28

Анонимен

преди 6 години

По селата няма полиция а кметовете си затварят очите заради изборите.

27

Анонимен

преди 6 години

Става все по-зле, защото ГЕРБ и НФСБ ги гонят от градовете, но те озверели, влизат в селата.

26

Анонимен

преди 6 години

Не разбрахте ли, че далавери няма против роми бежанци мигранти и прочие. Той от тях се изхранва. Още повече е от същата семка.

25

Анонимен

преди 6 години

Ама какви протести сега, нали вие си го избрахте далавери симеоноф? Ще си го търпите!

24

Анонимен

преди 6 години

"Тези хора не разбират ли, че всички тези протести костват по десетина хиляди на държавата и на тези момчета с униформи", попита вицепремиерът....А когато ти ги организираше, не струваха ли пари бре Далаверко? Или сега когато са срещу управлението в което си и ти вече не са удобни?

23

Анонимен

преди 6 години

Вземи им класовете бе, Валерий! Да се успокоят!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Сичко е изпълнено каза човеку, да се разбира - бутнати са една-две външни тоалетни за парлама; има нови полицаи ама те ще се пообучават 5-6-10 месеца. Значи зародила се е някаква идея за изпълнение, демек няма за какво да мрънкат хората. Е, може да стане бякое ново убийство докато се финализират нещата, но няма да е в министерски съвет, така че кво му пука на валерката.

21

Пешо

преди 6 години

Така си скандират агиткаджиите те са като папагали едно и също викат и по мачовете и по протести а щом са ги пуснали значи има и реялно протестиращи нашите момчета ще направят някоя глупост куките ще ги бийнат ще бийнат и реално протестиращите и всичко е под контрол ултрасите всичките са на амфетки носят на бой и партийките им плащат кинти за всяко присъствие

20

Анонимен

преди 6 години

С такива "патриоти" нямаме нужда от врагове.

19

Анонимен

преди 6 години

Бургаската тпа батка е един продажен нег0дник о прдеател.

18

Анонимен

преди 6 години

Пак още полиция още нови щатове Ами я е накарайте полицията да работи господа, не само да иска и митингува за заплати.Къде е превенцията на МВР? къде е оперативният и кварталният ? охранителната и КАТ? Колко шофьори карат без книжка или с купена? Само с нови щатове не се решават проблемите.

17

Анонимен

преди 6 години

Както е казал мъдреца : " Всяко чудо за три дни ". Викаха, цирикаха, накрая държавата им обеща парфюм и рози, наивниците повярваха и се загуби енергията на протеста. Държавата успешно "овладя ситуацията". Класическа психология от 2 курс. Затова се действа на момента не след 1месец. Пак ще ви бият ромите, щото ви е токова акъла. Око за две, зъб за чене

16

Анонимен

преди 6 години

Валерка, почваш да ходиш по нервите на много хора.. няма да ти свършат добре нещата!

15

Анонимен

преди 6 години

Кога "умния" българин най-накрая ще разбере, че с протести, подписки, знаменца и хора нищо не се променя. Ромеите са го разбрали това и си действат по законите на джунглата, затова лекари, полицаи и други държавни мужитурки им слугуват, а с вас се гаврят...

14

айдуци на суджуци

преди 6 години

ОСТАВКА!

13

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Няма как да си избирате, да ви управлява Суджук паша - пръв приятел на Ердоган и да не ви мачкат ***.Откакто управлява Суджук паша ромите си правят, каквото поискат. Факт !И ако не вярвате, че в ромските махали масово се гласува за ГЕРБ, потърсете резултатите от изборите по секции ...

12

Анонимен

преди 6 години

Валериии и ти си мангаллл ама си мислиш че си под прикритие ей там в твоите хотели ги настани бедващите ромей

11

Анонимен

преди 6 години

Респект към тези хора, излязли в чудовищната жега да протестират против ТИКВА-СУДЖУК-БАЙ ВАЛЕРИКАРАКАЧАНОБАЙГАНЮВЩЕНОЕСТА!

10

Burzum

преди 6 години

Тия да не са на мач?

9

ГЕРБЕРАСТ- помияр

преди 6 години

Тримата служители ще трябва да минат 6 месечен курс, а конкурса за назначаване на нови служители ще отнеме поне 1 година ( включвам курса за Първоначална Полицейска Подготовка).....Дори да допуснем, че се намерят кандидати да работят като полицаи в Ромската махала ( малко вероятно), то реално ще бъдат оперативни след 1 година.....Ами, че то правителството на нашите хора от шайката СУДЖУЦИТЕ 3 дотогава отдавна ще е паднало ( пометено от справедливия НАРОДЕН гняв).