48

Анонимен

преди 6 години

До акуд Кремъл никога не се е стахувал от някакви обединени Балкани,които са в главите само на титовите комунисти,зад които стои Москва и нашите рубладжии.Защо му е на Кремъл да се страхува от Балканите,след като си има пета колона там и след като"православната,славянска ос"е именно проекта на Русия?България е избрала своя път-евроатлантическият.Колкото по-далеч от Русия,толкова по-близо до цивилизацията.

47

акуд

преди 6 години

Кремъл и островното кралството се страхуват от обединени Балкани и сплотено ЕС. защо. защото това се превръща в икономическа държава от половин милиард и този ЕС съюз може да си позволи войска от поне 3,4 милиона постоянна войска

46

Анонимен

преди 6 години

Цялата антибългарска истерия в Македония се командва от Белград.С идването на Заев,сърбите "газ пикаят"от мъка,че тази територия им се изплъзва.Дачич е винаги "говорител"-преди на кръволока Милошевич,днес на агресора Путин.Не си струва да го слушаме,какво говори.

45

Анонимен

преди 6 години

Сърбия е руска *** и да си знае мястото-в задния двор на Европа-в третия свят.

44

Анонимен

преди 6 години

До Давид Я се скрий с тези "единни Балкани"!!Няколко пъти са правени опити за Балканска федерация,но се провалят,защото свинатире от Сърбия,зад която стои Москва, винаги са се опитвали да я командват от Белград и там да е нейната столица.Югославия се провали именно,заради доминацията на сърбите в нея.България вече никога в руската орбита!Сърбия ще остане сама,като руска марионетка.

43

Давид

преди 6 години

Един лидер , единни Балкани , и ще владеем пътя на коприната - каквато и да е тя сега . Русия , Сащ , Европа , Азия .

42

Анонимен

преди 6 години

Ивица Дачич,големият фен на агресора Путин,изключително мрази България,независимо че се разтапя от лицемерие,докато изрича поредните лъжливи обещания,за подобряване на положението на българите в Сърбия,при посещение на българска делегация в Сърбия.Наскоро Дачич се изказа,че България трябва да признае "македонското малцинство" в България,забравяюки,че от България са отнети територии в полза на Югославия,а не обратното.

41

нешко пешко

преди 6 години

Сърбина е слънчасал,то тази еклипса на някой им подейства зле.Остатъка от сръбската държава е черна дупка на континента,а всички бягат на далече от дупките.

40

Анонимен

преди 6 години

Заев е злопаметен и си мечтае сърбете водени от македонски специалец да атакуват сръбския парламент и да строшат главата на Вучето-пучето.

39

Земеделец

преди 6 години

........."Не оспорваме техния език, признали сме ги под конституционното име, не оспорваме тяхната нация, това, че църквите имат проблем, не е въпрос на държавата и нямаме никакви териториални претенции"...............Как ще оспорвате ..Тяхната Нация''....та нали вие я създадохте,..........е ...... с Руски рубли разбира се. Не виждате ли че в Скопие,ако не е страхът от репресии от страна на държавният апарат,обикновените Българи желаят да ги наричат просто Българи.Изглежда че ,Београда' нещо

38

Анонимен

преди 6 години

Горкият Дачич,как не разбра,че в политиката няма приятели,а интереси?За какво му е да мисли,като програмата на сръбската политика се списва в Москва?

37

Анонимен

преди 6 години

Дачич е абсолютен дилетан в политиката и марионетка на Москва.Той е външен министър на Сърбия,но не знае нито един западен език,което не е единственият ,комичен негов едостатък.Шишкото обича да си попийва,попейва,особено националистически песни и чалгата на своята приятелка и криминално-проявена-Светлана Цеца Ражнятович.Ивица Дачич бе говорителят на кръволока Милошевич,пряко отговорен за политиката на Социалистическата партия на Сърбия,запалила най-кървавият конфликт вЕвропа,след Втората световн

36

Demokrat

преди 6 години

До Анонимен!Трите национални катастрофи на България са й докарани от Русия- без нея щяхме да бъдем в числото на спечелилите! Но няма какво да се прави- колониалното вмешателство на Русия в работите на другите държави никога не е спирало."Хубав пример за това как мисли р.аята

35

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 40,Малко са закъснели "Мосад" , Османската империя ги е изпреварила с около 500 години.Времето уви върви само напред и прекаленото взиране назад води до брутални падания!

34

Зозо

преди 6 години

На решетниковите пак им лъсна седалището /гз/, и бързат да си ги преберат от Скопие докато могат!

33

шматка

преди 6 години

До 41Мосад иска араби.Бе ти у ред ли си

32

П.Петров

преди 6 години

Всъщност ръководството на Сърбия най-ги боли че в Кремъл ги боли, че Западните Балкани се ориентират на запад - ЕС и НАТО. За сърбите, не е фатално, че ще трябва и те да се ориентират на запад, както каза Ана Бърнабич, но за Кремъл е и правят всичко възможно (опита за преврат в Черна Гора, нахлуването в македонския парламент, енергийни кризи у нас, все неща дето "не се правят на приятел"), за да задържат зоната си на влияние. Грубо пипат руснаците и затова губят, макар да са последователни!

31

Анонимен

преди 6 години

Цру разреши на България и македония да подпишат, същите началници натискат македония да признае косово, което удря сърбия. Играта на цру демек мосад е ислямски анклави в европа, албани, косово и части от България, както и в други държави, където може

30

Членска карта №7

преди 6 години

До 37Викаш, водим добра външна политика, дори и без външен министър.

29

Анонимен

преди 6 години

Сръбските русофили да продължават да се водят по акъла на евразийските пpимaти и ще останат и без Войводина. А като бонус ще им изпратим нашите русофили-сърбомани, за да си *** взаимно раните и да се уверяват взаимни колко велика е Русия и колко гениален е Путин.