58

Е

преди 6 години

Няма логика да й посегне само защото не са успели да се разберат къде да пушат. Наргилето може да е било само предпоставка за да се видят. Целта е била друга вероятно - грабеж, опит за изнасилвнане и тн, при което момичето вероятно е отказало и се отключва агресията. Истинската причина не е ясна, и както се каза по-долу, може да е имало и трети човек. Един хубав бой на малкия може да го накара да проговори, но сме европейци, не бива.

57

Георгиев

преди 6 години

До Анонимен43Най-вероятно е имало и трети човек в асансьора който е убил 11 годишното момиче, а 15 годишното е било заплашено, че ако каже нещо ще бъде убито и т.н.

56

Анонимен

преди 6 години

До Боже опази!*** -> Става дума за ***

55

Боже опази!

преди 6 години

*** заляха страната! На всички равнища! Без изключение!

54

Анонимен

преди 6 години

не може да реже ама може да "боде"

53

.

преди 6 години

Малкото социопатче заслужава доживотен зарвор без помилване.

52

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо се сетих веднага за Лени от "За мишките и хората".. Но едва ли е точно такъв случая.

51

ОНЗИ

преди 6 години

Извършено жестоко престъпление - всички действия в случая, са регламентирани от закона. А пък тази на снимката, е просто отвратителна, и какво ли възпитание може да предложи на детето си - явно нейната позиция е секс и удоволствие, а пък другото майната му ....

50

Кина

преди 6 години

Като гледам майката, не се учудвам на поведението на "детето" ... на доста неща не го е научила. Не можел да реже с нож, затова е намушкал Никол, а тези измишльотини с ресурсните учители за явно олиговренче ще тежат на всички замесени със смъртта на момиченцето.

49

Кика

преди 6 години

Никой ли не обърна внимание на това, че децата са на по 11 години......и пушат наргиле??????

48

ftr

преди 6 години

А наргиле знае как да ползва...?!?

47

Пешо

преди 6 години

Няма ли още един луд в мрежата да хване и размаже лигнярчето и да се свършва?

46

месара

преди 6 години

десет години , десет , тъкмо ше се научи да държи нож и вилица ! не бил добре , а може да ползва интернет !

45

Незнайко

преди 6 години

Много малко информация има оповестена в медиите за да си позволим да коментираме правейки категорични изводи.Но всички ще се съгласят, че ако можеш да поддържаш профил във Фейсбук, със сигурност можеш не само да си служиш с вилица, но и с нож.Сигурно може да се види какво са си писали. Ако ножът е в него, трябва да има материал и от момичето. Мисля, че не е трудно следствието да установи вината му, ако има такава.

44

tty

преди 6 години

Бащата на момичето наскоро се ожени за казахстанка и живее в Англия, щастливо влюбен. Никол е дете на разделени родители и като такова страда от липса на родителски контрол. Задоволена материално, но избива емоционалото си страдание във фейсбук, като привлича лайкове и приятели. Много жалко, че има хиляди деца в тази ситуация. Никол обаче нямаше късмет и беше убита.

43

Анонимен

преди 6 години

М,да !Момичето само се е наръгало в гърлото !Вие нищо не разбирате !!!!

42

Анонимен

преди 6 години

Болния Иванчо неможел да държи вилица, лъжица но имал фейсбук брееее тва ше е кат на Бойко внука още ака и пика в памперс на 1 годинка но чете фейсбук и за туй дядо му арестува писачите по негов адрес да не се срами пред внука който го чете и лайква. Аре стига глупости ,дайте му 3 г без право на помилване +бонус смъртна пръсъда чрез нож в гръкляна и толкоз

41

Анонимен

преди 6 години

Като видят дебелия, всички стават неразбиращи, неможещи, болни и невинни. Патладжански лакърдии...

40

Анонимен

преди 6 години

Откаченяк!!! Хубава работа, ама ...!!!

39

хммм

преди 6 години

лъжат тия муpгaвите като забравени, в кръвта им е. Магии, злоупотреби, изнасилвания, нападане на по-немощни, тероризъм и въобще всичко което не е нормално и правилно. Но най-вече лъжи, изплетени са сърцата им от тая дума, лъжат до такава степен че дори го правят когато не е нужно. Отварят си очите до изпъкване, главата отива малко надолу, за да може очите им да изпъкнат още повече, веждите небрежно отиват максимално нагоре и главата започна да се клати убедително. Това е, не напразно преди 2000г. ги гонят от Индия и ги проклинат, за нищо не стават.