9

JJIvanov Warning

преди 6 години

Dokato не монтират доказано безвредни жълти фарове електромобилите са НАГЛО ВРЕДНИБелите режещи скенери които им монтират като фарове увреждат тежко земята и въздуха.Засега най екологично чисти са автомобили на газ без катализатори с жълти фарове исключени денемПри цени на газта около 60 стотинки на литър

8

Анонимен

преди 6 години

Значи ние бедните, които не можем да караме електромобил да чакаме евтин бензинец? Йееее :)

7

Натанаил

преди 6 години

Маайкоооо (както го казва Рачков). Ако въпросният господин си мисли, че цената на петрола се определя само от автомобилите, то да ти имам анализатора.

6

шматка

преди 6 години

Не мога да разбера защо трябва да искам кола която е в пъти по зле от конвенционалните1.Има ограничен пробег .Как ще отидеш на море ако тръгваш от София.2.Няма изградена инфраструктора и близките 20г няма да има.3.Никой не знае каква ще е цената на подръжката4.Трябва постоянно да мислиш доли си я включил в контакта.5.6.7....Не виждам никакъв +освен екологията в големите градове.С толкова много минуси градския транспорт си един голям +

5

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам това подновяване на колите да стане толкова бързо. Само в най-динамично развиващите се сега държави като Китай и Индия има 2 милиарда човека. Да не говорим, че не виждам как в близките десетилетия ще се намери алтернатива на големите товарни камиони, на строителните машини и т.н.

4

Анонимен

преди 6 години

Нашият петрол не вярвам да поевтинее защото е руски:-)

3

Анонимен

преди 6 години

Ще се случи и у нас, и то не след 10 години, защо в китайските сайтове има модели за по 5-8 хиляди долара сега, а представете си след 5 години!

2

шматка

преди 6 години

До 1Ще стане но много бързаш.Значи ако е-мобилите навлязат масово на запад след 10г(едва ли ще е по рано) изчакваме още7-8г да поовехтеят и ги докарваме тук.

1

Анонимен

преди 6 години

В България това няма да стане. Тук масово се карат евтините дизели на ЕС.