7

Анонимен

преди 7 години

Европа да спре да избива хора в Близкия изток и да иска прошка и помирение от тези страни които съсипа заради пари и за петрол. Иначе нищо няма да постигне с бойни лозунги или пък с гейски акции от рода "аз съм шарли" във фейсбук

6

точка

преди 7 години

В Европа няма място за ислям.Изселване на всички алаходупци до последният. Отворилите вратата на тероризма за европейските народи-Меркел и сие на съд в Хага за геноцид над нормалнив европейски данъкоплатец.В цялата история на човечеството няма такова безумие да поканиш, отглеждаш, размножаваш и изхранваш унищожителите си.Това трябва да бъде прекратено ВЕДНАГА.

5

Европейка

преди 7 години

Като не може демокрацията да се справи,има два пътя-загива или идва диктатура,която се справя.Въпрос за един милион долара-кое зло е по-малкото?Кое да изберем?

4

Анонимен

преди 7 години

Западната Европа, правителствата, се правят на разсеяни, че сме във война. Защо, по много причини. Обикновените хора ще се обединят, когато разберат, че импотентитр по върховете само отлагат радикалните мерки. Такива са наложителни!! Само Източна Европа удържа положението. Хората са изпатили, България, Сърбия. Полша и Чехия не искат амуджи. Унгария категорично не ги приема. В Русия трепят на място, бият като у нас и амуджите избягват да идват и се правят на герои.

3

веднага

преди 7 години

Европа е обречена,ако не се сдобри с Русия и заедно да водят войната срещу тероризма до победа,всяко разделение е в полза на терористите както виждаме.....

2

Не се

преди 7 години

е родил оня, който може да спре фанатик готов сам да загине в атентат! Няма такава агенция, решението е просто-вън от Европа!

1

zeus

преди 7 години

Начини има много, желание няма или по-скоро така им е наредено на ЕС лидерите.