10

пенко

преди 6 години

В МВР имах "началник" ,който казваше :" Над Партията -само небе!!!" Същият /с името Видин Кръстев/ стана шеф на СДС в Петърч /Костинброд/ ! Преди доста години -във Венецуела разстреляха почти половината парламент! При нас няма убити /дори/ съдльовци и прокурорита споразумяващи се с убийци и педофили !!! Всяко действие е следсвие на достатъчна мотивираност... е не посмяха да ме мотивират .до тук ! Религиите си ги заврете...!

9

Анонимен

преди 6 години

Също като в африканската савана - най-отпред лъвове, край тях обикалят и хиени, чакали и лешояди, всичките наредени на трапезата и всеки гледа да си чопне :)

8

сминдух енд чесън

преди 6 години

Всеки настанен не по своя воля някъде да получава пари е наясно с нивото си на компетентност.Да не очаквате ,някой да си признае за какво става дума.

7

кул

преди 6 години

Ако един фирмаджия има толко много служители, би им дал не 27 години, а 6 месеца да си свършат работата... след това, уволнение.

6

Добър ден

преди 6 години

При тотална диктатура от Борисов неговото МВР и ДАНС за какви съветници говорим за какви депутати,Европа търпи Борисов единствено защото и слугува безпрекословно в ущърб на 90% от Българите!

5

Анонимен

преди 6 години

Роднина, ексдепутат, роднина... Съветниците на избраниците на народа..е ми нали новото мото на властта е - "заедност", "съединението прави силата", "кохезия" ... ами ето ви кохезията, т.е. сцеплението : всички "посветени" - на сигурна хранилка...на нови избори ако има 40% гласували - пак добре ... за тях

4

кул

преди 6 години

Това, че са толко много хора и немогат да се справят с проблемите на държавата не е ли доказателство, че те всъщност не искат да се справят с проблемите ?!?

3

zeus

преди 6 години

Депутатите освен заплата и стаж вземат и в плик едни 2000 лева безотчетни средства всеки месец, те са за заплати на сътрудниците ;)

2

Анонимен

преди 6 години

Суджук до суджука мила моя майно льо.

1

Анонимен

преди 6 години

Като СУДЖУЦИ са се навързали.