26

Анонимен

преди 6 години

УЖАСЯВАЩОТО Е, ЧЕ АФРИКА Е СТРАНАТА СЪС НАЙ-ГОЛЯМ БРОЙ ЗАРАЗЕНИ СПИНОЗНИ!!! И ТОВА СЕГА ПЛЪЗВА В ЕВРОПА И БЪЛВА ЗАРАЗАТА!!АКО АЗ СЪМ МИНИСТЪР БИХ ИЗДАЛ ЗАПОВЕД ДА СЕ ТЕСТВА ВСЕКИ И ЗАРАЗЕНИТЕ ОБРАТНО!!! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ИЗОБЩО ДЕЦА СИ СА ЖЕНИ ЛИ СА КУЧЕТА ЛИ СА!! ЗАРАЗЕНИ ЛИ СА СЪС СПИН ДА СИ СТОЯТ В АФРИКА!

25

Христо

преди 6 години

"Крепоста" Европа !!!!! Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. По тази тема руснаците имат един документален филм "Похищението на Европа", който е много по-близо до истината.

24

Анонимен

преди 6 години

Италия ще ги разпределя към ЕС и Тиквата ще получи еврофондове за държавни центрове.

23

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Крепостта Европа ?Бах така прогнила крепост, в която нахлуват чуждоземни плъхове през всички възможни дупки !Каква е тая крепост, в която една от главните пазителки на име Меркел кани официално нашествениците ?!

22

Българина

преди 6 години

Италия я управляват същити бок уци като тези фиат всичко до което се докоснат става на ***. Тоя риве че някакви *** му превземали държавата невъоръжени!!!! Това е като виц! Всички харчат 2 процента от бвп да не ги нападне русия пък те маймуните без бой ги превземат. Същите *** са й цяла западнала европа с маааалки изключения. Лицемери нещастни вие пушки нямате ли бе, граница с кво се пази? С молитви? И това не не правите дори

21

Анонимен

преди 6 години

Либия и Турция вече са претъпкани и ще тръгнат милиони към слабонаселената България.

20

байхейс

преди 6 години

До хора"Защо съсипаха Либия и убиха Кадафи?"защото Кадафи искаше да направи Африканска банка за кредитиране и да елиминира Международния Валутен Фонд и Световната БанкаОсвен това подобно на Садам Хюсеин беше почнал да продава петрол в Евро а не в долари

19

Анонимен

преди 6 години

Пращайте още африканци и араби ненаситната суджукотрошачка баба Меркел има нужда от големи черни подрязяни суджуци

18

велики

преди 6 години

Саддам и Кадафи са били велики лидери, трябваше да умрат, за да ги оценим! Може да са били диктатори, но държаха здраво положението в страните си и имаше ред. Сега нищо няма. Хаос и разруха.

17

Анонимен

преди 6 години

Покрай Цветан В. още доста време ще ни занимават с подобни истории

16

полковник Кадафи

преди 6 години

Слушайте сега, вие, хората от НАТО! Вие бомбардирате стената, която не пропускаше потока на африканската миграция към Европа, стената, спираща терористите от Ал Кайда. Тази стена е Либия. Вие я унищожавате. Вие сте ***. За хилядите имигранти от Африка, за подкрепата на Ал Кайда ще горите в ада. И така ще бъде. Аз никога не лъжа. Не лъжа и сега.

15

хора

преди 6 години

Защо съсипаха Либия и убиха Кадафи? и сега виновниците за тази катастрофа в Европа лъжат хората,ситуацията в Италия е ужасяваща и катастрофата е близка.

14

байхейс

преди 6 години

До стига белъже-науката която се прави в еврейските университети на запад от 9 кладенеца ще ви донесе вода за да обясни защо е загинала Римската Империяистината е че Римската Империя загива защото не остават Римляни !масирания внос на роби с цел да се подобрят печалбите (звъчи ли ви познато) правят така че римляните стават малцинство и деградират

13

стига бе

преди 6 години

Каква крепост е Европа?предадена от вътре от собствените си лидери който са безпомощни да спасят народите си от хуните.

12

напаст

преди 6 години

Африкански шебеци се разхождат и по бул.Монтевидео в ж.к Овча купел.Явно центъра за хрантутници до НБУ има нови попълнения.Преминаха сирийци,афганистанци сега и африканци.ВицепреЦедентката Йотова сигурно ще им раздава български паспорти.

11

Анонимен

преди 6 години

Не се казва "направи сделка", а "сключи сделка". Г0веда неграмотни. Направихме среща, направихме договор, направихме стратегия, направихме разбирателство...Много ви е лесно само с един глагол в ГРБ (Гербаджийска Република България).

10

Анонимен

преди 6 години

ДА бе сделки?? Днес цял ден по радиото (байерн 3), слушам как имало някаква група африканци за връщане обратно, НО нямало къде да ги върнат, щото никъде в Африка не ги искали ....То от толко сделки - вече се радвам ако видя немец в Мюнхен, навсякаде само австралопитеци .

9

Италия не ги иска

преди 6 години

До 4 # Италианците не са тези, които ходят до либийския бряг, за да ги прибират. Германци, испанци, малтийци и французи го правят. На италианците им е писнало тотално. Погледни някои италиански вестници и ще се убедиш.

8

какъв цирк

преди 6 години

Кадафи пазеше Европа от имигрантите и бежанците а същата тази Европа го уби!?и вижте какво стана а сега щели да правят сделка с кого в Либия няма единна власт......

7

nekoj

преди 6 години

Що така бе? Къде е "демокрацията'? Нали всеки има право да бяга от 'лошите' към 'добрите'? Е докато имаше Желязна завеса - всеки който от Изток я минеше получаваше всекакви облаги. Е' като падна 'Стената' облагите секнаха, ама това е една друга тема. Та тези хорица - и те към 'демокрация' драпат - защо да не я получат? Е, САЩ и другари донесоха една 'демокрация' по техните места, ама нещо не им харесва, защо ли? Искат 'по така' европейска да е...