19

от Общината

преди 6 години

Спокойно граждани, за европредседателството ще използваме апаратура, която да установи потенциално опасните клони по маршрута на евродепутатите и ще ги орежем. Вие разбира се няма да бъдете допускани там, защото не трябва да се смесват с простолюдието.

18

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е, че не си поливате растенията.

17

от Общината

преди 6 години

Отново не разбираме къде е проблемът. Дървото изглежда видимо здраво, дори клонът, убил човека, изглежда видимо здрав. Значи няма проблем.

16

Анонимен

преди 6 години

В тия горещини е съвсем нормално да се чупят здрави, но тежки клони, които заради сушата губят вътрешното си водно съдържание и се чупят. Дано глупаците в Зелена система не почнат да режат дървета наред, че догодина ще мрем от слънчеви удари в жегите.

15

Анонимен

преди 6 години

Много лош народ мислеш само за собствения си келепир вече повече от седемдесет години,каквото сме посели това и ще пожънем.

14

Анонимен

преди 6 години

Баце си хапва суджуците, произведени по специална рецепта,отчитат му се от какви ли не фирми и фирмички, и му дреме на струйника.

13

Съветващ експерт

преди 6 години

До ПончоПозитивното ще е когато Боцмана си заеме мястото.......в пожарната.

12

ГЕРБЕРАСТ- помияр

преди 6 години

Клонът е заложен от Станишев и активират от Орешарски за да дискредитира успешното управление на шайката СУДЖУЦИТЕ с главатар Бай СУДЖУК и неговата заместничка празноглава даскалица Мадам СУДЖУК!!!! Нали така г-н татаро-черкезина дон Винкелони, от бургаски ромски произход.....

11

Йосиф

преди 6 години

Не мога да разбера! От 28 години София се управлява от десните, а е най-лошата столица в Европа

10

Оксиморон

преди 6 години

Данче, как спиш нощем? Още един човек няма да се прибере вкъщи заради безхаберието на общината

9

Boko bo

преди 6 години

Евала на даскалицата. Те в некой държави след 10г работа ги пенсионират. Корупция на макс. София била европейски град. Хахахаха. Беше когато бях малък или поне преди 20-25г.

8

.

преди 6 години

Ами вземете един от тия клони и блъскайте в главата на общинарите и Дана, докато и те умрат, днес хората лекуват всякакви болести, а у нас умират от клони, защото тиквениците мислят само за далавери, няма превантивност, за дървесна хирургия и арбористи не са и чували даже ...

7

Велко

преди 6 години

Много станаха поличбите?! Йорданка , Оставка!

6

От общината

преди 6 години

Клонът изглежда видимо здрав !

5

Пончо

преди 6 години

Човек като чете новините ще си помисли че е във някакъв хорър филм,всеки ден убийства,изнасилвания,трагедий,нещо позитивно няма ли.

4

мр

преди 6 години

Бочко е наредил клона веднага да се изгори, за да възтържествува правдата. Все пак сме основен стълб в ЕС, а и също така "зона на стабилност" - както ежедневно ни подсеща вожда, въпреки че всички новини се опитват резко да ни отклонят в обратната посока.

3

Анонимен

преди 6 години

Който е млад да не чака. Терминал 2. Иначе вероятността да приключите живота си по подобен начин е голяма.

2

Анонимен

преди 6 години

Клони убиват, мълнии убиват... Нещо нередно се случва, не мислите ли.

1

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

При управлението на ГЕРБерастите населението на България намалява с по 200 000 човека годишно!!! Не се спазват законите за движение по пътищата, за охрана на ТРУДА, за безопасност при къпане във водни басейни.....ГРОБарската администрация е заета да събира рушвети, да КРАДЕ и дерибейства и да преяжда със СУДЖУЦИ!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.