23

Анонимен

преди 6 години

не разбирам как може тези свинщини и пиянски изпълнения да се нарича туризъм...това ли са им ценностите на запада ,които възприехме..

22

Анонимен

преди 6 години

В това заведение което,било напьлно изрядно последните 10 години,в сьбота вечер е имало поне 2500 човека...та входа е 20 лв и консумация примерно по 30 лв...дали тва е отчетено....

21

Анонимен

преди 6 години

според мен трябваше и да набият тази *** и да ги вкарат в районното за една нощ....особено онези ,които подвикваха...бой по мутрите.....браво на Симеонов...най-после виждам смисъл ,за това ,че гласувах за него....

20

ред

преди 6 години

Прав е, даже много е закъснял.Превърнаха в Содом и Гомор и довлякоха цялата *** на Европа на алкохолен туризъм на Слънчев бряг.Има закони и те са за всички.Като не се спазват да ги затворят.

19

ха ха

преди 6 години

заради някакъв дрогиран джи джей и 2000 подобни сме закъсали ако бъдат изгонени . Хърватите , Гърците ,Испанците официално се обърнаха към англичаните да не ги им пращат при тях тези туристи

18

Анонимен

преди 6 години

Слънчев бряг носи около 3 млр. лв. годишно. Като го затворите, после да не ревете що децата ви заминали в чужбина и що са ви качили данъците?! *** народ - слаба държава. Българинът ще заколи от малкото крави които му носят мляко ей така от злоба, не че ходи в Слънчев бряг който дори по соца не е бил за ПОЧИВКА и да се яде диня на плажа и цаца по 1 лв.

17

Анонимен

преди 6 години

хаха, една година ходих до слънчака, за една нощувка, хем по работа, хем на море да е много в едно.готЯн хотел, на 100м от дискотека, до 3 сутринта леглото трепереше, вратата до 2 хлопаше от баса. Какво им пречи да си изолират малко дискотеките? вярно че на открито е по яко, ама да ги отдалечат извън града, някъде където никой на никого не пречи.

16

Анонимен

преди 6 години

Нарушаването на нощната тишина е много абстрактно понятие??? Че какво му е абстрактното? Никакъв шум навън. А шумът се измерва в съвсем конкретната единица децибел. Друга пък нахална мутреса ревяла, че правителството щяло "да изгони малкото останали туристи". А останалите кой изгони ***, kyчко? Защо не сме стъпвали от години по Мутроморието, защо ходим в чужбина на почивка? Нали все заради вас, дето заграбихте незаконно плажове и хотели? Ревете сега, ваш'та мамa.

15

шматка

преди 6 години

Трябва ни специална полицейска служба която да над регионалните управления.Няма как да очакваме местни полицай да се опънат на местните босове.Този проблем е съществувал в щатите до средата на 20 в. и едва със създаването на ФБР нещата се пооправят.

14

123456

преди 6 години

Собствениците на" морските бардаци" са недоволни, защото искат никой да не ги притеснява. И кои точно курортиски бранят-безработните и ниско интелигентни чужденци, които пият и повръщат по улиците и общината им чисти с парите от нашите данъци. Я малко тези собственици да почистят л****та на същите тези туристи, които защитават, да видиме коя песен ще запеят.

13

Анонимен

преди 6 години

Даа ще изгони селянията, дрогираните мутри и пальошите им, кърканите безполови същества и т.н. ***. Общо около 0,5% от опитващите се да почиват в Слънчака. А на който не му харесва да ходи във Влас при братята пъпеши, там хайки няма, само требва да се внимава с джигитите, дори и мирно да си спиш в дома си може да се събудиш от бмв в хола ти пълно с пияни мутри.

12

.

преди 6 години

Няма кой в областта да им напише акт на тия. Защото хората се притесняват за здравето и живота си. Да напишеш акт на мутра в него район си е самоубийство. Ще го пребият още преди да е излязъл от заведението. Полицайчетата гледат като изтървани с празен поглед, защото знаят кой и защо ще им пили на главата.

11

Анонимен

преди 6 години

Симеонов е абсолютно прав. В България има закони! Никой, няма право да нарущава нощем тишината и спокойствиетко на почиващите. След 00ч и между 14 - 16ч не може да се пуска музика на открито. Това е известно и на малките деца и то не от вчера. Само нахалните мутри от тези дискотеки не го знаели и не го спазвали защото си плащат "данък" да не ги закачат. Туристите в България идват не само заради дрогата, алкохола и мутренските вертепи, а за да почиват. Никой не гони порядъчните почиващи.

10

Анонимен

преди 6 години

Пълен ***. В час пик на сезона да ходиш по увеселителни места с полиция ...си е срам. Цяла година се мъчи те да подкарате умрелия туризъм .. .изведнъж в детска градина. Абсурден министър. Ако нарушават закона слагай глоби - двойни , тройни ...Ама да спираш музика ...Когато хората са платили вход и консултации. ...е жалко.

9

Активист на БКП

преди 6 години

До Анонимендо6 : Ще го спре ,ама няма МНОЗИНСТВО ! А без мнозинство е аут...

8

Анонимен

преди 6 години

перачите ревът че някой най-накрая ги е натиснал да спазват закони и наредби

7

Анонимен

преди 6 години

"да изгони и малкото хора, които са останали да почиват в България" Тея не се наядоха значи, то не може игла да пуснеш по морето особено на Слънчев бряг, пак им малеят туристите. Иначе съм съглсна, че акциите са показни и безсмислени. Аз не ходя в тая тоалетна Слънчев бряг, защото е шумно и гнусно. Затова ходя на места, които удовлетворяват моите изисквания. Хората отишли там тъсряс точно това което им се предлага денонощно пиене и друсане. Не знам за какъв се помисли тоя Симеонов.

6

Тато из Правец

преди 6 години

Ами ВИЕ им финансирахте кампанията,сега що се оплаквате !

5

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е и трябва да има дискотеки и веселба , Но след 23ч да намалят децибелите или да са на закрито , защото луксозния хотел в Несебър !!! се тресеше от диското в Слънчев бряг !

4

Анонимен

преди 6 години

Симеонов е доказан инфантил.