13

мдаааа

преди 6 години

Защо Путин да хаква изборите ???Всички знаем , дори и малките бебенца , че Меркел е агент на Русия , и се чака всеки момент да бъде активирана , за да унищожи ЕС-то отвътре и после идва ред на САЩ

12

Анонимен

преди 6 години

Русофилите много ме кефят :) Побърканите от военщина хора. Все някакви мистични хора правили вота. Всички мразели Мерки , а гласуват за нея. Всички мразели ББ, а побеждава 3 пъти. Болни мозъци на конспирацията .Всеки път смях с вас :)

11

мдааа

преди 6 години

Ще ги хакнат, ама не Русия, а ЦРУ и ционистките НПО-организации...Е, после, разбира се Русия ще е обвинена и ще има нови санкции и коалиции....

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Ами ще остане,защото евреите така искат!В Германия я мразят,но тя редовно е избирана!Чичко Сталин беше казал,че не е важно кой как гласува,важно е кой брои бюлетините!На тази пародийна демокрация и се вижда края!

9

Анонимен

преди 6 години

До 10 Защото Германия е с 250 милиарда излишък . Предполага се , че Меркел управлява добре . Пингвин. За хакването. ..По скоро вече му се подиграват .

8

Анонимен

преди 6 години

"Меркел ще остане канцлер и Русия знае това много добре"А вие откъде знаете преди изборите, че тя ще остане канцлер?

7

Анонимен

преди 6 години

Ще хакне ли? - Разбира се. Нас какво ни дреме? Меркел вече упра вляза три мандата и ще захапе четвърти. Точно колкото и Путин.

6

Анонимен

преди 6 години

За какво да сменят Меркел? Та тя, направо унищожава Европа. По ефикасно отколкото руски ракети.

5

Анонимен

преди 6 години

Ако им спрат интернета САЩ ...Ще хакнат по един шампоан :)

4

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е всички жизнено важни за руската *** системи да бъдат хакнати и евразийските пpимати официално да минат в 18 век! Да си живеят там, и да се прехранват от екскурзии организирани като " Пътешествие въввремето". Ще им изпратим и русофили за автентичност, по възможност всичките. Ше служат като екскурзоводи.

3

Анонимен

преди 6 години

От подобни статии, стигаме до заключението, че Русия е най-могъщата страна в света, способна да си избере който президент иска. Благодарим на западната пропаганда за усилията, които полага да ни направи русофилиАпропо, бюджетът на Дойче Веле не идва ли от Путин?

2

мнение

преди 6 години

Меркел ще спечели изборите, но ще започне да дружи с Путин, за сметка на Тръмп. Меркел и Путин ще разделят отново Европа на зони на влияние. В Берлин ще бъде вдигната нова стена.

1

Анонимен

преди 6 години

Ще хакне някой завод за водка :)