102

Lan

преди 6 години

Много бързо я осъдихте жената "изоставила" си децата! А как да гледа деца адекватно (демек да ги води точно в 8 на градина и да ги взима точно най-късно в 18 от училище/градина и в същото време да работи, защото тези деца трябва да ядат, а знаем издръжките в България колко са "огромни"! Някой запитал ли се е имала ли е някакъв по-добър избор от това, което е направила? Защото аз работно време от 9 до 17 някак си не съм чувала да има!

101

Анонимен

преди 6 години

5113

100

Анонимен

преди 6 години

До ГошуПри колкото платени съм бил, а те са наистина много, както и с красиви жени по любов, всички до една ми признават, че са били бити и малтретирани---------Виждат те, че си балък и искат да събудят съжаление и да ти измъкнат повече пари.Кротките и умни жени не ядат бой, само простите и вироглави ккуччки. А най-простите и нагли биват застрелвани.

99

Анонимен

преди 6 години

Убийство на невярна жена трябва да бъде позволено от закона.Жена, която не се покорява на мъжа си, е обладана от Дявола.

98

Анонимен

преди 6 години

Гошу, не си мисли, че като се правиш на много либерален и жените ще започнат да те харесват ;)

97

от нета

преди 6 години

Ако някой види в дните на фестивала в Кан Бентли или S-класа с българска регистрация по улиците, няма халюцинации. Возилата са от гаража на същия този олигарх. Пристигат до Ривиерата с автовоз, докато бизнесменът стига със самолет. Предпочита да наеме средиземноморска вила с всичките й салтанати, също като по филмите, които прожектират на феста. Чудите се как се казва този човек? Това е пловдивският олигарх Венцислав Георгиев.

96

Анонимен

преди 6 години

До А не казват в гугъла Венцислав Георгиев - Белла БГ и ще разбереш

95

Анонимен

преди 6 години

Бият ги и ги тормозят за да им подаряват крилата така.В един момент ти я виждаш хубава,той и прочие.Но жената е толкова смачкана от тормоз,бой,грижи че въобще не се вижда хубава.Има прекрасни жени без грам самочувствие.Защото с мъжа/мъжете с които е била са и подрязвали крилата по този начин.Тоя вижда хубава, красива секси.В главата му се върти че с този онзи.Тормоз явен.

94

Гошу

преди 6 години

И ето още по темата за *** булгаропитека. Мъж (българин, не швед, видях му снимката) - Цвети Антов на 20 години наръгал многократно съпругата си на 16 години, от която има малко дете и после и отрязал главата, щото му изневерявала. Пфууууу....с какво съгреших чак толкова бе Боже, че ме направи българин. Отвращават ме българските мъже, срам ме е заради тях

93

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСега децата да съдят прокуратурата,че бездействието и е убило майка им.Да им плаща до пълнолетие.

92

Гошу

преди 6 години

До До ЛюбоАми от мои преки наблюдения върху последните скотски изпълнения на бай *** си вадя извода, че само красивите жени го отнасят най-много. При колкото платени съм бил, а те са наистина много, както и с красиви жени по любов, всички до една ми признават, че са били бити и малтретирани.Ето и сега тази Елена и Виола преди това.Грозните явно не напускат мъжете си или и да ги напускат, не им придирят много :)) Защото *** знае, че друг път такава няма да има и предпочита да я убие егоиста

91

morelini

преди 6 години

Мързелива ...корумпирана ***....това е нашата съдебна система.Ако някой си беше свършил работата жената може би шеще да бъде жива.Много некадърници заемат постове в държавата на възлови позиции.Колко години се плюе по нея и....никакъв резултат.....

90

Анонимен

преди 6 години

Заспала прокуратура

89

любо

преди 6 години

хубава е била, жалко !

88

Анонимен

преди 6 години

До 92Ако теб те тероризират системно и си с риск за живота ежесекундно,дали ще си дадеш децата на неуравновесен дъртак!?.Със същия изтрящял мозък му прещтраква нещо и си го изкарва на децата.Той не заслужава избор!

87

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХа ха,стара мома на 31.Може да е мома ,но стара....Единствано ромейките са баби на 31.А българката ако се омъжи на 21 трябва да съчетава учене,професия,дете и да и се отели вола.Важно е да си осигури материална независимост,а не да е слуга на някой чичко паричко.

86

Анонимен

преди 6 години

До 70За 2 години е възможно да има колкото си ще брака,мъже и прочие.Той и е бивш мъж! Нещо по пътеката на нейните оплаквания се е объркало.Щом има ограничаване със Заповед,означава че системно я е притеснявал! Тя се е страхувала от него!!! Той я следи...значи тя се скрила за известно време от него и той пак я намира.За да и нанесе поредния фатален удар!!! Дъртака не е могъл да се примири за 2 години.Зъл е!!!

85

Анонимен

преди 6 години

Да вземеш децата на 64 годишен човек и да го оставиш без избор, това дали е много интелигентно?И вижте сега малко математика...Голямото дете е на 11, значи тя е била на 31, жени се за мъж на 53... На 31 си е стара мома, праскала се е вече на уволнение, човекът я е извадил от калта, дал и е смисъл на живота... И гюбрето да вземе му открадне децата и да извади ограничителна заповед!Не, така не се прави.

84

Гост

преди 6 години

Жалко за жената,но да се омъжиш за мъж който може да ти е баща,има нещо сбъркано в това. Лично за мен бракове с такава разлика в годините нямат бъдеще.

83

баба Мара

преди 6 години

Не е необходимо да имаш мъж на всяка цена.Сам е по-спокойно.А за деца-има процедури ин витро,ако ти е толкова зор.Но контролът върху живота си е изцяло твой.