47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37 !!! Какво мнозинство ? 300 000 хиляди мъртви гласове плюс Козяк и ..те не са мнозинство .

46

Анонимен

преди 6 години

Ами като се плашат и от сянката си, значи много добре знаят какви са ги надробили и как биха постъпили, ако са на нашето място. Е, сега насила ли да ги обичаме, за да спят спокойно?

45

Защо

преди 6 години

Защо службите не привикат Анонимния ***, който всеки ден заплашва и обижда хората от цялото ляво пространство и руския президент.

44

Анонимен

преди 6 години

При бай Тошо бяхме 10 пъти по-добре. И имаше повече демокрация. Сега за изречение във фейсбук те вкарват в затвора. Кво става, хора ? Нали живеем в "демокрация" ? Някой се смеят, ама утре ако ви пъхнат в панделата друга песен ще запеете.

43

Има ли някой

преди 6 години

Който си въобразява,че по този начин ще накарат народа да заобича- б и ч а? Напротив!

42

Стара Загора

преди 6 години

Тютюн !!!!!!

41

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Червения сайт отчаяно реве хаха все едно американски прокурори са натиснали един корумпиран кмет.

40

ЗА 44

преди 6 години

До НадетоНЕ СЕ СТРАХУВАТ, ПРОСТО НЕ ИСКАТ ДА ИЗБИВАТ ЧЕРВЕНИТЕ ТЕРОРИСТИ, ПЪРВО ОПИТВАТ С ДОБРО, ПЪК АКО НЕ СТАНЕ... ТРОШЕНЕ НА ПЕТОЛЪЧКИ.

39

Анонимен

преди 6 години

БРАВО ГДБОП! НАКРАЯ НЯКОЙ ДА ПОКАЖЕ ЧЕ СЛУЖБИТЕ СА БЪЛГАРСКИ А НЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ!

38

Анонимен

преди 6 години

за съжаление политическата система в България не може да се промени по демократичен начин чрез гласуване а само ако народа се надигне но след това начело застават обикновено поставени лица както се случва вече няколко пъти в близката ни история.а иначе има много желаещи да любят боко.

37

Анонимен

преди 6 години

Сретен Йосич да идва вече :)

36

Анонимен

преди 6 години

Хаха как натикали статията при хороскопите, а за някакви вибратори стои на началната.

35

Надето

преди 6 години

Защо се страхуват?Нали се радват на 42% одобрение?Борисов да не е последовател на Хитлер?Иска пълно медийно затъмнение и цензура.

34

Анонимен

преди 6 години

Та така другаре даме и гопода внимавайте в картинката че ще ви се стъжни мизерният животец! И кой е този дето е посмял да се заканва на царя слънце? Ало по леко със заканите или действаш или си трайкаш. Това да не вие Бай Тошовото време да си разказвате вицове за него а той да се смее? Във времето на демони-крацията ше траете и ше мигате на парцале. Щото когато едни скачаха на един драгалевски ***.нго на члена и им казвах че ще се наденат те ми се смееха и казваха че съм луд. Кой е лудият сега?

33

сек кретен

преди 6 години

премахване на гриф строго секретно ,има само няколко неща на които да ИМА ГРИФ СТРОГО СЕКРЕТНО ясно ли ви е джамбази такива.дрисльовци такива

32

Анонимен

преди 6 години

Началника на ГДБОП какво чака че още не си е подал ОСТАВКАТА???

31

Анонимен

преди 6 години

Коцев едно е свобода на словото, съвсем друго е да отправяш заплахи! Ние сме парламентарна република, именно гражданите на тази страна в мнозинството си са избрали за премиер Борисов, какви пушки, какви сопи? Ако ми се правиш на пишман партизанин си объркал времето и мястото!

30

факти

преди 6 години

1. Ченгета са финансово по - добре от нас, трудещите се българи. 2. Ченгета имат по -високи пенсии от нас. 3. Ченгетата работят по-малко. 4. Ченгетата се защитават и не плащат нито винетки, нито гражд отговорност, вита са санкционирани при нарушения на пътя. 5. Дори и с малко IQ- според министър на МВР- те са на работа и на почит в БГ. 5. Ченгета овладяха и съдебната власт-въпреки недостатък на морал, интелект и знания. 7. Ченге /пожарникар-доносник / ни управлява вече 10г. Извод-БЯГАЙТЕ

29

От дек на дек?

преди 6 години

Аз написах,че искам Господ да убие Драгалевския Крадец.Дали ще ме разпитват кой е този Крадец и дали ще ми искат телефона на Господ,за да го питат чул ли е молитвите ми?

28

Анонимен

преди 6 години

Докато цялата дирекция ГБОП се занимава с фейсбука колко ли тира минаха през границата нелегално пълни с наркотици..цигари..оръжие..злато..алкохол?Колко стотици азиатски навлеци нахлуха в българия нелегално!?