34

Asan

преди 6 години

Време е за автономия на Турското мнозинство е Германистан:)

33

Анонимен

преди 6 години

Оставам историята на заден план за да не ми пречи на трезвата преценка на реалността! Имам само негативни лични впечатления от арменци с които съм комуникирал и работил. По- нагли, по-алчни, по-двулични и с по-остра кожна миризма са от евреите! Не харесвам Ердоган и исляма, но про светски ориентираните турци са много френдли и добронамерени хора!

32

Анонимен

преди 6 години

Официално два пъти Турция покани Армения за научно историческо разследване с квестори и от други държави... "Щом имате таково твърдение, дай да отворим архивите си, да дойдат и квестори от други страни, да направим едно научно историческо разследване!" Защо не дойдоха??? Май е по лесно да се говори...Същото се отнася и за България!!!

31

Шериф

преди 6 години

Не остър тон,а международна заповед за арест трябва да издейства Меркелица за Ердоган заради геноцида над собствения му народ и подкрепата на тероризма.

30

Голдън зора

преди 6 години

Ами турците не пожелаха да са колония на ЕС, а партньори на Русия...Може и да са търпеливи и наивни турците, но 57 години чакане е малко множко и за тях.Сръбските руски агенти ще ги приемат в ЕС преди турците....

29

Анонимен

преди 6 години

И КАТО СЕ ИЗОСТРИ ТОНЪТ, КАКВО ЩЕ СТАНЕ БАБЕТ?три милиона турци, граждани на Германия ще гласуват противн теб.

28

Русинант Магарчев

преди 6 години

Най- добре е всеки терорист и бандит да си направи блог в който да обижда Путин или Ердоган.Така ще има имунитет на журналист с гаранция от Меркелица.В Косово бяха хванати 6 немски агента преди няколко години подготвящи атентати в църкви и джамии с цел военен конфликт -пуснаха ги .Всяка страна трябва да се пази от другите страни тия розови промивки в медиите са за наивници.Всяка гледа да прекара другата па макар и от едно семейство....

27

Джони Инглиш

преди 6 години

Германия е слаба военна сила.Въобще след напускането на Англия в ЕС остана само една Франция с боеспособна в Световно отношение армия ....Германия е все още под Американска окупация между другото и има сумати ограничения за въоръжаването си...

26

Анонимен

преди 6 години

Нали уж в Испания бил арестуван с червена бюлетина? Сега в Турция? Утре да не стане ясно че не е арестуван изобщо?

25

Анонимен

преди 6 години

Доган Акханали няма турско гражданство, и с какво право испанците задържаха писателя, още повече, че обвиненията са на политическа основа.Явно и те като наш Боко искат да се натегнат на Ердоганя....Задържан е заради участие във въоръжен грабеж през 1989.

24

Анонимен

преди 6 години

Германия снабдява с журналистически карти всякакви терористи и когато тези терористи бъдат заловени и изправени пред съда за да отговарят за делата си, Германия пиши, че били нарушавани журналистическите им права. Абре глупави алеманчета, те не са съдени заради това, че са журналист, а за това, че са терористи. Не го ли вдявате?

23

Анонимен

преди 6 години

Доган Акханали няма турско гражданство, и с какво право испанците задържаха писателя, още повече, че обвиненията са на политическа основа.Явно и те като наш Боко искат да се натегнат на Ердоганя.

22

Анонимен

преди 6 години

Значи Германия даде гражданство на всякакви криминални *** и после когато тези *** бъдат арестувани за да бъдат съдени за делата си надига глас в тяхна защита. Ами не се учудвам защо Германия се напълни с всякакви тарамбуки.

21

Анонимен

преди 6 години

Германците са толкова долно племе че през втората световна са правели такива ужасяващи опити с хора,например отрязвали крак на жени без упойка така щели да саздадат жени убийци,или пък омешвали преливали кръвта един на друг близнаци и последствията били ослепяване

20

Анонимен

преди 6 години

Германия е номер 1 подкрепящ тероризма, Меркел да не се прави на ущипана,първо да даде 4500 те терористи които турците искат и да спре да финансира ПКК

19

Софакъл

преди 6 години

Предизборно дървене ...

18

Анонимен

преди 6 години

С толко много верни турци в германия шефа е Ердоган а бабишкеро, тепърва ще го ядат швабите

17

Анонимен

преди 6 години

Arestuvan v Turcia I posle da ne go extradirat vlastite v Madri28d.

16

българина

преди 6 години

Тона можел!?!? Ами хайде надървете го тоз немски тон бе скопени каски, за нищо не ставате бе ей.... Германците са по робско племе и от нас. Да живее Орбан.

15

Анонимен

преди 6 години

Вещице срината, пази си гърбината!