54

Анадолски

преди 6 години

Каквото и да пишат медиите за Турция...факт е, че тя си гледа интересите и върви напред...На обедните новини показаха строежа на летището в Ризе, което се прави във водата (Черно Море) и е второто в Турция в този стил! 1 ва в Европа и Трета в света! Ще е в действие през 2020 година! Да ние вървим в Средновековието! :-)

53

Нещо за снимката

преди 6 години

В Турция задължението за униформите отпадна, но в началото на годината във всяко училище се правят анкети с родителите дали да има униформи...ако повечето родители кажа "да" се прилага. И това ми харесва всяко училище си има определена униформа... Учениците от средното също и това ми харесва...това хем отблъсква проблемите с класата хем се личи, че са ученици! Браво!

52

ФАКТ!

преди 6 години

Кво се разправяте с тези турски оли.офрени исляма е пътник!

51

Анонимен

преди 6 години

Утре как ще и се извините на тая държава от вашите *** мисли и писания? Питам как? Бива наглост ама това вече е лудост. Комшии сте бе мамка му. Малко уважение един към друг. Бре турция такава онакава и тя се расте. Умен беден няма запомнете го. Не може да сте толкова без мозъчни същества. Ах тая германия,тя тя прави всичко. Като и се скъса синджира тогава ние какво правим а? С какви очи ще не гледат комшиите? Какво ще мислят за нас. Мислете малко бе стига сме си продавали гъзовете

50

Анонимен

преди 6 години

Е само лъжи по нашите и немски медии. Престанете бе хора.. Уж не искате Турция ,а само нея коментирате. Каква вие целта? Не се спряха с тая Турция. На вас някой бърка ли ви се в вашето училищие. Егати Европата..егати демокрацията.. Няма да можете..и света да преобърнате от лъжи.. Хората не са глупави като преди да вярват на всичко писано. В собствената чиния си гледайте..само Турция ден и нощ.. престанете

49

До шматка

преди 6 години

От АнадолскиПрочете ли учебника по "Религиозна Култура"? Видя ли дали насажда омраза и война? Защото аз сега разгледах съдържанието на предмета!От кой източник твърдиш ти това... От заглавието на Би Би Си ли?

48

шматка

преди 6 години

До 43Виж сега.Часове по религиозна култура е едно а часове в които се вкарва понятието джихад(борба срещу неверниците)е нещо съвсем друго.Едно е да учиш децата на религиозните догми съвсем друго е на подсъзнателно ниво да им вкарваш в главите мисли за борба/война срещу другите.

47

Анадолски

преди 6 години

Какви часове по джихат? Е не!В буквален превод от турски на български часа е "Религиозна Култура"! Не във всични училища е задължителен до колкото знам! А и сега погледнах съдържанието на този предмет...Уроците са...Как е произленал исляма! Какво представлява! Споменава се и Исус, за християнството и за другите религии! Но не това което си мислите да насажда омраза просто обща култура за религиите! Знам, че няма да ми повярвате, но е така!

46

Анонимен

преди 6 години

А в България трябва по спешност да се въведе час Апаши! За да не се подлъгват малчуганите като пораснат като възрасните! Подготовката е нужна още от сега...после може да е късно, като останат без чене!

45

До цент

преди 6 години

Пуйкистан си е пуйкистан. Държави в които доминира религията са обречени на провал. Затова сега най просперират Корея, Япония и Китай. Европа си е в състояние на война.

44

Анонимен

преди 6 години

Би Би Си е номер едно в насаждането на провокации...другите медии изостават в това отношение!

43

!!!

преди 6 години

Би Би Си е най стахотната и независима медия, всичко което пишат е верно...имат страхотни репортажи с истинските джихадисти от ИДИЛ...само те успяват да правят репортаж с тях!!! Браво най-работливата и честна медия...трябва да им се даде нобел!

42

Анонимен

преди 6 години

Мустака маха изучаването на теорията на еволюцията, защото откриха, че турчинът е липсващото звено между човека и май муната.

41

Шаро:-)

преди 6 години

Би Би Си не закача България...защото те са послушници и слушкат господарите си!!!

40

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПо точки 1 и 3 и България прилича на тях. Само по точка две се разлиават малко - "източната част" в територията е северозападна България.

39

Учител

преди 6 години

"Учителю нима подкрепяш идеята деца да се готвят за религиозна война.Навремето Хитлер създава Хитлерюнгенд с подобни цели.Ердоган готви поколение за война."Колега заглавието е провакативно, както винаги, но това е стила на тази медия...язък, че не си осъзнал още това...Каква религиозна война бе колега? Час по религиозна култура...този предмет не те подготвя на война, а напротив...и не е задължителен...и в християнски държави има такъв предмет!

38

Загрижен

преди 6 години

Болни мозъци. Имаше една сентенция, че от тази част на азия ще започне 3-тата световна, между религиите...

37

Анонимен

преди 6 години

"Министърът на образованието Исмет Йълмаз възразява, че това е невярна интерпретация и че джихад всъщност е напълно мирно понятие, което означава служение на общността, взаимно разбирателство, грижа за ближния."===Хайде, хайде, видяхме как се интерпретира.И забележете как подмолно, с малки лъжи, леко изкривявайки понятията подвежда и убеждава колко добра е тая реформа. Но подобен подход го има и в корана.

36

Анонимен

преди 6 години

Би би с тези глупости може само да промиеш мозъците на българите...Ах би би...часове по джихад, а? Мога да ти изброя сумати християнски държави, където имат часове по религиозна обща култура...и ти знаеш ама е по лесно да пишеш така би би нали!?

35

шматка

преди 6 години

До учителУчителю нима подкрепяш идеята деца да се готвят за религиозна война.Навремето Хитлер създава Хитлерюнгенд с подобни цели.Ердоган готви поколение за война.