9

Анонимен

преди 6 години

Аааа, много ви се моля, не ни качвайте горе на черешата!!! Това на снимките е много, ама много грим и още повече Фотошоп !!!! Особено за азиатката- няма как след гримиране така да и се отворят очите, за някои от другите жени да не говорим.

8

Анонимен

преди 6 години

Абе не е лошо да има грим, ама това е .... Малееееее страх! :-)

7

Анонимен

преди 6 години

Извинете, но това съвсем не е "малко грим". Някои са шпакловани, други са направо зидани. Да не говорим, че в много от случите и осветлението е различно, а това променя много.

6

Анонимен

преди 6 години

ся кво пак ли поредните фермани как без грим имали естествена красота а с грим не били себе си блаблабла еми да не си правят и прически тогава и да не се епилират така ще са още по естествени.. какво му е лошото на грима? Която има неправилни черти и с грим и без грим е хубава, ама която си е красавица с грим е още по яка

5

Анонимен

преди 6 години

Изумително! Тази азиатка, след грим прилича на всичко друго,но не и на себе си.И какво? Всяка азиатка е възможно с грим да прилича на Българска жена.

4

Анонимен

преди 6 години

има доста фотошоп

3

Анонимен

преди 6 години

Някои си имат кожата.С грим без грим си имат хубава кожа.Тя си иска своето поддържане и чистота. Някои с грим без грим все са си същи.Скоро фолковете бяха сложили с грим,бе грим. Ефекта беше поразителен.Съвсем други лица са.Махне ли се макиажа им стават неузнаваеми.

2

Анонимен

преди 6 години

бих добавила и малко фотошоп ... иначе няма как ад изчезнат двойните гуши и със тон грим

1

Анонимен

преди 6 години

Преди да се оженя преди 30 години видях бъдещата си жена без грим. Щом без грим ми хареса си викам с грим ще е още по хубава. Но пък тя никога не си слагаше грим с изключение на някакво бледорозово червило. Затова съветвам младите преди да се оженят да я видят избранницата си без грим за да няма изненади сутринта след сватбата.