11

Анонимен

преди 6 години

В България хората са свикнали да няма ред и всеки да прави каквото си иска. Симеонов няма как да бъде разбран от всеки.

10

Пурко

преди 6 години

При положение че живеем във циркаджийска държава,клоуни и хора със животински инстинкти се разхождат навсякъде,дресьори няма......но публика много.Вие ми кажете дали това е цирк..........

9

Анонимен

преди 6 години

Валерката защо не продължи и към Св. Влас?? Там също има шумни дискотеки.... Ама Диневи ще му дърпат ушенцата...

8

Генчо

преди 6 години

Искам да проверят всички DJ дали пусканата от тях музика е с платен лиценз !И крайно време е да ги проверят за доходите им и дали плащат данъци.

7

Анонимен

преди 6 години

Симеонов ми се вдигна в очите! Наркоманите, алкохолиците и наркодилърите не са доволни, че им скепцаха рахатлъка помиярски!

6

Shopp

преди 6 години

Как пък решихте, че не било работа на вицепремиера?А каква е работата на изпълнителната власт?Да седи в кабинета на климатик и да подписва заповеди ли?По тая логика не е работа на шерифа да участва в акции - трябва да праща само обикновени полисаи. Или не е работа на инженера да наглежда производството...Събрали се там някакви никому неизвестни умници и решили да дават наклон.

5

Анонимен

преди 6 години

Тиквата е бесен, че осакатиха мими катетъра. Що кияк на държавна хранилка бе на издръжка при ококорената не е истина. И сега атакува с този брадясал каналджия, който след козият рог трябваше да си е подал оставката. Но поне да се радва че не си тръгна с наврян и отворен плажен чадър.

4

сминдух енд чесън

преди 6 години

Дали е цирк не знам,обаче на очи се набива кофти дресура .

3

куката

преди 6 години

Не е работа нито на министъра, нито на вицето да прави подобни проверки! За това има полиция, НАП и пр. служби които ако работят нормално няма да има нужда от подобни проверки! С други думи службите са го ударили на рекет! Или минисъра и вицето са огладнели толкова, че са тръгнали те да събират десятъка от тъпите хотелиери и ресторантьори!

2

Бау

преди 6 години

За жалост опита е показал, че ако не е показно ще се мушкат рушвети и нищо няма да се промени. Иначе Валерката го подозирам, че премахва конкуренцията по този начин.

1

Анонимен

преди 6 години

Държавата е пълен провал.Няма какво да се коментира повече.