12

alf

преди 6 години

без данък прегледа е 100 лв. но така или иначе карам без преглед от две години тъй като не ми се бори с бюрократщината. щом неискат пданък няма да имам и преглед

11

Анонимен

преди 6 години

Аз минах преглед без бележка , провериха ме в системата , явно работи така или иначе

10

Анонимен

преди 6 години

Леле като потресен съм! Каква еволуционна стъпка, каква напреднала технология, незнам как изобщо мозъка ми ще успее да смели такава иновация! Не - не това трябва да се възвеличае трябва паметник да се вдигне, национален празник. Та ние се изтреляхме в транскосмическото пространство. Уникално!!

9

Келеш

преди 6 години

Трябва по-сериозен контрол на техническата част на МПС-то. Трябва много строг контрол върху техническото състояние на дисковете, накладките и други важни възли. Трябва да има максимална възраст за гумите, с които можеш да караш, кауча с времето губи свойствата си. Трябва КАТ да имат право да спират от движение на място всяка една кола, която оставя кълба черен дим след нея, без техническо замерване. Очевадно е, че превишава в пъти нормите и не сме длъжни да му дишаме саждите.

8

Келеш

преди 6 години

"За работа има жестока доскриминация в държавните администрации в София с купища документи и изпити и на практика се спират кандидати от провинцията."Всеки иска да работи държавна работа за една камара пари и по цял ден да не прави нищо. После всички са недоволни, че били ниски заплатите. Идете в частния сектор или там или е много трудно или трябва да се работи?

7

Анонимен

преди 6 години

8, ква дискриминация бе човек, нали на софиянците им искат същия сет документи и се правят същите интервюта?

6

Анонимен

преди 6 години

За работа има жестока доскриминация в държавните администрации в София с купища документи и изпити и на практика се спират кандидати от провинцията.

5

Анонимен

преди 6 години

Пич, да те подкрепя. Нотариусите наистина са кръвопийци. Без тях не бива, но трябват кардинални промени. Преди няколко години за една сделка за 20000 лв. нотариуса взе 800 лв. За 5 минути рутинна работа. В друг случай за купуване на ремарке 2-ра употреба, нотариуса взе почти половината от цената. Ако има втори живот, ще стана нотариус. Ако до тогава ги търпим в този вид.

4

ПИЧ

преди 6 години

До АнонименНОТАРИУСИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕМАХНАТИ.ВЗЕМАТ ЕДНИ ЛУДИ ПАРИ ЗА ЗАВЕРКА НА ЕДИН ПОДПИС КАТО СЕ БАЗИРАТ НА НЯКАКЪВ ЧЛЕН ЗА СПРЯМО МАТЕРИАЛНИЯ ИНТЕРЕС И ОСВЕН ДАЛАВЕРА ПРИТЯХ НИЩО ДРУГО. иМА АГЕНЦИЯ ПО ВПИСВАНИЯТА КОЯТО ПРАВИ ПРОВЕРКА НА ВСЕКИ НОТАРИАЛЕН АКТ ДОРИ ИМА ОТКАЗИ ОТ СДЕЛКИ. В КАТ СЪЩО МОЖЕ ДА ПРЕХВЪРЛИШ АВТОМОБИЛ БЕЗ НОТАРИАЛНА ЗАВЕРКА..ТЕ СА БЕЗМИСЛЕНИ КРЪВОПИЙЦИАВТОМАТИЗИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА ТЕ СА БЕЗМИСЛЕНИНОТАРИУСА ДА БЪДЕ ЗАКРИТ В ТОЗИ СИ ВИД НА РАБОТА

3

Анонимен

преди 6 години

И нотариусите е добре да имат достъп до тази информация онлайн и това да е законово уредено.

2

Перничанин

преди 6 години

Я! Че ко е тва технически преглуед? Е па такоу джувотну нема

1

САШО+

преди 6 години

Поредната глупост на ГЕРБ.Променете закона, всяка кола внесена в България с изтекъл номер, да се регистрира в двумесечен срок.Колко пари ще събере държавата, колите в автокъщите ще поевтинеят, защото ще трябва да им се плащат данъци и застраховки. Купувача няма да рискува да купи крадена кола, защото ще е проверена в КАТ.