79

Анонимен

преди 6 години

Диското добре, а наркотиците и проститутките кога?! Или там такива неща няма?

78

Анонимен

преди 6 години

С или без думкане, Слънчака си е клоака. Нормален човек няма да стъпи там.

77

отвратително

преди 6 години

Това прилича на контрапротеста на *** от Асеновград...същите са.Протестират срещу ЗАКОНА.

76

SILANCE

преди 6 години

До АнонименМоже и концлагер да си обособиш за хора,чиито убеждения и желания не харесваш,а пред закона имате равни права ...

75

Анонимен

преди 6 години

Дискотечната музика води до фатални мозъчни изкривявания.

74

Анонимен

преди 6 години

Бургас трябва да си защити туризма. Не трябва да се интересуват от 1000 глупакка, които не искали музика. Да ходят на селото да копат мамули. Това е туристически град и сам да се развива. Няма нужда от *** живеещи на 400км от тях да им дават акъл.

73

Анонимен

преди 6 години

В разгара на сезонаСе счупи грамофона

72

SS

преди 6 години

ЕКСТРА!Махайте се чалгари...така или иначе Слънчев Бряг е заприличал на ***!Чалгата ще си я слушате по селата....докато си копаете нивичката....***.

71

Анонимен

преди 6 години

"На този фон България отбелязва рекорден ръст от 16.5 % при 7.8 млн чуждестранни туристи пребивавали в страната, от които с цел почивка и екскурзия около 5.1 млн. и още около 2.7 млн с цел гостуване. Приходите от туризъм за този период от международни пристигания надхвърлят 3.775 млрд евро"Нали разбирате, че това е сериозна цифра за България? Такаче показвайте малко уважение към туризма. Без тези пари България е пред фалит. Както и всички области без морските.

70

Анонимен

преди 6 години

давай симеонов, до една година трябва да сме станали като северна корея!!

69

Анонимен

преди 6 години

Бюджета на Варна и Бургас е около 250 милиона. От туризма тези общини вадят милиарди. Щом според вас само бедняци идват ...значи няма нужда тези пари да ходят в София :))) Ще се озъбите за 1 година ....Ако ви спрат парите от туризма.

68

Анонимен

преди 6 години

Друго е по важно!Смятайте за каква корупция на местната власт става въпрос,че вторият човек в държавата да всигне да въдворява ред.Мутрите са превзели властта щом имат всички разрешителни,а са в крачка.Всички от местната администрация/служби и службички/ трябва да бъдат уволнени незабавно най малко за нищонеправене.А за местните ченгенца то е ясно.С мутрягите са дружки.То и за това Симеонов бе с пловдивски полицаи.

67

Анонимен

преди 6 години

Тоя е пътник. Ще провалят Борисов . Борисов се научи да гледа бизнес интересите на страната . Тея сега и те трябва да се учат. Цял живот ученички ли ще траен. Тоя *** искам да покаже план, като удря туризма ...След 2-3 години, как ще осигури работа на хората и как ще запълни бюджета ? При евентуален отлив на туристи ? От сега предлагам орязване на пенсиите ...понеже те най-говорят тук срещу бизнеса. Отделно Варна и Бургас да гласуват отделяне от националния бюджет и толкова.

66

Ха

преди 6 години

То няма и сто човека,що ни занимавате с отрепките.

65

56

преди 6 години

Валерка,мачкай ги до нулева тишина!Същото и за ромските сватби!Законът над всичко-включително и за премиера!Нека този път да не се прави на спасителна тези чалгари!Всички курорти трябва да са културно място за отдих,естетика и почивка.Който иска дискотеки-вън от тях и построяване с материали,които изолират шума.Има решение!Точка!Вън чалгарите от курортите!България е в Европа ,а не в Азия!

64

Анонимен

преди 6 години

Симеонов си прави реклама пред хора с IQ на камбоджанци.

63

да

преди 6 години

утре сигурно ще има протест на шофьорите без книжки срещу проверките на КАТ, защото така им се пречело на нарушениятадива наглост на самозабравили се хора !!

62

Ми, не, !!!

преди 6 години

До Анонимен Скъпи, там дето са ми ръцете, работя като вол и през лято, и през зима- бизнесът ми е кански труд -умствен, и не преча на никого! Обикновено помагам -много- понякога за малко пари, много по- малко....

61

Анонимен

преди 6 години

До Те лиДавай Симеонов, смотаняците са с тебе !

60

до 53

преди 6 години

Точно така е! Но това няма как да го обясниш на хора, които не са излизали по-далече от пейката пред бока и форумни фолософи. Те са зяпнали телевизорите като овце и не искат да разберат, че няколко заведения не пречат на курорт с 300 000 леглова база.