69

Анонимен

преди 6 години

Цесекар! То няма нужда човек да го обижда друго.

68

сега

преди 6 години

Вместо ГДБОП да гони бандитите и корупционерите те се занимават с глупости,явно трябват съкращения там защото не работят.

67

( '_' )

преди 6 години

Че то фейсбук си е доброволно създадено авто-досие. Както и ,,тагването'' - къде съм бил, с кого съм бил, кога съм бил. В определени ситуации това си е инструмент за контрол. Мислете !

66

Анонимен

преди 6 години

Цялата излагация идва от лиз--ачите и по//длогите на Тигъра от Банкя. Книжният тигър. То имаше един сърбин който му се закани но слуховете са, че Тигъра му е платил 50 милиона и се е откупил. Да живее в този страх и охрани не е случайно. Дори с бронежилетка и 3-4 гавази в НС е показателно. Страх който отдавна е параноя. В Банкя са зазидали призорче на WC на съсед, че гледало срещу къщата на Падишаха??? Страаааах, голем страх!!!!

65

Анонимен

преди 6 години

рязането на глави няма смисъл.трябва да се смени кукловода, не марионетката.кукловодите са на много, много, много по-високо ниво, отколкото вие си мислите.дори не са в европейската комисия, която самата е изградена от марионетки.

64

ХМ

преди 6 години

Хахахахахаха защо е минусът бре?България е Парагвай ,марионетна мафиотска територия с репресиращ апарат,икономика на африканския стандарт.По зле тази държава не е била никога от освобождението до днес.Всеки дето загатва обратното ,да му имам хаповете за щастие.

63

Генади

преди 6 години

Едно време при соца нямаше фесбук, нямаше къде народа да "изрази любовта си" към Тодор Живков и управляващите комунизиИмаше един писател Георги Марков, който си позволи да напише нещо срещу Тодор Живков, обаче бързо му се случи случка, гушна букета и ритна камбаната

62

бг

преди 6 години

Губят ни времето с някакви откачалници и дрисльовци. и парите на данъкоплатците.

61

ХМ

преди 6 години

Банана - мана!Латиноамериканските държави са по държави и от България.

60

Анонимен

преди 6 години

Ако беше фен на бистрищките...баби...нямаше да има проблеми.

59

Анонимен

преди 6 години

*** на кое цска е фен? На Литекс ли или на другото? Пълна подкрепа за действанията на ГДБОП!

58

Анонимен

преди 6 години

Последните дни все по-често се убеждавам, че да не гласуваш на изборите е проява на здрав разум.Обаче само този вид ТИШИНА не се одобряваDDЕ, сlиквайте, аз мога сам да си наложа да намаля децибелите.Скандал след скандdла, мила моя майнолЬО.Това е нескопосан опит за борба със скуката през лятото,но представлението не струва.

57

Трактор

преди 6 години

Бррей...много смел бил, наистина ли?!Ако иде в Северна Корея да напише "Ким ще ти резна главата" - ще призная че е смелНо тук е просто един хвалипръцко

56

Анонимен

преди 6 години

Ох дано това момче не си изпълни заплахата , че ще стане национален герой и ще трябва да му се правят паметници.Обаче с това лице хич няма да изглеждат добре в градинките и по площадите.

55

Бай Х

преди 6 години

5 месеца - леле тия много бързо са се задействали , а тоя лентяй по цял ден във фейса ...във вторник в 12,30 часа отишъл до магазина, а после са го завели в в БОП-а няма ли работа за тия млади хора, сигурно болната му майка го издържа аз нямам 5 минути свободни през седмицата просто незнам....

54

Киро кофражиста

преди 6 години

Смее ли това да го направи в САЩ, да напише "Тръмп ще ти отрежем главата"веднага ще се озове в затвора за тероризъм и заплаха за убийствоАко напише в Русия "Путин ще ти отрежем главата" - много лошо е загазилНо в България всичко може

53

Анонимен

преди 6 години

Стига ве , стига с тая лоена топка Борисов. 3 новини има вече с неговото име, а е още 10:30.Това е психически тормоз над всички нормални българи.

52

Хм

преди 6 години

Айде ГДБОП да разгледат КТБ и Цанков камък, пък после са тормозят хората!

51

Анонимен

преди 6 години

Не съм грам фен на Тиквич, но подобни неща не са окей.Едно е да кажеш: "Махай се от властта!", съвсем друго е "Ще те убия!"Аз лично бих искал Тиквич просто да се маха от властта. Освен това искам той и всички, управлявали тази държава последните 70 години, да идат на съд и да търкат наровете.

50

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е защо са го приели буквално? Ето аз имам нож в кухнята, трепете от моя нож.С него мога две неща- да режа картофи или да режа....айде няма да го пиша, че стана страшно.Ако въобще е станало такова нещо?