102

Анонимен

преди 6 години

Верно ли е продал картини на доста чужденци? Защото обикновено към изображенията на картини на уважавани художници е уточнено, в коя или чия колекция са - виждам само български фирми и галерии да са собственици на негови картини. А, забравих невероятната псевдо-църква на Рупите, с изображението на дългогодишната му дружка Нешка като икона.

101

нагъл комуняга

преди 6 години

Тоя *** на тодорживковия *** защо не се замисли за собственото си погребение?

100

Анонимен

преди 6 години

до 132Точно, защото нямам един партиец в семейството, ама доста репресирани, го уточних. А ти не си бил роден тогава, май. Затова салам, тоалетна хартия и банани са ви разликата с едно време. Уважавайте миналото и свободите, които имате. Не забравяйте миналото и работете за бъдещето си, банани

99

До 131

преди 6 години

Да,защото такива като теб и роднините ти щяхте да ги разсрелвате заради един виц.

98

Анонимен

преди 6 години

Тези, дето много разбирате от банани и тоалетна хартия при соца и салами сега и мислите със задните си части - време е да се сетите, че по времето на соца такива като вас нямаше да може безнаказано да пишат и говорят тия тъпо.тии, с които си изкарвате хляба днес. Салама е без значение.

97

Анонимен

преди 6 години

Един казионен "талант" жали заедно с друг казионен талант. Когато се подмазваха на партийните старци и лапаха парички и им изкупуваха всяка мацаница, бяха много тихички, освен ако не пееха дитирамби на другаря тоя и другаря оня.

96

Анонимен

преди 6 години

Докато не си отидат тия стари комунисти няма да се оправим.

95

1300

преди 6 години

Какъв паметник??? Та скулптори на оковани роби паметник ли е? На какво? Как в цяла София няма един паметник на Аспарух - това би бил паметник "1300 години България". Вместо да се гордеем със собствената си история пазим паметници на армия окупатор...

94

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКато чуя за тези "банани" и ме напушва на смях.Съжелявам,че ще те разочаровам,но банани имаше в специални магазини за екзотични плодове,но никой не ги купуваше,много рядко се купуваха.

93

Анонимен

преди 6 години

Идва ред на "Альошата" и "Паметника на съветската армия- окупоторка"!

92

Анонимен

преди 6 години

При соца нямаше тоалетна хартия и банани а днес при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани и можем а пътуваме на запад.

91

Анонимен

преди 6 години

Първо,този паментник е с историческа,художествена стойност и е съобразен с вида на целия комплекс на НДК,няма никаква политика в него,просто някой си измива ръцете с "политиката",защото е прибрал едни пари от разрушаването му.Второ,виждам във фейса кои са подръжниците на събарянето му - бивши комунисти,дъртаци от соца,които днес са пребоядисани "демократи",хахахахаааааа!Каква ирония!

90

Позиция

преди 6 години

Пак си отворих снимки на този паметник като нов, като разпадащ се и т.н. За мен идеята да се заличават паметници не е добра. Тук принципния въпрос е що за паметник е ТОВА? Символ на 1300 годишнината на България? Ха! Още с появата си е символ единствено на западащата власт на номенклатурата, "нашите хора" и щедрото харчене на народни пари. За естетическата му стойност няма да се изказвам, но да се сравнява с паметниците останали от Римската империя (особено ако сте ги виждали) е направо жалко.

89

Анонимен

преди 6 години

Ако паметниците в България са като този то по добре да нямаме никакви!

88

Огюст Роден

преди 6 години

Нека не забравяме, че паметникът "1300 години България", наречен галено от народа "седморъбест петохуй" не успя да издържи и 10 години и започна сам да се събаря. Що за паметник е, след като непрекъснато трябва да бъде крепен и подлепян? Багерите просто махнаха останките.

87

Анонимен

преди 6 години

Тоя пметник ставаше само за скраб,иначе физиономията на Евгени Бакърджиев,когато не успяха да срутят мавзолея със сумати динамит - безценна..

86

Анонимен

преди 6 години

Бутането на паметници говори много за нивото на управляващите. Както навремето валяка от СДС разруши мавзолея и сега вече тези ги няма никакви и никога няма да ги има в историята. Това са едни елементарни хора достигнали случайно на високи постове. България боксува от десетилетия от такива хора.

85

Анонимен

преди 6 години

Е какво по ясно - да унищожиш паметник 1300 години Бълграия - не да го ремонтираш, не да го поддържаш, а да го сринеш до основи. Да не говорим, че това само по себе си е отричане на паметта и битката за този паметник. Колко държави могат да покажат такава история. Колко са били против него...Но за тях е победата - накрая ние българите го сринахме. Може да видим това отношение и за държавата ни - каква е БГ държавата, в която днес живеем.

84

Анонимен

преди 6 години

Извинете, но кой беше този, нещо не ми е ВИП!

83

Анонимен

преди 6 години

Shut up communist bitch!