65

Анонимен

преди 6 години

Само *** може да си мисли, че няколко заведения пречат на курорт с 300 000 леглова база. Плюят хора, които никога не са били там и нямат намерения да бъдат. Симеонов видя къде може най-лесно да си направи ПР и да спечели на своя страна разни Бай-Шилета като пишещите по-долу. Държавата гние, гетата се разрастват, тормозят цели населени места, а той срива бизнеса на законни места, спира световно известни звезди от участия и изгуби десетки хиляди гласове от младите!

64

Анонимен

преди 6 години

Трябва по твърди мерки, и какви са тия протестиращи кой им е разрешил??? Внезапни проверки да се правят, пращат по 30-40 човека влизат и смазват всички в заведението ако дигат шум. Не да ги убиват, нека с бухалките да им понатрошат тиквите мръсни бизнесмени

63

Мнение

преди 6 години

Браво на Симеонов.Дано да не се спре или го спрат началниците му от Брюксел...Години наред безвремието и липсата на държава създаде погрешно мнение.че на Слънчака всичко е разрешено след като мутрите го превзеха.Да ама не !Държавата е силна и могъща когато защитава интересите на мнозинството.Слънчака е клоаката на морските ни курорти защото там всичко се решава със сила юмруци рекет и тормоз.Г-н Симеонов трябва да отстоява законите и ако се огъне сега след като е започнал то жалко ....

62

те

преди 6 години

Погледнете снимката кой са протестиращите,мутри,дилъри,п.роститутки,алкохолици и мързеливи кучета.Браво на В Симеонов.

61

хм до Василев

преди 6 години

На сила хубост не става.Трябват си 20-50 години гърч да си влезе нещо в главата и да почне да се защитава.Иначе само ще сменяме ръководител на кукленото шоу и марионетките.За всичко е важно виж култура,спорт ... времето лекува ,даже смятам ,че е мечешка услуга ако се катализира нещо.Разбираш ме умен си ,иначе ресурс винаги се намира,момента е доста ранен.

60

Анонимен

преди 6 години

Само не мога да разбера как до сега я толерираха тая 'анархия', щото Бочко Борисов не е на власт от вчера!Отдавна не ходя на родното ла%номорие, но доколкото си спомням на 100-200 метра от Какао-то имаше пльоснат на брега хотел, ТОВА кой го разреши?Факт е, че в момента много хора ходят точно заради партитата, та щастливите баби дето целуват ръката на Симеонов днеска, да не реват догодина, като им останат празни квартирите.

59

до 63

преди 6 години

Нали трябва да "работят" нещо и в София.

58

чудо

преди 6 години

Тогава за какво са ни толкова институции с толкова много служители който не си вършат работата и ги е страх от месните бандити!?защо ги още държат на работа след като те не работят?

57

Анонимен

преди 6 години

Закона за защита от шума в околната среда третира еднакво жилищни райони и курортни комплекси. От друга страна курортите не са категоризирани като напр. парти или от семеен тип. Кучето е заровено в двора на НС. Нормотворците ни са "гола вода и кал в джобовете".

56

Анонимен

преди 6 години

Не знам що се хвана със Слънчака само. Според мен Слънчака трябва да е нещо като зона с алтернативни закони, както например хазартът в САЩ е позволен в няколко града само.

55

Друг анонимен

преди 6 години

До Анонимен. Шума от Какаото се носи на километри наоколо. Аз лично съм имал "удоволствието" да го слушам по нощите от новия Несебър. Или тези дето искат почивка и Несебър трябва да заобикалят. Ами местните дето живеят там?

54

ХМ

преди 6 години

Слънчака е "младежки" "комплекс" ,дивотия и простотия с две думи ,ако на някого му се иска да го направи семеен или престижен ,вече е много късно всичко е препрезастроено и липсва нужната зеленина за да бъде елитно място.

53

Бай Иван

преди 6 години

Чета и се чудя кой е по-по-най, общината ли, държавата ли бизнеса ли?Треснете на всеки пиян турист дето вика в курорта по 50 лв и ето ви на месец прилична сума за ремонти, заплати на охрана и т.н.

52

Анонимен

преди 6 години

Тия дето демонстрират и "протестират" им дай само да им думка, само да стоят на тумби в заведението и да се наливат с алкохол. Абе ало, мозъците ви закърняха от тия звуци. Ако за вас това е музика - едно и също бумтене докато мозъка ти омекне - здраве му кажи.(в световен мащаб, не само у нас). Това не е музика ами електронно-компютърен шум. Ега ти и поколението - чалги и рап с претенции за музика.

51

Анонимен

преди 6 години

До реалистТо Сл. Бряг и аз го подминавам, ама проблема е навсякъде по южното черноморие! А защо така трябва да "подминаваме" и все да търсим "спасение" в Гърция или Турция, а не правата си в собствената си страна? На всичкото отгоре "празнуващите" с овчарски крясъци до зори "младежи" тормозят не само другите почиващи, а и персонала на хотелите, в които са настанени, защото връщат обратно, това което са погълнали вечерта направо върху завивките! Отврат!

50

Анонимен

преди 6 години

Ми тоя Стоян Михалев изръсил безсмислици с които шум не се спира.

49

Есенге

преди 6 години

Албена е семеен комплекс с над 50% зелена зона.В Слънчев бряг дърветата са под 0,5%.Може да мине за семеен град ,но за по непретенциозни семейства......

48

Анонимен

преди 6 години

Андрейчо ,Стоянчо ... вземете 200 дка земя /примерно /!Засейте я ,обработете я,изкарайте продукция ,продайте я!Платете заплати ,данъци и такси и Да Ви остане ПЕЧАЛБА !!!Те това е Работещ Бизнес !Да вдигате аларма пред 2000 пияни кратуни Не е Бизнес !!

47

реалист

преди 6 години

Когато търся място за почивка за семействоти ми, просто подминавам Слънчев бряг.

46

Анонимен

преди 6 години

Валери премиер !Давай Симеонов наложи ред в Слънчев бряг, спирай турците с бъл паспорти да гласуват , сложи ромите на място . Трябва ти власт и ще се справиш с цялата мафия.