31

Анонимен

преди 6 години

до 32 Тъъъп си майна, ако бяха отменили чистата засада на Верея и бяха зачели редовния гол на Левски, резултатът щеше да е 1:1.

30

BIZI

преди 6 години

DRUGARKO RAEVA NE VI ISKA NIKOI MNENIETO KOLKO PATI VE4E NI LAZETE A

29

майна

преди 6 години

Добре де, признайте им го този гол и им запишете загуба 1-2.

28

Анонимен

преди 6 години

Наско да не се ядосва много, ами да си спомни как преди години станаха шампиони с отменен автогол, защото е бил от засада. Проста сега друг плаща и поръчва музиката.

27

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Националният предател Бойко Методиев Борисов унищожи футболните символи на държавността - ЦСКА и Левски !ЦСКА - символ на героичната Българска армия.Левски - отборът носещ името на най-великия българин за всички времена.Изкуствено създадоха Лудогорец - евроатлантическо творение на болни мозъци, в което мултикултурния модел е осъществен.Отбор, в който няма почти нищо българско и се финансира чрез съмнителни бизнеси.Унищожението на националното самочувствие на българите продължава ...

26

Анонимен

преди 6 години

до ***Жан Виденов- 4 милиарда лева!Сергей Станишев- 3.5 милиарда лева!Васил Божков -3 милиарда лева!Ахмед Доган- 1,2 милиарда лева!Георги Първанов- 1 милиард лева!Корнелия Нинова- 800 милиона!

25

Анонимен

преди 6 години

Насо, първо си роден в Стара Загора и си трай, ще спрем да купуваме хляб. Второ, когато съдиите свиреха за подуенци защо не изригваше и трето защо успешни играчи на подуенци са треньори и ви бият над път и под път, а вие не ги вземате, т.е. те не искат заради интригантите в Подуене. Кокъла още дълго време ще си бъде последният треньор, с който подуенци станаха шампион. Поне един гол да бяхте вкарали или след 3 мин. спряха да играят!

24

Малин

преди 6 години

На крива ракета, космоса й пречи.

23

Фенъ

преди 6 години

Домус аго пак иска да намаже филията от двете страни.

22

Анонимен

преди 6 години

до МаймунатаБойко Боросов- 4 милиарда лева!Васил Божков -3 милиарда лева!Ахмед Доган- 1,2 милиарда лева!Георги Първанов- 1 милиард лева!Иван Костов- 800 милиона!

21

Анонимен

преди 6 години

до ***....списание Форбс което се занимава с богатствата на хората упомена преди 4-5 години че Васил Божков е един от най-големите богаташи на Балканския полуостров и написа че имал 3 милиарда лева.

20

Анонимен

преди 6 години

до 21 Официално има 3 милиарда лицето Васил Божков. А иначе РЕАЛНО колко има само Господ знае!

19

Шопо

преди 6 години

,, Геренбахче,, е убит отдавна -откакто Ви свалиха пагоните на милиционери !!!

18

MaйMyнaтa

преди 6 години

Кой милиардер ще ти каже колко му е богатството, официално?И най вече дали е негово, или само така се води

17

Анонимен

преди 6 години

до 19 Официално Васил Божков има 3 милиарда лева. Ако не си запознат попрочети данни от НАП.

16

MaйMyнaтa

преди 6 години

До 15Ти да не си счетоводител на чepeпа, та знаеш колко пари има? Или се водиш по клюките?

15

смех

преди 6 години

Трета минута с гол от засада и 1:0 за Верея . После 5 човека покриват играч за Левски , но има засада . И Лудогорец накрая пак шампион , но за по сигурно Кирчо почна да се подсигурява още от 3тия кръг ....

14

Цска умря

преди 6 години

По повод новосформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

13

Анонимен

преди 6 години

до 13 Ами к'во е виновен Кирчо Мафиота, че държавата му позволява да си трупа милионите от наркотрафик? К'во е виновен че държавата му позволява товеа и той да си купува качествени играчи струващи милиони? Тоя Череепа има 3 пъти повече мангизи от Гела...3 милиарда лева има. Що не вложи 20-30 милиона в ЦСКА- любимият му клуб? М?Щото е скръндза. Гела прежали 20 милиона за играчи...сега обновява стадиона в Разград за още 4-5 милиона...инвестира човека в хобито си. А оня Черепа?

12

Дунав

преди 6 години

Уевски че са спънати *** съдията е виновен