41

Мдаааа

преди 6 години

А, също така е и извратен хомосексуалист, който накланя към геронтофил, с тази 80 годишна баба за съпруга!

40

Мдаа

преди 6 години

Този, Макрон, пролича си вече, е чист хомосексуалист!

39

Анонимен

преди 6 години

Аз не виждам нищо лошо в това. Макрон иска българите и румънците да получават колкото французите, а не френските работодатели да се възползват от ниските заплати на чуждите работници. Къде е проблемът?

38

Анонимен

преди 6 години

Защо ревете. Нали не искате българите да напускат България. Човекът цели българите да получават колкото французите, за да не правят социален дъмпинг.

37

Selynin ot jhultite

преди 6 години

TUK na podlesa na spirka PLISKA PABOTYAT SA PISHMAN PARI, Edni PISHMAN RABOTNIZI SUS SUDRANI OBUVKI I DREHI. TE SA RABOTNIZI NA EDIN PISHMAN RABOTODATEL. TAKA V ZENTURA NA SOFIA SHTE SE REJHE LENTATA NA EDNA PISHMAN. RABOTA.

36

муспи

преди 6 години

19, като казваш Бойко да каже на Макарон да спре расистките си изказвания, имаш предвид че галите не са арийци като нас?! Но Бойко също не е от нашите, той е римлянин, може би и самия Макарон.

35

Анонимен

преди 6 години

Еми това е лесно. Плащайте равни заплати на всички

34

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

Дурачок какой-то..

33

kolio99

преди 6 години

ама кой бяга от европейски заплат исамо не разбрах....

32

варненец

преди 6 години

Лееек шамар за гербаджиите и техните смешни софия и бургас ! Френския президент избра Варна да се срешне с васала си боко ?!? Ама моля ви се , бургас е града , това не е политически коректно , само гееерп боко и митето момъта ...муахъ ахъ ахъ аахахах

31

пунтамара

преди 6 години

ксто нии приемахте в ес не ривахте , сега защо ривете?като не ни искате ,работниците да си стискаме ръцете и да се разделяме по живо по здравощото друга файда от вас няма ,само теглило

30

така значи

преди 6 години

Аз това изказване на Макрон го разбирам така.На Българите и Румънците идващи във Франция трябва да се заплаща като на Французи дори да са временно командировани там като напр.Тираджии,ел техници,болногледачи,градинари и др. но понеже не знаят Френски а ще трябва да им плащат като на французи никой няма да ги иска нашите хора и така ще имат свободни работни места за бежанците които отиват там.В Бг. няма как да скочат заплатите рязко заради БВПто и валутния борд. Тоест ние не им трябваме на Франци

29

ДА!

преди 6 години

До 19 Много точно казано!

28

Бай Пешо

преди 6 години

Къде е Лили? Павловна Лили? Една чанта, едни гунени ботуши и един снегорин има и назе? Кака Пенка пита тая чанта коги съм я кипил? Средния син продава снегорина на зелено за зимата 2020. Първия сложи ботушите, *** са му малки!

27

проктолог

преди 6 години

В България Макрон ще отседне в старчески дом, защото си пада по бабичките.

26

магелан

преди 6 години

евтин ли ...ко нееееее питай баче тиии буьоо началника на Бг-то оня вика много даже им давате да го ***....

25

Анонимен

преди 6 години

странно от мигранти на социални не ги е страх,но от работещи на по-ниска заплата много

24

Анонимен

преди 6 години

Виноват гуссин МакрррУн! Виноват! Ше им увеличим заплатите на фрАнските работници! Тия наще тука и бе това ги научих да не ядат! Техните заплати ше ти го подарявам! Давай ги, хАрчи ги с кеффф! Тия мойте тука са научени да не ядат! То за цар си избраха оня Ивайло-зелето. Той не искаше само зеле да яде, искаше и мЕсо, ама бързо ми се видЕ сметката! Подпис! Не се чете! Честито! Българино, честито. Плати опаковката! Що няма пица ли?! Аааааа кой ...някой друг е виновен!

23

Анонимен

преди 6 години

Малко встрани от темата , но искам да попитам Тиквата защо след като си смених шофьорската книжка с английска автоматично ми дадоха и А категория , а в БГ трябва да караш курс и да плащаш , а и да , няма такива хвърчащи сини талончета!?

22

Анонимен

преди 6 години

Свободния пазар сам си се регулира. Като сложи ограничения, фирмите просто ще се преместят в източна Европа. Това отдавна е практика. Това че франция е потънала необратимо ще излезе скоро на яве и слава Богу.