15

Анонимен

преди 6 години

кредита губи давност след няколко години, 5 или 7. Пълен с познати, но с по-приятни бързи кредити, т.е. кредитни карти но от щатите... нищо ново на хоризонта като схема :) Отиваш студент в щатите на бригада и се връщаш с едни 2-5хил долара подарък от Тръмп...

14

Анонимен

преди 6 години

Това заслужават тези фирми. Идеята на бързите кредити е да се възползват от ***, за това нито те проверяват нито нищо и лихвите са неземни ако не платиш на време. Ама така е, в България печели само най-големият тарикат.

13

az

преди 6 години

Раята тегли кредити за да си купува телефони. И живеят цял живот с родителите си, щото пари за собствено жилище няма как да спастрат. Тегли там 5 бона за един барутарник на 15 години, корми му гърнетата и стиска палец да не думне турбината. С останалото купува телефон за 800 лв и това е.Некой ден като си заминат техните ще наследи двустайната панелка с мебели от късния соц и ще стане собственик. Амбициите се свеждат до шише бушмилс и пакет салфетки в някоя чалгария. Долнопробняци.

12

ХМ

преди 6 години

Бърз-бавен ,малък- голям,такива лихви никъде по света няма.Даже са и законни.Единственото нещо което никога няма да се свърши е бал.ъците в България.

11

r53

преди 6 години

Кой кот сял, тва жъне ... Хак им е.

10

от ЗЗД

преди 6 години

Никй не може да взима лична карта, инструменти за работа легло жилище . От закона за задълженията и договорите.ТЕЗИ ПАРИ НА ТИЯ ФИРМИ СА КРАДЕНИ ОТ БГ. Изнесени е сега обратно в БГ ДА ПОДХРАНВАТ СЪЩИТЕ КОИТО ГИ ИЗНЕСОХА. Щото нямат професии да печелят и търсят нещо да закачат.

9

Неа

преди 6 години

Една патица изтегли 400 и с просрочка 20 дни , сумата стана 600 !!! Сиреч бягайте към Гърция , тя лихвата ще си начисли като решите да се върнете ще видите кон боб яде ли ...

8

НЗ

преди 6 години

Да - да, на бас че точно тази ваканция след това ще я помнят докато са живи

7

Гошу

преди 6 години

Бе то и аз правех такива простотии доскоро, телефонни скъпи взимах и не ги изплащах и кредити съм взимал от TBI, ама на мое име нямаше и една клечка за зъби :))) Ама сега като имам вече жилище на мое име някак си хич не стават старите хави :)))

6

Анонимен

преди 6 години

ТИЯ ФИРМИ ЗА БЪРЗИ КРЕДИТИ СА КРИМИНАЛНИ СЪГЛАСНО КОНСТИТУЦИЯТА. За тпва БНБ НЕ ПОДЪРЖА КОНТРОЛ , КАКТО И НАП ЗА ТАЗИ ДЕИНОСТ.

5

Анонимен

преди 6 години

дали му 2 бона ама не се притесняват, той тука нали имал имущество...Защо ли ми се струва, че има шанс и някой от тези да не знаят че са теглили кредит?Ама да имат вече да връщат....

4

сминдух енд чесън

преди 6 години

Тези с кредитите дане мислите ,че са останали назад в измамите.

3

Анонимен

преди 6 години

Бързите кредити от мошенници за мошенници,даже ги рекламират в медийте.

2

Анонимен

преди 6 години

Веднага гласувам един закон за забрана на тея смешни фирмички със заемите и веднага отпада проблема. Ама нали тряя да се папа суджук...

1

Анонимен

преди 6 години

После как мутрите да не бият длъжниците, бой, че и още екстри за такива хитреци!