34

Край

преди 6 години

Народеца гледа как едните и другите шайки се обвиняват коя крада повече. Вече не викат "Не крадем" ми викат " - тия крадат повече".ЕХХХХХХ. В Китай тоя всичките да са ги турили на стадиона и да сме им изяли житото и забравили. Тука браточки ще търпите - ще ядете кебапчета от пилешки клюнове и свински кожи, ще пиете найлонови бири и ще търпите. Българина не е толерантен - Българина е овца за това го стрижат "политици" па и ромите го яздят.

33

Анонимен

преди 6 години

Всички със съда са взели от народната баница и всичко е законно.

32

Анонимен

преди 6 години

Тоя съд не е никакъв съд а подкупен партиен и винаги в услуга на ГЕРБ, ДПС, БСП, СДС и партиите/

31

Цецо

преди 6 години

E, това наистина е безочие!!!

30

1

преди 6 години

Абе,цяла България знае за Догановия камък,само ДПС не знае.Големи сме да се лъжем

29

...

преди 6 години

Ееее тоя с.пол аа пардон с.кол! Зе парите дажеколко бяха милион два! Даже негови колеги казваха, че имал дори лаборатории в някой от сараите му и сега като се разпадна работата той не бил!!! Ей *** с *** да връщаш парите и после да те фърлят в тоя язовъ да запушваш дупките от вътрешната страна на стената!

28

Анонимен

преди 6 години

"магнитски" е в дъното на внезапното шумене около хидрото ... мустака държи всички за топките и може да реши "да изгори, за да свети" и затова е тази паника в момента ... търси се кой е да бушона ... така ги виждам нещата...

27

гьа

преди 6 години

Спокойно.Никой няма да пипа Агата.

26

синджир

преди 6 години

Ахмет има договор с факултета по мините, а факултета по мините сключва договор с министерски съвет, но министерски съвет е назначен от Ахмет. Тоя съд е в играта и той.

25

Оставете човека

преди 6 години

Той не е прибрал всички пари. Чинно си е платил нагоре и където трябва, така че занего е останала една малка сумичка от 500 хилки. 1/2 от тях са отишли в съда за да го оправдаят.

24

Анонимен

преди 6 години

Малии, с новия закон АНТИКОРУПЦИЯ ще се отнемат имоти, летящи чинии, яхти, планински и морски дворци и имения а едни партии усетиха кво ги чака зеха да припадат и да викат не ви струва закона. По виковете ще ги познаете кого защитават и ДАПАСЕ И МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ ПРЕБОЯДИСАНИТЕ КАПИТАЛИСТИ ДЕТУ СЕ БОРЯТ ЗА ДОБРОТО, РАВЕНСТВОТО НА БЕДНИТЕ.

23

Циник

преди 6 години

Най смешното е, че всички знаем ( поне повърхността ) от голямото плячкосване през последните 28 години....Костов...Р.Овчаров...Гергов...Делян Пеевски...Доган...***..М.Велчев....Симеон....Н.Василев...ВСИЧКИ БИЛИ ДОСЕГА НА ВЛАСТ!!!! Осъден няма - и ви обещавам - няма да има!!!

22

П.Петров

преди 6 години

Е не е консултант, просто изпълнителите са осчетоводили рушвета, който са дали на Доган като консултантски услуги.Заинтересувайте се защо Бритиш Табако се отказаха от завод в България и вместо това направиха в Румъния и какъв е бил искания от ДПС рушвет. На избирателите на ДПС от Родопите им препоръчвам да помислят на темата, докато за пореден път им бавят плащанията и обезценяват къртовския им труд фирмите на Пеевски и Доган.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен8ганьоооооо цяла България знае че австрийски фирми са изпълнителите на проекта само ганчоо офци като теб не знаят

20

Тото

преди 6 години

Платено му е като хонорар, но всъщност му е платено да създаде лоби в дпс и да дадат път на проекта. Знае се че Родопите са депесарски район. Работата явно е смърдяла отначалото, за да се стигне до такива тлъсти хонорари.

19

Анонимен

преди 6 години

А сега е време да се извади, осветли, предложи на вниманието на обикновенният БЪЛГАРИН основанието с което е сключен договорът между лицето Ахмед Доган и Института по строителство и минно дело за неговата квалификация или правоспособност с печат и номер. Питам гореспоменатият инсъитут на базата на какви показатели с е подписал договор с него а не с някоя мъжка секретарка.

18

б

преди 6 години

Да го пратим в Ориндж Каунти на заточение.Пре нашите хоръ.

17

доц. д-р чоко боков

преди 6 години

значи вече 28 години демокрация партиите се подпичкват с народа. а, бе, турски неграмотни и прости мекерета, като не е бил никога консултант, значи имаме налице подкуп на партиен лидер на етническа партия в особено големи размери. дали *** от дръндар е платил 400 хил. лв. данъци на 4 млн. хонорар. ДАНС, НАП и ПРБ, спите ли или стачкувате за заплати, а, ибрикчиевци. приятен ден.

16

Анонимен

преди 6 години

Мехмед Доган е невинен още с раждането си.

15

Циник

преди 6 години

***....приватизатор-милионер....бивш министър уволнен за корупция...ще разследва......и един мармот увива шоколад в станиол!