36

Законът поощрява

преди 6 години

такава безотговорност! 23-годишна Катя от с.Ветрен защо не е съдена за неуспешен опит за убийство?Да изоставиш сред бурени, в необитаема барака, 4-годишно, което не може да се движи и друго, на 1 г., което не може да излезе и съзнателно да потърси помощ, означава да ги осъдиш на мъчителна смърт чрез глад и жажда!Да не говорим пък, че може да ги нападне глутница кучета, да ги намери садист или педофил, или да попаднат в ръцете на търговци на органи от донори.Явно случайността ги е спасила.

35

Анонимен

преди 6 години

До бащаОще през соца имаше един каламбур-гатанка: Влезе, изплюе се и излезе. Що е то?Става въпрос за създаването на повечето от тези деца, дето майките им решават да ги изхвърлят като ненужна вещ или да ги оставят в соц.дом.

34

Българки?

преди 6 години

Нека се направи статистика според етническата принадлежност.Колко са българките, туркините, арменките, влахинките, еврейките, които са си захвърлили децата? А колко жени от тези етноси са оставили децата си в социални домове?Ами един друг етнос?

33

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с онази дето си захвърли детето и почти веднага след това се сети, че за НЕЯ ще е по- добре да се покаже и да започне да се обеснява колко е бедна? А и първото й дете също беше захвърлено при бащата...

32

баща

преди 6 години

А бащите защо нито се споменават, нито им се търси отговорност, че децата им са изоставени?

31

до fhvthcu

преди 6 години

Защото не сме длъжни да отглеждаме резултата от неконтролирания нагон на маNгалите,затова няма да се въведе.Да ходят в тези някои държави от ЕС където има такива "стаи"да си хвърлят потомството.Тука ни писна.

30

fhvthcu

преди 6 години

В някои държави в ЕС има стаи, отворени 24 часа, в които жени, които не искат децата, които са родили, могат напълно анонимно да ги оставят, без да им взимат данните и да ги разпитват. Защо не се въведе и в България?

29

до 41

преди 6 години

Обаче няма желаещи да осиновяват джипсита дори и чужбина защото такива са изоставените деца в социалното, а родилите ги твари никога не сключват брак-не отговаря на етносните им "ценности".Затова по-добре стерелизация отколкото маNгализация.

28

Анонимен

преди 6 години

A референдум за смъртното наказание? Кога?

27

Анонимен

преди 6 години

Изоставените деца са извънбрачни. Колко е просто майката да отиде до социалното и да се откаже от родителските си права за да може детето да бъде осиновено. Тогава за нея няма да има последствия, а детето от малко ще получи грижи и любов, а и шанс за образование и бъдеще. Тъпачки, които имат само полови органи, а нямат мозък! Нека лежат по затворите!

26

точка

преди 6 години

"Майка"захвърлила детето си в сициалнен дом, на улицата или където и да било веднага да бъде подложена на СТЕРЕЛИЗАЦИЯ.Твар която не желае деца няма нужда да ги ражда,никой не е длъжен да се грижи за резултата от неуправляемия им нагон.

25

Анонимен

преди 6 години

Лойко каза безработицата е рекордно спаднала и заплатките скачат но майките нямат пари за деца. Някой пак лъже.

24

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникНапускат България и си отиват.

23

КВОКВО?

преди 6 години

Я ПАК ??? Захариева вземи си оправи статията...за да не почукам на БХК, че не разграничаваш Българи от Български роми...Писна ми от мизериите които ги пишете ДНЕС.БГ

22

Анонимен

преди 6 години

До Бял БългаринПитай дупетатите кой измисля закона и кой гласува за дупетат на ГЕРБ или патриот.

21

Циник

преди 6 години

Най-ценното в живота ми дотук, е семейството!Сина ми който наистина обичам повече от себе си! И нека са изтъркани клишета...но той е единственото, което ще оставя след себе си!Не ме интересува етноса - няма оправдание за човешките сурогати, които изоставят бебетата си!

20

Те

преди 6 години

Български граждани от ромски произход*

19

Анонимен

преди 6 години

Ама баш българки ли са?

18

Надето

преди 6 години

За момент си помислих,че е за мен.

17

Анонимен

преди 6 години

Сичкото чавета е ром!