11

Анонимен

преди 6 години

"Повече там не сме стъпили."Голяма загуба! :-)

10

А HABER

преди 6 години

"Наистина си личи от границата."Личи си да... Честните ви милиционери не се наядоха с чорба... Комшу чорба парасииии, Мавиии...А вие толкова ли не можахте да сетнете в бар...а на парк пиете...демократчета!

9

Анонимен

преди 6 години

"Отдавна ви разправям че Ердоган е самозабравил се фашистки диктатор, заплашващ и собствения си народ, и околните държави,..."Комшу ти гледай там как вашите "демократи" смучат кръвта на собствения си народ...Какви демократи трафиканти имате...за турския народ не му мисли!!! България въобще няма критерия с която да има думата нито в ес нито в нато...Гледай там баба Цоцолона какво иска и изпълнявай!

8

Анонимен

преди 6 години

Отдавна ви разправям че Ердоган е самозабравил се фашистки диктатор, заплашващ и собствения си народ, и околните държави, ама нашите сороси и демонократи още му се кланят и му смучат шомпула, щото бил НАТО - вец и още таят надежди че можел да тръгне срещу Русия! Пълни нещастници...

7

Анонимен

преди 6 години

"Само да не пресекат границата на Сирия, че предишния път 20 танка /Леопард/ кюрдите им одраха кожата за 5 дена!"Ама сериозно ли??? Тук се държи сметка и на бг гражданки от българо кюрдски произход!!! Не се притеснявайте за пресекаването ни!

6

!!!

преди 6 години

"Дори Die Welt писа статия за изгубените турски Леопарди..."Същата медия беше писала, че на преврата са отрязали главата на един войник...та и там имаше снимка от преди 5-6 години от Афганистан!!!

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДори Die Welt писа статия за изгубените турски Леопарди...За не толкова умните като теб, супер бърза и лека справчица в Гугъл: "turkish leopard syria"В третата статия дори има снимки.

4

fff

преди 6 години

на нас в БГ танкове не ни трябват.....а на вас в турция скоро камили ще трябват.....ще ви върне ердоган там където ви е мястотото-в средновековието...

3

999

преди 6 години

До ASDСериозно ли - и къде я чу тази новина ???Много сънища сънувате в България,е па и толкова се изхвърляте по форумите ....Вие в България колко танка Леопард имате ?

2

Анонимен

преди 6 години

Само да не пресекат границата на Сирия, че предишния път 20 танка /Леопард/ кюрдите им одраха кожата за 5 дена!...А къде са сега тези кюрди? Хахаха

1

ASD

преди 6 години

Само да не пресекат границата на Сирия, че предишния път 20 танка /Леопард/ кюрдите им одраха кожата за 5 дена!