16

до 21

преди 6 години

Те и рaкетите с лaстик ги изстрелвaт,aмa зaщо ли тогaвa СAЩ сa притеснени ???

15

Анонимен

преди 6 години

Хартиени карти, дървени показалки... 21 век...

14

Анонимен

преди 6 години

...същият този рублофил за 7-8 минути сам си сложи 10 плюса а на другите комемтари по толкова минуси. Призовавам всички да ползват Тор и да си слагат сами плюсове защото рублофилите го правят.

13

Анонимен

преди 6 години

До Интересен въпросами ако ракетата прехващач не уцели и падне някъде из китай, кво ще правим?!

12

Анонимен

преди 6 години

Тука един платен рублофил коментира и ползва Тор да си слага плюсове на своите коментари. Ако не знаете как един си слага сам плюсове колкото иска - става с програмата Тор.

11

Интересен въпрос

преди 6 години

Добре,СAЩ кaто имaт в рaйонa великото си ПРО.зaщо не нaпрaвят следното- Ким изстрелвa учебнa пробнa рaкетa,те веднaгa я прихвaщaт и още при излитaнето я унищожaвaт,Ким пaк изстрелвa,те пaк я унищожaвaт и тaкa ще покaжaт нa Ким,че нямa зaщо дa се нaпъвa с неговите рaкети...aмa не смеят ,щото ще имa провaл и целия свят ще рaзбере ,че ПРО нa СAЩ е въздух под нaлягaне,едно голямо нищо!?A отговорете де ???

10

Анонимен

преди 6 години

Не знам Ким какво гледа, ама Тръмп няма да мисли много и да гледа.

9

Анонимен

преди 6 години

До до 7е да, но след третия ден над сащ ще лущи радиоактивен дъжд и край със америка!

8

до 7

преди 6 години

за 3 часа, няма и толкова. три дни е много.

7

Анонимен

преди 6 години

ако на корейския полуостров се взриви ядрена бомба, си заминават и двете кореи, заедно с американските бази! а природата ще се погрижи ядрения облак и радиоактивния дъжд да достигне през япония до сащ! никакви пво-та, или противоракетни установки не могат да спрат въздушните течения! навремето япония така са пращали балони с бомби в сащ, при това с голям ефект!

6

Анонимен

преди 6 години

Ким кефи.

5

Браво на др. Ким Чен

преди 6 години

Както се базикате един ден Прасчо и неговите генерали ще акостират и ще окупират Белия Дом, Пентагона и управлението на ЦРУ. САЩ като военно изкуство са въздух под налягане - те воюват само със снайпери от километри или нападат когато съотношението е поне 50:1. Русия отдавна можеше да ги направи луди, но Бруклин е заселен отдавна с руснаци, да не говорим за руските милионери и милиардери с имоти в САЩ.Така че Прасчо един ден ще направи краварите луди, така както ги направиха 5 брадати на 9/11.

4

Анонимен

преди 6 години

Не може някой да ми струпа една камара оръжия пред вратата и аз да стоя безучастен. Щатите какво искат, само те да имат и никой друг, та да си разиграват коня, какти си искат.

3

Анонимен

преди 6 години

Ким е артист от Большой театр и играе в пиеса по руски сценарий.

2

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 6 години

Всичко това се управлява от Китай ... не ви ли е ясно. А и това е вода в мелницата на путин. Не знам само до колко може да се вярва на преценката на путин и китайците относно това до колко може да се вярва на този луд в СК и дали няма да натисне копчето !!! Страхът на китай от обединена корея може да доведе до края на света !!!!

1

Анонимен

преди 6 години

А кой бъзика ракетите под опашката?