67

Анонимен

преди 6 години

Тези изверги обаче не са вярващи,а убийци,които са от криминалния контингент.Същите,или поне техните шефове ,са в тайна връзка с руските служби,защото имат общ враг-западът.Винаги,когато Путин е в изолация,когато се увеличат санкциите срещу Русия и не се изпълнят желанията му,се случват кървавите атентати на запад.Дано западняците проумеят,защото Путин е това което е,точно заради тяхната наивност.

66

Анонимен

преди 6 години

До историятаКак да се намесят във войната,като тогава щатите са били колния,подчинена на Англия и английските кораби блокират отвсякъде морските пътища на американците? Дори за паричната си ситема са се борили за освобождаването от английската такава.

65

Анонимен

преди 6 години

Хахахаааа,докъде може да доведе невежеството,фанатизма и необразоваността!Това ми напомня за индийците-вегетарианци,които англичаните използват като войска във войните си,когато индийците отказват да се бият,защото трябвало да отхапят(откъснат) част от патроните с уста преди да заредят и стрелят,те отказали,защото били намазани с животинска мазнина и така се провалила войната.

64

до 65

преди 6 години

Ти явно си чел ВСВ от кориците на старите видеокасети с американски шувинистични филми.И Британия, и Канада, и Америка участват само на финала по активно.Питам знаете ли коя флотилия е най-силна във ВСВ....Незнание ,анализи и отговора - Френската!Любопитен факт Британците нападат Френската армада.

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 71Тия са на всяко гърне меродия и основин виновник за световните беди.Тръмп препоръчва стрелба по ислямисти със свински патрони,а сключва сделка за оръжие съсъ Саудитдска Арабия за 5 милиарда.И това ако не е лицемерие,здраве му кажи....

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 71Руската пропаганда превръща мозъка във вата а руските слуги в зомбита. Ако наистина вярваш в това, което си написал сериозно страдаш от ментално разстройство. По-добре е да разоравяш тия нелепости на сборището край Копринка.

61

Анонимен

преди 6 години

До Футуролог-заключениеРуската *** винаги е използвала ислямския тероризъм в налудничавата си борба със Запада. На цял свят е а извести, че ИД е създадена от руски агенти завършили военна академия в Москва. Русия е тази, която подкрепя тероризма. Радостта, която руските слуги демонстрират от атентатите са едно от доказателствата.

60

АГРЕСОРИ-УБИЙЦИ

преди 6 години

ЕДВА ЛИ ИМА СТРАНА ПО СВЕТА, КЪДЕТО АМЕРИКАНЦИТЕ ДА НЕ СА ИЗБИВАЛИ ХОРА.ФИЛИПИНСКИЯТ НАРОД СЕ СЕ СРАЖАВАЛ С АМЕРИКАНСКИЯ АГРЕСОР ЗА СВОБОДАТА СИ.ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТИ СА УБИЙЦИ - ОТ ПЪРВИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ.

59

Анонимен

преди 6 години

До ХМДвете световни войни спасиха америка от голямата депресия. Те ги измислиха!

58

историята

преди 6 години

До АнонименПодводниците на Дьониц стигнаха до мексиканския залив и Ню-Йдрк! Има кинодокументАризона Хитлер я обещава на Мексико ако воюват с него!Сталин е предупредел Рузвелт, че ако не се намеси, след 20 години ще превземе САЩ

57

Анонимен

преди 6 години

До ХМАко не бяха САЩ и Великобритания Хитлер щеше да стигне до Владивосток. Но неблагодарна нация като руснаците отрича това а техните слуги вият на умряло като чуят истината.

56

Анонимен

преди 6 години

MNOGO E UMEN,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

55

Анонимен

преди 6 години

До САМО БИЙОсвен бой ,трябва да ги карат насила да ядат свинско !

54

ХМ

преди 6 години

Най-голямата смешка е ,че Америка има кои знае какво участие във ВСВ.Тези са си присвоили половината бойна слава на Британската Империя и колониите и.Канада дори е по активния участник.

53

Advocatus Diaboli

преди 6 години

Става дума за въстанието през юни 1913 г., в поробената от САЩ филипинска провинция Моро. С други думи, прехваления от Трумп, Пършинг, убива, в битка, 500 ислямски въстаници, борещи се за свобода, срещу престъпната американска окупация. В случая, американските окупатори са терористите!

52

ХМ

преди 6 години

И как точно го е решил?Продавали сте оръжия на цяла европа ,после сте се включили в последния етап от воината на, страната на победителите - естествено.50 години се хранихте от възстановяването на Европа и от страха от новия Звяр зад желязната завеса.Мисля ,че пак го решавате като Пършинг.

51

Томахоук

преди 6 години

Войната е точно на радикализирани ислямски политически секти срещу мирна Европа. Проблемът е че точно генералите на Европа, САЩ, пък и Русия загубиха войната от ислямистите на бойното поле в Близкия изток и Северна Африка. И сега точно Генералите да ни казват какво да правим е меко казано неуместно!

50

Анонимен

преди 6 години

До LosHoТочно исляма е проблема! Няма такова нещо като ислям, който да не е радикален. Просто има хора, които са по рождение мюсюлмани, но не се интересуват от религиозните глупости. Също като много християни, които празнуват коледа и до там. Всички религиозни мюсюлмани са опасни.

49

АЗ

преди 6 години

До АнонименСвинската мас за пържените картофки, а иначе за мезе шишчета от сланина и тук там заленчуци :). Е тва трябва да се дава на всички дето идват в Европа. Даже може да се раздели по държави - Англия - Бекон, Успания - Хамон, Италия - Прошуто и тн.

48

толерантен

преди 6 години

Не ме е страх. Просто някой ми е ср.л в гащите. Сигурно Путин.