7

Анонимен

преди 6 години

На първо четене няма никаква логика такива пари за този вратар, но ... като се има в пред вид кой е баща му и какво оглавява, това си е добра инвестиция!

6

Пената от Мировяне

преди 6 години

За 12 години има 137 изиграни мача ...

5

Перукевич

преди 6 години

Най-после я уредих ,,Малката перука,, !

4

Бай Ставри

преди 6 години

Мхахахахах, половин милион за Мики Нихайлов :D По-добре да сложат едно 100 литрово буре на вратата - инвестират максимум 100-200 лв еднократно и постигат същата ефективност :D По принцип съм Ботевист и трябва да ме радва, че Левски се оборудват с такъв некaдъpник, но това е прекалено, чак ме хваща жал за тях.

3

Разочарован

преди 6 години

Защооо,защо? Слепи ли сте, защо за тези пари не купите качествен футболист, от когото наистина имате нужда а взимате малката перука? Мафияяяяя!!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Питате те се защо в Левски нещата не вървят. С привличането на Татиното положението няма да се подобри, обратното. И явно се вижда някаква далавера за да му се плащат толкова пари от Левски. Божката добре си пази, спаси отбора няколко пъти от пълен провал. За да взимат Татиното е реверанс към Перуката. Последният ще си затваря очите за някои неща, ще удря по едно рамо когато е нужно. Нищо не се прави хей така, за русите коси на Татиното. Поне качества да имаше, а само стойки, татуси, пинизи.

1

pepo171

преди 6 години

Тате благадаря ти за сладкото местенце и най- вече за хубавите парички ! За тебе убивам човек . Твой обичан син Никито .