21

Не на мен тия

преди 6 години

Ако Прасчо кимчи нацели с пиратка американски Хавай този на снимката ще свърши като другаря кенеди в Тексас , аман от Циркаджии .....

20

u4en

преди 6 години

До 111...Грешеш ! Раша са с монголоиден ген ! Тои ги кара само да крадат и завладяват .А Сев.Корея са като Ю. Корея ... Гледали сме това - ГДР-ФРГ !

19

Анонимен

преди 6 години

Гответе се защото фитилите в Пхенян вече ПУШАТ.......

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Ти до сега да си видял нещо да са изсипвали американците в последните 100 години???Освен че са метнали две бомби в Хирошима и нагазаки аз друго не знам да са мятали.Но знам колко бой са отнесли във Виетнам, Корея, в разни африкански страни и т.н.Да не говорим че един отшелник им бутна кулите насред Ню Йорк.А тоя пухчо корееца ако ги запука с ракети Перчема ще избяга чак в Аляска.

17

u4en

преди 6 години

САЩ са велики и защото имат близо 500 000 българи с 2-но гражданство живеещи и работещи в САЩ ! Даваи ДОНИ ! Цивилизацията е с теб !

16

111

преди 6 години

До 16 ;Нито руската *** е фактор ,нито корейската.Това да държави които могат да бъдат победени само с едната ръка и то само икономически.Северна Кореа дори изостанала в 70-те години пак е по-развита от Русия.Руснаците имат повече общо със Сирия и Ирак колкото с нормалните държави.

15

Анонимен

преди 6 години

Още когато тоя клоун се ИЗТЪПАНИ за кандидат преъидент си знаех ако го изберат ще направи БЕЛЯТА защото не го слуша главата (при това без да е пил) и затова бях ПРОТИВ него.Естествено простолюдието виждаше в него САМО алтернатива на "омразната" Клинтъни нищо друго.Така беше и с Боко-тиквата. Заслепеният *** МРАЗЕШЕ Станишев и само това.Тиквата обаче няма "ядрено куфарче" за разлика от Перчема.Повтарям го за кой ли път.ЩЕ ХВЪРЧАТ РАКЕТИ ....СКОРО!!!

14

Анонимен

преди 6 години

Краварника е бита карта!

13

Анонимен

преди 6 години

Те и за Сомалия имаха готови решения, но през 1993-та ядоха пердах, а преди 3 месеца пак там. По-смешното е, че втората операция през май тази година беше срещу същата групировка, която нарита американците в Могадишу преди 20 години, а тази година след жертви и ранени янките отново прекратиха операцията.

12

Анонимен

преди 6 години

Mr Trump, sir you must attack the enemy NOW!

11

Анонимен

преди 6 години

Кели файда според теб. Ама Асад рева дълго. Освен това тук няма да го предупредят както предупредиха руснаците за да се изтеглят.

10

:):)

преди 6 години

е те 59 летяха и към Асад ама кел файда. Утилизация му викат на старо оръжие.

9

Анонимен

преди 6 години

Все повече се доближаваме до момента в който към полуострова ще полетят малки индиански брадвички.

8

:):)

преди 6 години

е с ядрено оръжие ли ще я плаши. Те японци и южно корейци с нетъроение чакат един радиоактивен облак.

7

Анонимен

преди 6 години

не за всичко са готови с военни решения, за това сега северна Африка е в това състояние, заради и само тяхната намеса, колко бежанци имат там и колко са в Европа?!? Ясно е, че САЩ играят против ЕС, но ще си намерят и те майстора

6

Анонимен

преди 6 години

И както ставаше преди, Прасенцето от СК ще каже, че е готов за разговори при определени условия. И ако удари Гуам, върху гирката С.Корея ще се изсипе такива чудо, че ще трябват векове за да се възстанови нещичко.

5

фейк

преди 6 години

Чакай те сега този пак извъртва нещата,не С Корея заплашва някой с агресия и смяна на властта а САЩ.

4

Оооо,

преди 6 години

Ама те,винаги са с готови военни решения срещу целия свят. И всичко е с мирни цели и насилствено налагане на американска демокрация. Дано Бог им въздаде като на Содом и Гомор за благодарност.

3

don

преди 6 години

АКО НЕ ПРАСЧО АМЕРИКАНЦИТЕ КАК ЩЕ СИ ПРОДАВАТ ОРЪЖИЯТА ВСИЧКО Е ПРОСТО ЕДИН ЦИРКПРАСЧО ЗАВЪРШИЛ ШВЕЙЦАРИЯ И НЕ Е АГЕНТ НА МИ7ВСИЧКО Е ПРОСТО ЕДИН ЦИРКОРЪЖИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОДАВАТ

2

Анонимен

преди 6 години

обезателно удар по жълтия човек! Без коментар, назидателно и наказателно!