43

Цаци 2

преди 6 години

Така и така ме събудихте, да си довърша списъка кого не разследвам: 11. Майката на Пеевски 12. Доган 13. Високопоставени провалени шефове на регулатори - Искров, Мавродиев 14. Шефове на ДАНС и МВР (Шиши ги е назначавал) 15. ВСС 16. Шефове на нови опоскани банки...ох огладнях!

42

Цаци до Андрешко

преди 6 години

Ни-Кой! Защо ме занимавайте с глупости? Зная кои са шефовете - Шиши 1 и Шиши 2. Те си ме избраха. Аз имам много работа. След аферата със суджука надуших и далавера с 3кг кренвирши и две кокошки. Очаквайте разкритията скоро! Истинска бомба!

41

Андрешко

преди 6 години

А кога ще разследваме трите прасета символа на модела "КОЙ"???

40

Анонимен

преди 6 години

Разследването трябва да започне от 1956г. Да стане ясно как и защо Л.Живкова и Ст.Тодоров- според американците - са ръководили дисидентското движение в БГ!С какво са се занимавали Т.Живков,Политбюро и ДС по това време? Как и защо всичкия износ за и внос от второ направление е "минавал" през "дисидентски" фирми и къде са парите? Как произвеждани в СИВ "западни стоки" са изнасяни на запад за руски копейки и са "внасяни" обратно за американски долари? Не е ли време за разследване на тези въпроси ?

39

ГЕРБЕРАСТ- помияр

преди 6 години

Вече 10 съсипвали години ГРОБарите управляват ( крадат) Родината!!!! Сега ли се сетиха да разравят......Каквото са откраднали Костов, Ал Бож, Боршоша, Кунева и др. - прокуратурата да каже!!!! ГЕРБерастите ПРИКРИВАТ кражбите от приватизацията и на свой ред крадат от " саниране", "магистрали", обществени поръчки, НДК,КТБ и др.....Всички сте за ЗАТВОРА!!!!

38

Анонимен

преди 6 години

По-добре милиционер, отколкото син на партизанин и ятак.При милиционерите е грешка на природата, докато при партизанските деца си е наследствено.

37

Анонимен

преди 6 години

Другарката Банева отдавна си е за затвора. Ако почва да се рови почни всички комунисти от 90-те!

36

Кондю

преди 6 години

Вместо да се дразнят като деца с *** да се вземат в ръце и започнат да дърпат главния виновник - Командира Костов.Той разпродаде България за по 1$

35

Активист на БКП

преди 6 години

ГЕРБ-грабители на съвременна България !

34

Анонимен

преди 6 години

Нали държавата е лош стопанин? Частникът е прибрал парите от скрапа като добър стопанин, и е оставил работата за държавата.

33

Прах

преди 6 години

Прах в очите на народа. Кервана си върви, мафията забогаъява а раята е с 500лв (300?) заплата.Държава цирк

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31 Стига с тоя Орешарски, той не е откраднал нищо.По негово време са крали, но без негово знание.Орешарски е виновен само за това, че се огъна пред американските сенатори и спря проекта за АЕЦ-Белене.Сега ще купуваме скъп ток от Турция и Румъния.Виновна за това е Меглена Кунева-дано я видим осъдена един ден.

31

Анонимен

преди 6 години

А кой управляеаше България като фалира КТБ? Кой? Кой?Не беше ли Орешарски?

30

Анонимен

преди 6 години

А кой управляеаше България като фалира КТБ? Кой? Кой?Не беше ли Орешарски?

29

Радев и Нинова

преди 6 години

И ний ще разследваме и ще се борим с корупцията. Първите 5 години мислено. Вторите пет писмено. Третите 5 устно. И след още 5 корупцията ще умре. От старост.

28

Анонимен

преди 6 години

Д-р Петър Москов ли? Кой беше тоя?А-а-а онова еврейче от ДСБ, дето се оттече в канала заедно с партийката си.Като бивш седесар и той добре се облажи от лекарства и ваксини.

27

Цаци

преди 6 години

Аз разследвам само умрели кучета, мишоци и кокошкари. Не разследвам: 1.Пеевски 2. ДПС. 3.Управляващи 4. Олигарси 5. Корумпирани магистрати 6.Мафиоти. 7. Себе си (а има за какво) 8. Гергов .9.Руски агенти. 10. Международни терористи.

26

БАНДАТА СДС

преди 6 години

Полимери, Марица - изток 1 и 3, Нефтохим и Петрол (2000 бензиностанции) - с9ледите водят към Иван Костов и неговите съучастници от СДС.

25

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗСЛЕДВА И КОЙ НАРЕДИ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ФИРМИ И ИНСТИТУЦИИ ДА СЕ ПРЕМЕСТЯТ СМЕТКИТЕ И ПАРИТЕ В КТБ ПРЕЗ 2010 Г.?К О Й? Кой , г-н Борисов управляваше тогава. Вие, а не Койчо.После откраднаха тези пари, организираха фалита и откраднаха и от народа 3,5 милиарда лв.

24

баткото на Бойко

преди 6 години

Хубаво е да се разследва. И особено последните сделки за Булгартабак и БТК. Корупция ощетила държвата със стотици милионни. Нали Бойко!?