161

Анонимен

преди 6 години

До чъки 23Руснаците НИКОГА няма да станат като краварите или канадците или всички други! Защото не са КОЛОНИЗАТОРИ КАТО ТЯХ! НЕ ГРАБЯТ, А ДАВАТ! Да не би някога да е имало такива държави като Казахстан, Узбекистан и т.н....НА ВСИЧКИ ИМ Е ПОСТРОЕНО - И ДЪРЖАВА, И УЧИЛИЩА, И НАУЧНИ АКАДЕМИИ И ОГРОМНИ ПРЕДПРИЯТИЯ, И ЕНЕРГЕТИКА.....ВСИЧКО! Че укруината КОЙ я построи??? Че на България КОЙ ДАВА бензин по 6 стотинки???? И кой построи ВСИЧКИ ПРЕДПРИЯТИЯ, които "демократите" още не могат да доразрушат?

160

Анонимен

преди 6 години

Верно,добре при турците са били турците,които сега драскат тука.

159

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 229Оууууууууууу, страшно много "нови технологии в сферата на енергетиката"!!!! Ха-ха...да, технологията на шистовия газ, открита от руснаци през 1953 година Е "СТРАШНО НОВА"!!!!!! Е, не е от преди новата ера де.....А какви са последствията....но какво пък, краварите си замърсяват своят си обор....те де си му мислят....лошото е ЧЕ ТОВА Е ЗЕМЯ НА ВСИЧКИ ЗЕМЛЯНИ, а тия отравят всичко, и вода и земя! Руснаците именно затова се отказват от тази технология! А тия...след нас и потоп!!!

158

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПо-добре сме,а що не се усеща.Ама хич.Говоря за 80% от хората,не за умните крадци и мутри,които държат 90% от парите и за платените клакьори.Мирише на бой.

157

чъки

преди 6 години

По комунистически.Децата на политиците си живеят на Запад с парите на данъкоплатците,а обикновенните хора ако са късметлии на почивка един път в годината в Турция.Руснаците можеха да си живеят като канадците или норвежците,но някой трябва да плаща сметките на Володя и другите олигарси.Същото е и в България,което навежда на мисълта,дали наистина сме част от Запада,или все още сме руска губерния.

156

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 223Абе, вас, тия полуумните от какъв калъп ви изваждат?????? По време на Османската империя сме били по-добре от руснаците???? Че тогава КОЙ ЦАР И КОЕ ЦАРСТВО С ХИЛЯДИ ВОЙНИЦИ И ГЕНЕРАЛИ ТЕ ОСВОБОЖДАВА БЕ!??? Оооооо, сигурно лорд незнам кой си, "цивилизован" лъжец и лицемер.....или френски мушкетьорчета си оставят костите под Плевен и Шипка???? А че сме понякога по-добре били при социализма, да, Русия на всички страни от соц.лагера помагаше, строеше болници и училища...

155

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 225Карат втечнен газ за Литва в бидончета с лодки,само за да се изфръцкат на руснаците.Ще им излезе много евтино.Политика.

154

НЗ

преди 6 години

Демек, оставили са си американците всички шпиони, разкарали са тези, които вършат нещо полезно... Въпрос - като не вършат никаква полезна работа, за какво въобще са там?Та ако се правят на много интересни, дали скоро няма да ги поорежат още? :-)

153

ааа....

преди 6 години

До СимеоновСмени плочата,че зацикли.Много хубаво не е на хубаво.

152

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 203Ха-ха-ха-ха......ей, изоставаш от новите "опорни точки"!!!!! Ха-ха-ха....даже твоят любим Фрийдман вече си "преправи" "предсказанията"!!!! Изоставаш!!!! Първо - в бюджета на Русия въгводородите са само 34%!!!! И второ - щом като това е толкова лошо, ЗАЩО краварската нация сега се стреми да стане "енергийна свърхдържава"!!!! По народному - ПЪРВА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ????? Ха-ха-ха-ха-ха......

151

б борисов

преди 6 години

До АнонименПонеже съм по-хитър крадец от вас,купих на щерката къща в Калифорния,в квартала на богатите.Тук ще ви изцицам още малко и се махам на пенция в ориндж каунти.

150

к нинова

преди 6 години

русофили сме само за пред бал--ците. знаем че русия е бита карта.синът ми взе американско гражданство,купихме му къща и се устрои прекрасно в сащ

149

Симеонов

преди 6 години

Пък аз все се питам - като е толкова хубаво в путинския рай защо най-богатите и най-образовани руснаци се чудят как да отидат в щатите, пък нито един американец не се е засилил към Русия.Остави американците, ами виж източна Европа-никой ама никой,дори и най-дивите нашенски русофили не желаят да учат или работят в империята на злото,дори на екскурзии не ходят там.Само неандерталци от бившите азиатски колонии,наричани за благозвучие съветски републики ходят в Русия на гурбет и то временно.

148

Анонимен

преди 6 години

Какво му е на Крим.Навремето гледах Кавказка пленница и се възхитих на Кавказкатапла природа.Оказа се,че снимките са правени в Крим.Ако е лошо,защо турците са драпали да го завземат.

147

Анонимен

преди 6 години

младежите в крим взимат украински безвизови паспорти.

146

Гатанков

преди 6 години

Колко руснаци живеят в САЩ? И колко американци живеят в Русия?

145

?1

преди 6 години

До Анонимен............Абе труден за яхане народ,да му се не види!.....От този народ не са слезли никога, той освен яхане друго не знае. И това е част от проблема - че тези хора никога не са били свободни. След 90-та година има някакво подобие на демокрация, но съвсем условно. Пак си имат император, жестока полицейска (и не само) мафия, глад, мизерия....

144

ха ха

преди 6 години

До варнаНа руски ли ги питаш.Да не си о руската гимназия.

143

Анонимен

преди 6 години

омъжват се за всякакви *** за да избягат от русия

142

ездач

преди 6 години

До АнонименА нашия не е яхан,ама хич.Затова навън ни питат-У вас още ли на власт са мутрите2