17

Анонимен

преди 6 години

Ако цитираме Кобрата(грубо казано в случая) - продължаваме напред.Психичната травма на обществото е много голяма. Но, едно общество си заслужава начина на живот - както си го направи.

16

Неа

преди 6 години

Добре де, навсякъде пише момиче около 20 с разбита глава, а тук и с прерязано гърло. Направо загадка ....кое и къде е истина

15

Гошу

преди 6 години

Абе да не е отворен сезона за жени? Вчера една, днес друга.

14

анонимен

преди 6 години

Сега и да хванат убиеца, ако се окаже, че е синче на някоя съдийка или някои прокурор, ще го пуснат веднага, най-много една условна присъда.Това е БГ - правосъдие, хора, пазете децата си.Тия БГ-магистрати и за 5 стотинки работа не вършат, ама какви привилегии и заплати имат, алчнотиите.

13

Пиещ Сминдух

преди 6 години

До МимозаАми няма смисъл да се смайваш, защото когато Плевнелиев беше Президент руските *** го изкарваха виновен за какво ли не, ама сега изведнъж Радиф зеления чорап нямал нищо общо. Е как така става? Единият Президент виновен за всичко, другия за нищо? Така че не се учудвай, откакто селянина по потник и бос крак дойде, всеки ден има убийства. Явно е, че нищо не прави

12

Анонимен

преди 6 години

Сигурно и това девойаче се е оплаквало от тормоз и насилие, но е нямало кой да му обърне внимание.....

11

бмп

преди 6 години

Е не, Лада 7-ца с подкова на решетката! Това е култово!

10

Анонимен

преди 6 години

Полицията в Бургас е неделима част от престъпността .... не и вярвайте!

9

псевдо държава

преди 6 години

Убитата вчера майка много пъти е сигнализирала боковата прикриватура за опасност за живота и,но тя си е седяла на ушите.Сега тя да плаща на децата,докато пораснат.

8

Анонимен

преди 6 години

Ще го хванат като се предаде - демек НИКОГА, или ще намерят някой балама като на Белнейнски ако има голямо обществено негодование ! Абе в Бзлгария сме !

7

Мимоза

преди 6 години

До 1Добро утро! Смаяхте ме с коментара си!!! Генерал Радев.....и какво общо има Президента с този случай, който въпреки жестокостта и абсурда си, може да се окаже на чисто лична основа без никаква връзка с управлението на държавата? Да нямате някакъв здравословен проблем?

6

недоскиф

преди 6 години

До Анонимен 1Сложи си очилата да видиш управляващия вече 10 години боко кратунев.А може би си самия той,защото обича да разглежда форумите .

5

до 1

преди 6 години

Как бе, лично ген. Радев му е сложил ножа в ръката, ти не знаеш ли?

4

Анонимен

преди 6 години

Меден рудник? Една шведка по-малко

3

анонимен

преди 6 години

На някой президента му е виновен, че има убийства.Искатете демокрация и ЕС, искате НАТО, мразите Русия, гласувате за ГЕРБ, нали?Е, получихте анархия и безнаказаност сега, оплаквайте се на арменския поп, друг няма да ви разбере.Има ли съдебна система, на която да се вярва? Явно- няма.

2

Ицо шопа

преди 6 години

Ако не е Бургас ще е пловдив, ако не е Пловдив ще е Бургас!

1

Анонимен

преди 6 години

Искахте я, гласувахте за нея и я получихте - промяната на генерал Радев, пил години наред Уранжада от хасковския дивашки регион! Убийства, заколения, обесвания,кражби беззаконие и безвластие, анархия, содом и гомор, на еи Радев, На ви БсП!!!,