33

!!!

преди 6 години

"Ердоган е чао"Иска ви се...но през крив макарон!

32

Българин До 49

преди 6 години

Пич ти си всичко друго но не и турчин. Ти се наричаш така, само от страх от линч, защото такова е твоето съсловие - турците. Вие сте една маса от фанатични умерени мюсюлмани, на които им ве пие алкохол и им се яде свинско но от страх от линч се подчиняват на манипулативните си"духовни водачи". Вие обичате светското но сте страхливци фа си го признаете и затова се връщате в средновековието с отношението си със жените например. Но това си е ваш проблем

31

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е чао

30

lYl

преди 6 години

Опозиционера мистър Шебек се чуди как да седне на стола на Ердоган, ама май с този акъл ще падне и от неговия!

29

Анонимен

преди 6 години

"Няма никаква Вера. Един и същ потурнак сам си пише и мисли, че хората са абдали. Колко елементарно... ДГД"Не се учудвам въобще на Вас българите защо сте все на задна...Заслужаваре си съдбата!

28

Анонимен

преди 6 години

Vera, май е с акъла на тези жени, които хвърлят пари от балкона.

27

До vera

преди 6 години

Верче, не че нещо ама не си уважила азбуката си първо! За да правиш ти забележка на един турчин, който в бг сайт е уважил бг азбука! Май България се пропада заради такива като теб!

26

До Vera

преди 6 години

"W twojata strana te narichat bulgarin...nali. Chetesch BG saitowe, pischesch na bulgarski...Tolkowa za "twojata strana""Наричат ме турчин "от България!", а не българин...Защо да не чета бг сайтове? Забранено ли е! Само мало"умни" като теб гледат бг новини само... Посещавам и руски! И др! Пиша на български да, на турски ли да ти пиша? А ти как пишеш..нямаш уважение на азбуката си, колкото един турчин...засрами се! Оправи си твоята страна или и ти си от тия избягалите от нея вече!

25

ДНС

преди 6 години

До славянинБъркаш се с ***, приятелю)))

24

славянин

преди 6 години

Нормалните турци в турция имат два избора - или да гният в анадолските зандани, или да емигрират!

23

Hasan

преди 6 години

юдеомасоните кръв ***, че им рапедрушиниха агентурата:)

22

славянин

преди 6 години

Държава в която мюмюнизмът е държавна религия няма как да е безопасна - аллах винаги може да проговори на някой местен декортикиран шебек и той да се пресели при него на части заедно с ''косвените'' жертви!

21

Анонимен

преди 6 години

Хиляди журналисти и учители по затворите- цвета на нациятаподтисната и простаците на власт.Не ми хвали Турция, засрами се!

20

Анонимен

преди 6 години

"Ами с вашата робска страна,кой иска да се занимава.Цяла Европа ви смята за диваци, каквито сте.Нервноболния ви президент води страната ви към катастрофа."А вие защо си се загрижили толкова за нас??? :-) Радвайте се, нали това искате:-)

19

Анонимен

преди 6 години

Ами с вашата робска страна,кой иска да се занимава.Цяла Европа ви смята за диваци, каквито сте.Нервноболния ви президент води страната ви към катастрофа.

18

Анонимен

преди 6 години

"Нямате демокрация.Ердоган коли и беси.Диктарура!Бъдете доволни да сте роби."Вечния роб...си мисли, че всеки е като него...

17

Анонимен

преди 6 години

"Турция е най-изостаналата демокрация в Европа.Не случайно, колкото и да се натиска ще гледа ЕС през крив макарон."Щом България е по напред от Турция, за какво половин България се изнесе някъде из другите ЕС държави? Вие с този манталитет, нито някой ще инвистира при вас нито ще произвеждате за вънка!!! През крив макарон!И 1\4 от инвистициите, които се правят в Турция и производство няма да дойдат в Бг...А за здравеопазване и заплати и пенсии такива като на Анадолците и те през и крив макарон!

16

Анонимен

преди 6 години

Нямате демокрация.Ердоган коли и беси.Диктарура!Бъдете доволни да сте роби.

15

Анонимен

преди 6 години

"Турция е най-изостаналата демокрация в Европа.Не случайно, колкото и да се натиска ще гледа ЕС през крив макарон."Най изостаналата и корумпирана страна е България в Европа :-) В моята страна заплатите и пенсиите са по високи от твойта евро заплата...в моята страна здравната каса ми поема 80% от лекарствата, ана пенсионерите 90% и в моята страна не малко хора от чужбина, едни от тях са и българи идват да се лекуват тук! Я пак кой е изостанал?

14

Анонимен

преди 6 години

Турция е най-изостаналата демокрация в Европа.Не случайно, колкото и да се натиска ще гледа ЕС през крив макарон.