85

Анонимен

преди 6 години

дпс е противоконституционна партия от неоосманистки тип и България трябва да сезира Европейският съд в Страсбург. А. доган е терорист.

84

DPS ar

преди 6 години

Tozi na snimkata hubavo ni izpolzva.Nagleden primer za Moral v politikata ka se vzimat komisionni za hidroinjenerstvo.

83

Анонимен

преди 6 години

Ако Доган вече е никой, кой е този, който го представя за изключителен фактор за съдбата на България.Кой,кой,кой..

82

Анонимен

преди 6 години

Този е един алкохолик и напълно деградирал тип.И то не от сега. Изключително т.ъ.п.Всяко негово изказване беше гаф.Затова господарите му, не му даваха много да говори.Медиите обаче го изкараха някакъв гений и велик кукловод. И "умния българин" го вярва и повтаря. Обикновена кукла на конци,доста под средното ниво,поради което го оттеглиха.Защото гафовете му минаха всякакви граници.

81

Анонимен

преди 6 години

Шефът на Пеевски, модела "Кой", на Цацата, на ДАНС и почти цяла България. А, и на Боко, също.Добре го вижте.

80

Анонимен

преди 6 години

До фанта лимонТи знаеш ли,че българите сме най-големите,биячи,пиячи и еб***чи/ за работа не ме търси/и затова трябва да управляваме света. Ама Шорош,евреите,масоните,рептилите и т.н ни завиждат за тези качества и затова сме на това положение.

79

Анонимен

преди 6 години

ДАЛИ В НСО СА ПОДГОТВЕНИ ЩЕ РАЗБЕРЕМ, КОГАТО СРЕТАН ЙОСИЧ ИЗЛЕЗЕ ОТ ЗАТВОРА.

78

Анонимен

преди 6 години

Е така де!Не се занимавайте с мен?!?!?!?Окраде милиарди и сега си иска спокойствие за да си ги харчи!?!?!?Мръсни червени ***!!!!

77

Сандокан

преди 6 години

ДОСИЕ:Име: Ахмед Исмаилов АхмедовПрофесия: Терорист

76

Социолог

преди 6 години

Меди Доган се изрепчи в защита на Русия ,сега Путин и Ердоган са бест френдс.Но пък не ще да се извинява .Лютфи и той пък се репчи на Русия и пак е в патова ситуация.Нинова и тя се чуди кво става на Изток .Волен вече е ненужен и си гледа младата булка (бивша снаха).Единствено нова единна партия или съединение след разкола на ДПС може да изкара от шаха старите другари агенти пак под прожекторите ....

75

ДО № 77

преди 6 години

Не, Доган НЕ си плаща на НСО ! НСО не са стопанска организация. На НСО им плащаме само и единствено НИЕ, данъкоплатците, електоралните единици. Другото са измислици. Но дори и да си прав, че сам си плаща за охраната от НСО, защо пък точно на тях ?!? Няма ли други охранители ? Съмнявам се, че в НСО са най-подготвени. НО ИМАТ НАЙ-МНОГО ПРИВИЛЕГИИ !

74

фанта лимон

преди 6 години

Затова фълшивите новини са много опасни,а и народа няма цетка за отсяване на информацията.Фълшивата новина е бумеранг....Един комшия за малко да тръгне към Исландия защото прочел в нета ,че" Исландия давала 5000Е месечно за мъж",щото местните не вършели работа....

73

Анонимен

преди 6 години

абе много ми е интересно, защо никъде по света няма зтворен лихвар ?а глобалното куче там е заровено ...

72

Анонимен

преди 6 години

Даден е срок на Дебелян от руснаците да върне до коледа затритите пари,вложени в ктб,затова са тия принтове и пируети.Почтенният журналист,който напусна нова,вече е на работа в пеевския канал 3.

71

Анонимен

преди 6 години

политиците ли са функция на лихварите, или обратно - лихварите са функция на политиците?политика сам ли създава закон, който е в полза на лихваря, или обратно - лихваря казва на политика какъв закон иска ?отговора на горните два вапроса ще поскажат кой първо трябва да бъде тикнат в затвора - политик или лихвар!

70

Маляк Маляков

преди 6 години

Руснаците ако са го отписали по молба на Високите порти край с него......

69

българка

преди 6 години

Абсолютно сигурно - ползва охрана от НСО. Полагат му се - не знам по какви причини му са полагат - но по разчет официално трябва да са двама охранители от НСО, но всъщност са 10 човека ! В момента е в новите си сараи край Созопол ! Кметът на Созопол му разреши да си ги построи ! Като не иска да се занимават с него, да върне милионите, особено от хонорара за Цанков Камък.

68

Хахахаха

преди 6 години

Поне този човек единсвено каза истината и се застъпи за България по време изборите срещу троянския кон на Ердоган - авера на Бойко...

67

Анонимен

преди 6 години

Като не си в политиката, защо ползваш държавна охрана от НСО? Кажи бе джудже безродно!

66

фи

преди 6 години

прав е човекът