49

Анонимен

преди 6 години

Другарката изглежда тъжна и уморена нещо. Май още не може да си изплаче очите, откакто си призна преди президентските избори, че комунистите били убили дядо й.Мъка мъка....

48

Калинка

преди 6 години

Травеатитката на герб ЕООД КОМЕРС

47

(-_-)

преди 6 години

Я, дайте имената на хората от тая 'работна група' и ще ви стане ясно, че корупцията сама, себе си няма как да бори...

46

До анонимен 17

преди 6 години

Прав си. И аз си плюНах в пазвата.

45

Ласо

преди 6 години

Крадлива и нагла комунистка! Скрий се!

44

Pussy Riot

преди 6 години

Другарката Цвечка Цачева сигурна: Ще имаме антикорупционен закон до края на годината, и корупция ще си имаме!

43

БСП,СА ПОЗОР

преди 6 години

До ГЕРБ СА КРАДЦИ.А БСП СА СВЕТЦИ-НАЛИ?ОБАДИ СЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ МУХОМОРКИ ОТ ТАЯ ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ ДА СИ ВЪРНАТ 1 ТРИЛИОН ЛЕВА НА НАРОДА,ЗАЩОТО ПО ТЯХНО ВРЕМЕ ИМА ЧЕТИРИ ФАЛИТА,ОТКРАДНАТО ЗЛАТО-24 ТОНА,УБИТИ НАД 200 000 ХИЛЯДИ ДУШИ.ТЕЗИ КРАДЦИ НА МИЛИАРДИ И ТРИЛИОНИ СЕГА СА НИ РАБОТОДАТЕЛИ И НИ ДАВАТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗАПЛАТИ,ЗАЩОТО ОТКРАДНАТОТО ОСТАНА В ТАЯ ПАРТИЯ И В ТЕХНИТЕ ДЕЦА,ВНУЦИ,ПЛЕМЕННИЦИ.З

42

Гюнтер

преди 6 години

Прости ни Боже и ни избави!Амин!

41

Анонимен

преди 6 години

а дано ама нада ли !!

40

Андрешко

преди 6 години

Ха-ха-ха. Мутри,крадци,престъпници и изнудвачи ще правят антикурупционен закон срещу тях си-ха-ха-ха,колко щеше да е смешно смешно,ако не беше тъжнооо.

39

Анонимен

преди 6 години

Докато не се изреже комунистическият тумор от управлението на страната няма да има оправия. БЕЗ БИВШИ ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ И СЕКРЕТАРИ!!! ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ***!!!

38

Анонимен

преди 6 години

А твоя съпруг колко намаза от приватизацията на Булгартабак?

37

Манолски

преди 6 години

Малеее като се сетя, че това *** без малко да ни е президент, дори няма достойнство след като ББ каза, че нарочно са изгубили президентските избори. Нашите политици са някакви безгръбначни мекотели

36

Цачева

преди 6 години

За шефове на Антикорупцонния орган парламента ще предложи депутатите Делян Пеевски, Ахмед Доган, Данчо Ментата, Георги Гергов и Суджука.България е парламентарна република и това са най- компетентните хора за противодействие на борбата с корупцията.

35

Към 37

преди 6 години

А чантичките за 18 000 лв на Лиляна Павлова от заплати ли са купени или е спестявала от закуски(в което се съмнявам,пред вид мощната и фигура).

34

Вуте

преди 6 години

Селяни,докога,ще позволяваме да ни крадат,още по голями селяни и от нас Ве?!Ба си и робското племе... Защо умряха Левски,Бенковски,Волов,Ботев...Защо?!...

33

Анонимен

преди 6 години

Лельо Тетке,а 6-те апартамента на Цецо със законни срефдства ли са придобити?

32

Манолски

преди 6 години

Ужас и потрес

31

компоти

преди 6 години

Цеци, спрях да слушам за борбата с корупцията преди много години, май още вашата партия не съществуваше. Докато не видя някаква реална дейност, водеща до реални резултати, така ми е по-добре. На повечето ни е ясно, че ако някой започне да се бори с корупцията и да влизат в сила ефективни присъди, то държавния апарат ще трябва да обяви конкурси за освободили се поне 10 000 работни места от всички сфери на живота - министри, депутати, полицаи, лекари, учители, съдии, прокурори.

30

Един от Северозапада

преди 6 години

А за корупцията-лечението е много просто, но трябва внасяне на челен опит, първо, от немската полиция, второ, от Чили, за двойното предназначение на стадионите, и трето-от Китай и Румъния, при едните-за ползумането на центъра на стадиона, а при другите-за наказателните взводове.покрай сухото ще изгори и сурово, но ще се оправят, както са се оправили за 30 години в Столипиново, след Чочоолу.