24

Анонимен

преди 6 години

Vnuschava vi se che ste si vinovni vie za bednosta a ne ee taka ograbixa vi i vi grabqt vseki den

23

Анонимен

преди 6 години

челната картинка показва най-добре същността на нещата: когато наоколо летят дойлери, човекът е щастлив и усмихнат!

22

Анонимен

преди 6 години

Уругвай наистина е страхотен пример и изключение от правилото, че когато къщите на съседите не са наред, твоята може и да е запазена и чиста. При тях по-голямата част от населението живее в столицата и в още 2-3 града. Но тук голямо значение има манталитетът на хората, както и историческата съдба. За сравнение съседната държава Парагвай е много по-бедна и изостанала и от своя страна типичен пример как няколко лоши политически решения я лишават от възможността да бъде малко по-уредена.

21

до 25

преди 6 години

По лесно е да сравниш " евроатлантическа пропаднало бг с Албания.

20

Анонимен

преди 6 години

DAAA NAI- BEDNI STE VIE OT BYLGARIQ QVNO STE NAI- TYPI I PROSTI CHE I GLUPAVI V ES I SVETA.

19

Анонимен

преди 6 години

*** народ, политици мошенници милионери хранещи се с вкусен суджук = бедна, ограбена , скапана държава.

18

Анонимен

преди 6 години

колкото един народ е по ***,толкова е по мизерен.колкото е по мизерен,толкова е по комплексар и по голяма история си приписва

17

Анонимен

преди 6 години

простите са и бедни.сравнете русия и норвегия.

16

Ани

преди 6 години

Така ще бъде докато им позволяваме на всичките тея 240 да си позволяват на наш гръб да имат тецове вецове хотели и т.н.

15

до 10

преди 6 години

То и Венецуела има доста петролец ама....

14

Анонимен

преди 6 години

в ютуб има филм сниман и качен от руснаци за двете страни на карелия.благоденстващата финландска и разрухата и мизерията в руската.

13

Анонимен

преди 6 години

Четох някъде, че в рамките на около 100г. БГ е платила за репарации, на СССР около 185 млрд долара! Без да смятаме стотиците хиляди мъже убити във войните и разоренията... Та, тези, които са ни определяли съдбата сега просперират и ни назидават, че сме бедни, щото сме ***, грозни и некъпани, пък те са богати, щото са много умни?! Ай си....

12

онбашията

преди 6 години

До Анонимен 10да, швейцария защото много колонии е ограбила, затова тъне в богатство. грабенето и смученето на колонии е следствие, а не причина. като си по-добър от другите, ако имаш грабителски мераци, просто грабиш и смучеш, няма кой да те спре, така е в природата. ако няма кого да грабиш и смучеш, пак ще си по-добре, защото просто го можеш.

11

Анонимен

преди 6 години

Лесно е *** пустия ни манталитет!

10

Анонимен

преди 6 години

Е, не че е задължително, но много помага, ако т.нар. цветуща държава, с умни и красиви хорица, в миналото е имала 2-5-10-тина колонии, от които да смуче; или пък, ако има злато, диаманти, петролец, едно-друго; сещам се пък за една умна и красива страна, която е владяла половината свят за има-няма 5-6г., през които е грабила и събирала благинки, нищо, че после е "загубила" войната. Та така.

9

онбашията

преди 6 години

икономиката не прави хората да живеят добре, а охолно, има огромна разлика. и тези "глупавите", дето не се опитват да се "оправят" просто си дават сметка за това и не си дават зор, щото виждат че "успелите" живеят всъщност доста зле.

8

Анонимен

преди 6 години

Докато Суджук паша вилнее из България, ще слизаме надолу и ще обезлюдяване. Пораженията които е нанесъл досега са огромни!! Да се върнем в Нормален живот ще ни коства още бедност и поне 10 години. И няма ли да понесат ГЕРБ отговорността за това? *** се отърваха, и тези ли?

7

Анонимен

преди 6 години

По думите на Еднокнижника Винету, ние цъфтим, дори няма безработица. А всъщност, ужасяваща корупция създадена от него, неграмотни и прости съмишленици но верни на решенията му, ограбване натруда на хората с добре разработвани схеми като увеличени и нереални сметки за ток, вода, горива, лекарства, храни, парно и т.н. Създадената система за държ.поръчки която дава възможност да се краде от 50 до 80% от самите тях. Целенасоченото разбиване на образованието а здравеопазването основа за забогатяване.

6

ined

преди 6 години

Всичките вървят нагоре само България затъва все повече и повече

5

Анонимен

преди 6 години

Държавите, които са зле, имат управляващи, които миклят как първо да напълнят собствените си джобове, а за народите им - каквото остане. В такива държави има една шепа много богати и милиони бедни. Всичко е въпрос на морал.