68

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът, удловно казано (може да има и друго име), може блестящо да се прояви напълно в най-богатите региони, а Германия е достатъпно богата, Франция и Англия също. Оттам се очаква дълбока промяна. Първите крачки са в действие. Новопристигащите там там ще ди и останат. Т. нар. демокрация не им е по сърце, интеграцията се провали, нспрежението расте и по чисто физически закони ще избие нанякъде. Засега обаче пътят до Марс е перспектива с особено висока трудност. Та така. Веселби из Европа.

67

Адолф Айхман

преди 6 години

Погледнете създанието на снимката с бялата шапчица за момент. Виждате ли благородство в лицето и изражението му? Виждате ли в неговите очи човек който идва при вас за да помогне на държавата ви да достигне нови висоти или виждате лукаво същество което счита добротата ви като слабост и вижда възможност да се възползва от нея. Мислите ли че той би ви приел в неговата държава със същите отворени ръце и състрадание ако на вас ви трябваше помощ? Да си справедлив не означава да си лош...

66

Анонимен

преди 6 години

Да си ги прибира Мерхелчето тя ги извика и тя ще си ги прибира и нека след 10 години Германия да не е Германия а Мангалия !

65

Анонимен

преди 6 години

джърманци,почвайте производство на плюшени мечета и нови пристройки към затворите

64

Адолф Айхман

преди 6 години

Несъществуващия Холокост както и 11ти Септември са инсценировки от страна юдеите и техните братя с цел даване на легално право да мачкат и тъпчат всичко по пътя си. Те създадоха Адолф Хитлер, но той разбирайки за подлия им план се обърна срещу тях и затова искаше да ги ДЕПОРТИРА в Мадагаскар - това беше Финалното Решение на юдейския проблем а не геноцид както те пропагандират. Милионите избити в Треблинка и другите е само мит и те не искат да знаете истината

63

Казан

преди 6 години

Леко полека загрявай водата в казана и на жабите няма да им направи впечатление че се готвят. Така така на Германия и пожелавам още 10 млн маймунообразни, нискоинтелигентна ***.

62

Адолф Айхман

преди 6 години

Иронично нали? Но Исус е казал, че той обича Евреите (както и всички други) и ще ги защити ако те го приемат, но ако продължават да служат на дявола - тогава няма да ги защити

61

Адолф Айхман

преди 6 години

Чел съм много неща, в някои от тях вярвам а други са преувеличени, но в едно вярвам силно - Бързата куччка слепи ги ражда и който копае гроб другимо може да се подхлъзне и сам да падне в него ;) Ако зионистите наистина се стремят към отмъщение към белите християни чрез претопяване и унищожението им като раса, ще имат да взимат! Един ден техните гърбове ще са опрели до стената и единственото между тях и патроните в дулата насочени към главите им ще бъде ТОЗИ ОТ КОЙТО ТЕ СЕ ОТРЕКОХА И ЗАЗПЪНАХА ;)

60

Циник до Василев

преди 6 години

Селянино Василев....каква чест....вече за кой път...ми пишеш....рудиментарните ганглии , които замесват мозъка в твоя конкретен случай...явно вече са на път да деградират във фосилни образования...но ти не се притеснявай...има системи с глюкоза - ако се наложи ще те обурудваме...и ще те поливаме като зеленчук....какъвто си!Само не мога да реша - гулия ли си...или обикновена ряпа!:-)

59

Циник до Айхман

преди 6 години

От книгата "The Pentagon New Maps" издадена 2000 година - настолно четиво на Доналд Ръмсфелд"Теория на 4те потока....трябва да се осигури константен поток от имигранти за Европа - 4 , 5 000 000 годишно, с цел създаване на нова ра са , с му ргав тен...и максимално IQ 90 достатъчно интелигентна за да извършва квалифицирана работа - но недостатъчно интелигентна , за да разбере какво и се случва!"Има я в amazon 12? мисля струваше

58

шматка

преди 6 години

Това"бум" много двуяко ми звучи

57

Адолф Айхман

преди 6 години

Но както се пише в новия завет, зионистите ще се провалят в опитите си да претопят света и да го контролират - няма да успеят да превърнат хората в техни роби защото техния план е продиктуван от дявола - символа на мрака и страданието. Рано или късно Холокоста срещу белите хора ще бъде спрян от някой човек с мустачета отново или без защото колелото се върти, хищника днес бива изяждан утре и злото не може да възтържествува.

56

Адолф Айхман

преди 6 години

Най-лошото е че белите приемат самоунищожаването си спокойно защото така са им промити мозъците от продажни политици които получават възнаграждението си от зионистите за добрите си дела. В 15 милионен Лондон няма разделени квартали - всички квартали са смесени с бели, азиатци, черни и латиноси - всички с изключение на ЕДИН и познайте кой живее там :)) Американците са по добре и все още са расистка нация, но и при тях бавно идва неизбежното промиване на мозъка.

55

До 66

преди 6 години

Ти да не си турското ме кере дето от време на време пише с чужди никове? Лудият Василев винаги оповестява кой агент е в тази минута, с ти си писал само Цру, типично за кривоглавите в сайтът, да допускат подобни грешки

54

Аааааа,

преди 6 години

Тази,която ги покани с отворени обятия,да си ги приема,а не да ги натрапва на цяла Европа. Ние не сме канили никого. Те не са страдалци. Те са напаст,която изпълнява пъклен план срещу християнските народи. Европейски съд за безумната Меркел!!!!!!!!!

53

Адолф Айхман

преди 6 години

Планът на зионистите да елиминират бялата раса заедно с Християнството за сега дава плодове. Западняците не създават поколение, не работят, но приемат *** от цял свят които компенсират за това. Лека полека белите намаляват а смесените същества се увеличават, НО те вече не се чувстват за бели а обикновено приемат расата на другата половинка. Юдеите са най-отмъстителните създания на този свят, не са забравили че белите християни ги изритаха от Израел преди хилядолетия.

52

Циник до Арети

преди 6 години

Само за миналата година...САМО В ГЕРМАНИЯ...без Швеция..Франция....Англия...Дания....Гърция...Италия...Австрия....САМО В ГЕРМАНИЯ тълпите социални търтеи ( по публикации на сп.Фокус ) са стрували 96 МИЛИАРДА ?!!!!96 милиарда взети (без да го питат) от джоба на ВСЕКИ европейски данъкоплатец! Пари , които няма са стигнат до социалнослаби европейски семеиства...деца...и пенсионери!!!!По нататъшни коментари са излишни!

51

Анонимен

преди 6 години

Африка удвоява населението си на 30 г. На 30 г. Германия може да удвоява и приема на бежанци , понеже в Африка конфликтите няма да спрът , с увеличаването на населението ще се увеличат. На интервали от 30 г. Населението на Германия ще се удвоява , а капитала и ще е корен квадратен. Накрая ще граничим с Африка и ще почнат и нас. Тогава кой ще ни помага ? Сащ ли ? Кой ще остане незаразен с вируса на Африка ? Бил съм много пъти в Африка , в Конго , Матади , боже опази мога само да кажа.

50

Арети

преди 6 години

Бежанската криэа ИЭЛЕЭЕ солено на европейския данъкоплатец!!! Само преэ първата година РАЭХОДИТЕ эа един пришълец въэлиэат на около десет хиляди евро!!! Сметката става по сериоэна ако терористът остане в страната!!! Оставете бежанците сами да се справят беэ държавни помощи!!! В противен случай беэ ПРОТЕКЦИЯТА на политиците и социалните схеми, те сами биха си тръгнали!!!

49

Циник до Василев

преди 6 години

Мъхъм...изобщо нямат проблеми немците с други етноси - новопристигналите "етноси" ги колят с брадви...мачкат ги с тирове...стрелят ги...изнасилват ги...скоро очаквам да започнат, и да ги взривяват! Така иска да мислим мути Мурксул...ама не се получава!Само шеметаци , като теб и припяват...селянино!