16

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на България е, че при комунизма който имаше амбиция а не ставаше за нищо - записваше учителския! Ми сега берем плодовете.

15

Анонимен

преди 6 години

За 45 години комунизъм живковистите съсипаха България и българското село.

14

Анонимен

преди 6 години

Абе що говорите глупости и в Германия и в цяла Европа е пълно с божествении села, населени никой не напуска, невероятни просто. В Испания например със замъци запазени от преди 10 века........

13

Анонимен

преди 6 години

До !?ами аз имам една къща на село, дай да ти я продам евтино, няма да ти ислам 200 хиляди, давам ти я за 40 лиляди!

12

Анонимен

преди 6 години

едно време България беше близо 9 милиона а сега знаели някой къде се направи грешка

11

Анонимен

преди 6 години

Проблема не е че селат са празби, проблема на България е, че българите много се размножават, а всички виждаме когато хората правят деца както в Севрна Корея и Зимбабва как мизерно живеят. В Люксембург и Норвегия не правят деца, имат отрицателна демография и живеят добре, ако искаме да живеем като в Люксембург и да взимаме по 4 хил евро заплати трябва българите да спрът да правят деца.

10

!?

преди 6 години

От както свят светува това са нормални миграциони движения. Села, градове и цели държави са се създавали и изчезвали. Подобни села се обезлюдяват по цяла Европа, не само в БГ, та не обръщайте проблема в политически.Германия като е най-индустриализираната държава в света и градовете им празни и всички хора работят и живеят в заводите на мерцедес в Алпите .

9

Анонимен

преди 6 години

Селото е празно, ама опитайте само да си купите къща там. Щом проявите и минимален интерес, цената на най-рухналата къща ще стане като на френски замък.

8

Тъжната истина

преди 6 години

До няколко години населението на България ще се концентрира, по-точно набута в останалите 9-10 най-големи градове на страната; просто защото само те ще останат. И когато дойде време *** да станат повече от българите, защото това е неизбежно, тогава благородните велики сили ще се намесят. Няма как да оставят такава хубава и плодородна земя на някакви неуки люде. Това е истината, докато ние само ще продължаваме...да се надяваме.

7

Анонимен

преди 6 години

От Брюксел що не дадат пари да се построи наблизо високотехнологичен завод който да изнася продукция за ЕС. Хората сами ще тръгнат да се заселват. Или има милиони за спа центрове и балетни зали по селата а за развитие на производство няма, нали искат да им купуваме техните стоки. След като всичко съсипаха 90та сега сами нищо не можем да произвеждаме, никога няма да ги стигнем, затова Брюксел ще дават милиони за балетни зали и фитнес центрова по селата, индустриална България не им трябва.

6

Анонимен

преди 6 години

то красиво ама не храни парите от дърветата ли ще събираш.

5

Анонимен

преди 6 години

А е толкова красиво

4

Анонимен

преди 6 години

Нормално е при евроатлантизма и ЕС България да се обезлюдява. Важното е, че имаме демокрация и сме свободни да пътуваме на запад. Свободата Санчо, е най-висшето благо, което Бог е дал на човека.

3

Sue

преди 6 години

Ами не е точно така. Има и един бай Киро, което не увеличава популацията кой знае колко, но да не го пропускаме.Миналата година го открихме случайно. Човекът гледа всякакви животни там - прасета, две крави, кокошки, зайци, кокошки. Докато бяхме там ни нагости с хубаво домашно сирене. Да е жив и здрав.

2

Анонимен

преди 6 години

Такава е съдбата на много български села. Забравени от властимащите и всичко изчезва. Градовете се натъпкаха с народ, а селата умират едно по едно. Така ще изчезне и държавата.

1

bravo na horata

преди 6 години

Дано има някои свестни семейства или сами хора да отидат там, селото ми се вижда много хубаво, планинско, с чист въздух. Незнам откъде вземат храна, явно от съседните села.