11

Анонимен

преди 6 години

Нали забраниха плащанията над ч0 хилки в бой? Тия да ги съдят по бързата процедура!

10

Анонимен

преди 6 години

Тези работят за правителството.Иначе няма друго обяснение, при цялото това следене, да не могат да засекат един извършен разговор. Ако някой се обади с карта на друго име и заплаши Бойко, веднага ще го намерят. Явно държавна сигурност печели маса пари от това.

9

До 5

преди 6 години

Явно сте такъв народ

8

Минаващ

преди 6 години

Егати простия народ! Заслужава си съдбата. То бива, бива простотия, ама чак пък толкова! Подкрепям всички коментари по-долу.

7

Хм...

преди 6 години

Поредният случай! С какъв акъл си дават хилядарките, спестени от гладуване, мизерстване и жалко същствуване, ей богу, не мога и не мога да разбера. Наложително е да се организира национална кампания против алоизмамите. Но щом досега не се вземат почти никакви мерки, а само хвърляне на прах в очите, съм склонен да вярвам, че в престъпната верига са намесени точно тези органи и институции, от които зависи осигуряването на спокойствие и сигурност на спестяванията на хората.

6

Анонимен

преди 6 години

Ползата за държавата е, че след мятането на пачките, на въпросния пенсионер му остават броени седмици живот.А това е добра новина за НОИ и съответно държавния бюджет, както и да го погледнеш!Все пак от пенсионери полза никаква за боко, *** и болен, нали?

5

Анонимен

преди 6 години

явно държавата има далавера от цялата работа.иначе досега да е спряла врътката. Ако подхвърлиш подкуп на полицай.те арестуват. Арестувайте двама~трима пенсионери с цялото медийно внимание и всичко ще спре

4

realist

преди 6 години

тези хора не гледат ли телевизия, всеки ден предупреждават да не се дават пари, поискани по телефона?

3

Анонимен

преди 6 години

До .1Ти си доказателството!!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Извод: Ако видите старци да оставят до кофите за *** пакет, не се колебайте, усмихва ви се късмета! Парите са ваши щом са на ***. Изнасяйте се бързо, непременно наблизо има телефонист.

1

.

преди 6 години

Малък, но за сметка на това изключително про.ст народ е българският!