7

Анонимен

преди 6 години

Там какво искат не знам, ама тук с каса, без каса все едно. Скоро пострадах от глупост и счупих една кост. Веднага щяха да ме накълцат заради паричките от касата и няколко стотака, че и хиляди за титани, болтове и разни консумативи, които се плащат от кандидата . за опериране. ОК ама и двамата д-ри с частни к-ти, казаха че това е супер честа травма и се прави само обездвижване . Бяха обективни, защото така си създават име, и нямат връзка с общия кюп в касата

6

Анонимен

преди 6 години

БЮДЖЕТА НА ЗДРАВНАТА КАСА ГОДИШНИЯ Е ДОСТАТЪЧЕН ЦЯЛОТО НИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ДА Е БЕЗПЛАТНО И ДА ИМА ДОСТАТЪЧНО ЗА БОЛНИЦИТЕ И ДА НЕ СЕ ЗАКРИВАТ ТАКИВА!!!БОЛНИЦИТЕ НЕ СА ЗА ПЕЧЕЛБАРСТВАНЕ А ЗА НАС ХОРАТА!!!НО БУДА ВКАРА БЮДЖЕТЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ И СЕГА ВСЯКА ГОДИНА ПО-МАЛКО ОТ ПОЛОВИНАТА ОТИВАТ ЗА ЗДРАВЕ А ДРУГОТО ГО ПОЛЗВАТ ЗА ОБЩИ РАЗХОДИ НА ВСИЧКИ МИНИСТЕРСТВА НЕ САМО ЗА ЗДРАВЕ!!ВИНОВНИ СА БЪЛГАРОИЗМЕННИЦИТЕ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БУДА!

5

До 3

преди 6 години

Значи като отидеш в болницата, няма да плащаш на всеки доктор по 30 лева. Кво се правиш на неразбрал! Естествено, че няма безплатно здравеопазване, дори и при бай Тошо. Но за обикновения гражданин е безценно.

4

Анонимен

преди 6 години

Не е измислен безплатният обяд на този свят.

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Какво значи безплатно? Плаща се от държавата, която от своя страна "бърка" по-дълбоко в джоба на данъкоплатците. Кое му е безплатното на това здравеопазване?

2

anonimen

преди 6 години

Той и в България здравеопазването стана печелбарство какво да се прави демокрация.

1

Анонимен

преди 6 години

Здравеопазването във Великобритания, действително беше безплатно преди няколко години. Но колко от вас знаят това? Обаче ни набиват в главите, че трабва да се плаща, въпреки десетките хиляди, които сме дали за здравни осигуровки. Лекарска мафия, най страшна в света.