7

Анонимен

преди 6 години

И кое точно е честно таксуване - поддръжката на пътищата я плащаме чрез данъци, втори път чрез винетки, трети път чрез акциза и сега ще плащаме и тол-такси. Нормално ли е за едно и също нещо да се плаща по няколко пъти. Сметнете колко пари ни прибират под различни форми за поддръжката на пътищата и ще видите, че плащаме повече от достатъчно за да имаме перфектни пътища. Проблемът е, че парите, както и да ги плащаме, отиват другаде. Другаде ще отидат и парите от тол-таксите - и пак няма да има.

6

До 2

преди 6 години

За турските съм съгласен но гръцките тирове къде ги видя, и колко са спрямо другите?

5

до 4

преди 6 години

Ама как не те е срам да говориш така за магистралите на Суджука.

4

До 2

преди 6 години

Да прав си в Европа плащаш и караш но по какво караш перфектни пътища тук ще те карат да плащаш и да караш в дупки до колената

3

Анонимен

преди 6 години

Ако някой си мисли,че тази тол система и такса ще се изплати и е въвеждат само за товарни автомобили е пълен и завършен наивник!!Една година след построяване и въвеждане срок им давам и ще видим постановление с което се отменят винетките и въвеждане на тол такса за леки автомобили!!Помнете ми думата!!А за баламурниците въвеждат уж за по-справедливо...хахахахаа!!Ако не беше това поголовно крадене на пътната инфраструктура всички събирани пари щяха да са предостатъчни за обслужване на пътищата!!

2

Анонимен

преди 6 години

Нормално в цяла Европа е така. Караш плащаш. Не караш - не плащаш.Тея тирове по 20 + тона ....съсипват пътищата и минават само с една винетка цяла година. Да не говорим за хилядите турски и гръцки тирове минаващи през България вечв 27 години без пари. Това е много закъсняла система.

1

Анонимен

преди 6 години

Аха АВТОМАГИСТРАЛИ на Черепа и Цветелина.Ясно разбрах.