59

777

преди 6 години

А тези, които взимат 180лв пенсия колко ли им остават и остават ли им въобще!????

58

Анонимен

преди 6 години

Никой никога не е отменял робството,просто се видоизменя

57

Анонимен

преди 6 години

До средноаритметичния - Алоооо, аланкоолу, виж какво пише самата статия още в първия ред - "средно на лице от домакинство".

56

Поп Грую

преди 6 години

Най-добре е руснаците да дойдат ПАК!

55

средно аритметично

преди 6 години

До Средният доход билРазгеле,един грамотен от 50 коментара.Правилно,това е сумарният доход за три месеца. Не знам защо народонаселението се възмущава,че според тестовете на ПИЗА е функционално неграмотно- коментарите тук го доказват -явно не разбират смисъла на текста,който четат.

54

Анонимен

преди 6 години

Тая вечер един по телевизията вика "ако аз ям свинско, вие ядете зеле, значи средно статистическо ние ядем свинско със зеле". Иронията на тоя човек ме трогна поразително с приликата с такива статии, които ми обясняват как АЗ взимам 2900 лева заплата, докато шефът ми дава 750 лева заплата за работа на програмист и 60 лева ваучери за храна (от време на време, примерно по Коледа).

53

Анонимен

преди 6 години

1300 взимат само началниците е шушлек!

52

Анонимен

преди 6 години

Вярно е!Особено при пенсията ми от 220лева!

51

Анонимен

преди 6 години

Аз съм ба 5 хил заплата, жена ми е на 4 хиляди, средно на член от семейството се падат 2300 лева, черири човека сме с двете деца. Не познавам човек с по малко от 4 хил лева заплата. Една компания сме от 15 човека, всяка вечер обикаляме заведенията в София, всички са над 4 хиляди, някои взимат и по 7-8 хиляди.

50

Анонимен

преди 6 години

Не се споменава какъв е процентът на хората, чийто месечен доход се формира на първо място от подарени пари, изпращани от близки, които работят в чужбина?А колко са онези, които не мизерстват, защото получават някакви ренти?Колко са хората, които изцяло живеят на чужда издръжка (не на социални помощи, а на гърба на някое частно лице - родител, съпруг, любовник и т.н.)?Без тези уточнения статистиката на НСИ не е обективна!Освен това, не ми се вярва, че живеещите на соц.помощи са само 3.4%

49

до 53

преди 6 години

Внасяте, дедовия внасяте...Ако не са 1 милион работещи българи в България, роднините ви да са измрели от глад!Пенсиите да не им ги изплащате вие случайно...Пращате по 200 лири на месец и вече голяма работа...

48

Средният доход бил

преди 6 години

1355 лв на лице от домакинството през второто тримесечие на тази година!Но защо не уточняват - това доходът за цялото тримесечие ли е? Защото, ако някой твърди, че това е среден месечен доход, значи просто лъже!Ако това е доходът за тримесечие,значи всеки харчи средно по 434 лв месечно.От това няма как да ти останат 160 лв, ако направиш всички нужни за живот разходи.На второ място сред източниците на доходи били пенсиите. Колко човека получават пенсии 434 лв или 1355 лв?

47

Анонимен

преди 6 години

Ако не сме ние избегалците в чужбина отдавна вашата територия да си е била шута. На година изпращам над 10 000 евро на роднините. А такива като мен са милиони изпращачи. Ако не сме ние нито майките нито бащите ни ще са живи а телефонните измамници щяха да си ядът х.я. Благодарение на нас на територията ви влизат всяка година милиарди евро свежи пари. Вие какво произвеждате какво изнасяте че да имате свежи пари? А да изнасяте *** наркомани и просяци ммааннггали!

46

Анонимен

преди 6 години

Ами нали искахте демокрация бе - ето ви демокрация!Тодор Живков е виновен, че миете чинии и чистите тоалетни в Англия, Испания или Гърция, докато останалата част от семействата ви живеят в жилищата, построени през социализма!

45

Анонимен

преди 6 години

Ако не е Европа,хората да изкарват по някой лев,за да издържат семействата си,да сме загинали отдавна.И колко семейства се разтуриха,поради бедност и принуда да бягат и работят навън,за да оцелеят.Бедни работещи.

44

киро щангата капитал

преди 6 години

160лв остават? малеее добре че ми казахте. веднага намалявам заплатите с 160лв. нема да се минанавам да им дават повече от колкото им трябват!

43

Анонимен

преди 6 години

Жената ме кара да купувам трети апартамент - кви 160 лв - мираж! :-D

42

Анонимен

преди 6 години

Ако у нас всеки си гледаше само в собственото канче, щяхме да сме една щастлива нация.Толкова енергия и злоба хвърляме да опъваме шии дапогледнем в канчето на другия, че не ни останаха сили да си напълним своето.Който разбрал - разбрал.

41

Анонимен

преди 6 години

Статистиката била за ТРИМЕСЕЧИЕ, вероятно сумата трябва да се раздели на 3 Т.е. сумата е 451 лв / месец

40

Анонимен

преди 6 години

Тази статистика да не я е правила Мира Радева?