28

БиБи

преди 6 години

Аз умник съм най-голям, папкам си суджука сам, а на простите човеци пускам чалга и гюбеци!

27

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

26

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

25

Анонимен

преди 6 години

До ВъпросАми народът ако можеше поне пасти да яде нямаше да е толкова зле. За съжаление, тези, които рупат суджуците изядоха и пастите.

24

Анонимен

преди 6 години

Боката дали кълве на кървавица?Или само на суджук...

23

tv sat

преди 6 години

Вместо да се карат тия да вземат да пуснат безплатен суджук и хляб за народа те достатъчно са се ояли и продължават да се угояват. Пример е голямото шкембе на Бойко което с всеки изминал мандат става все по голямо.

22

Burzum

преди 6 години

Баце тоз дирник от кардофи не го е сколасал.

21

Анонимен

преди 6 години

В знак на благодарност за грижите на Партията ГЕРБ и правителствата й за народа на Добруджа се подготвят документи за регистрация на запазена марка "Суджукът на Бойко" за територията на ЕС и САЩ! Промоцията ще бъде в НДК под патронажа на политп.еперудката Мунева, бавноразвиващия се Цвъки и усмихнатия Плевнелиев,но лентата ще пререже автора на рецептата,управляващия пожарите,наводненията, бедствията,авариите,престъпленията и наркотрафика в БГ,ген.секретар на партия ГЕРБ и три пъти премиер на БГ!

20

Жельо Бойчев,

преди 6 години

Кирил Добрев, за тази ПРОПАГАНДА и ДУМИ на ОМРАЗА, РАЗЦЕПЛЕНИЕ ли си получавате депутатските заплати?Жалко. ПОКАЗАТЕЛНо е, че другата партия, "работеща" в същия стил е ДПС: всяко изказване започва с "не на омразата", а всички думи ПОДТИКВАТ към ОМРАЗА :ЖЕЛАНАТА от Вас.Няма други хора, които да получават заплата , за да РАЗЕДИНЯВАТ, сеят ЖЛЪЧ като БСП.ЧЕТЕТЕ си изказванията : има ли едно ГРАДИВНО, ПОЛОЖИТЕЛНО нещо в думите Ви? НЕ. Нещо, което е полезно за РБългария,положително,да сте похвалили?

19

Колев

преди 6 години

В сравнение с Борисов сте едно нищо.

18

Анонимен

преди 6 години

Комунистите - в Сибир!

17

Анонимен

преди 6 години

*** то не може суджук без хляб.От ГЕРБ суждука от БСП хляба а от Марешки салатата и пиячката

16

Анонимен

преди 6 години

Жельо, ама ако се гласува всеки депутат да получава дневна порция суджук, ще сте "за", нали? :)

15

Анонимен

преди 6 години

"Има суджук няма проблем, няма суджук има проблем." Мистър Бочко

14

Цъфнал ГЕРБ

преди 6 години

Яжте суджук и пийте студена coca cola. Само ГЕРБ!

13

Анонимен

преди 6 години

Няма по-тъпо създание от жельо бойчев. Комунистите само говорят и крадат, не се направили нещо добро за България, напротив. Те могат да само правят атентати в църкви, да подаряват България, да въдворяват в лагери/в Германия са били 12, а в България при БКП са били 80/, да избиват без съд и присъда, да изселват и тероризират и крадат. Тези ли говорят за справедливост? Защо Р. Овч., Гоце, Дойнов или Курнила не дарят няколко милиона от милиардите си за народа? Но по-*** са тези, които им вярват!!

12

Цъфи

преди 6 години

Управлвнието на ГЕРБ върви така-гаф,лъжа,гаф,лъжа и така докато не бъдат изритани.

11

Анонимен

преди 6 години

Обаче бъзиците със суджиците най-много ги дразнят герберастите.

10

Въпрос

преди 6 години

Много приказки, много лафове! Бойко яде суджук, да защото стана премиер! Ако БСП, бяха спечелили изборите? Ако БСП бяха на власт? Какво ли щяха да ядът, на дядото д......я? А народа сигурно щеше да яде пасти! Боже, боже блажени са вярващите! Плюйте си на воля за да ви е по-леко в живота.

9

Нов ГЕРБ за ГЕРБ

преди 6 години

Ще е чудесно, един гербер обвит със суджук подкова, а? Ще е чудесно нали? И ще отговаря на характера на партията. Хапваш суджук и размахваше едно цветенце гербер. Ехаааа, това е партия. Управлява но дава на хората да кусат от Суджука на Императора.