91

днр

преди 6 години

Руснаците ни размахват пръст,че се продава оръжие освен на Сирия,сега и на Украйна,Нали се сещате по кого се стреля с това оръжие,така че очаквайте ответен удар.Дано да е за виновните.

90

Burzum

преди 6 години

Натура ,матура, закон, пардон....Баце е лъф и надето го подритнат натам изревава....

89

ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ

преди 6 години

И ОТКЪДЕ ДАВА КОМАНДИТЕ? ОТ ТАКА НАРЕЧЕНОТО СЛЪНЧЕВО БУНГАЛО В ЕВКСИНОГРАД, КЪДЕТО СЕ КЕФИ НА ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЛУКС И ВСЯКАКВО РАЗТОЧИТЕЛСТВО. Е, ТОВА НАЙ-ГО УМЕЕ. ВСИЧКИ СА МУ ВИНОВНИ, ТОЙ Е ЦЕЛИЯТ В БЯЛО, А МАТ'РЯЛА ДА РАБОТИ, ЧЕ ЩЕ ИГРАЕ КАМШИКА. ЗА НЕГО СА СУДЖУЦИТЕ, ЗА ДРУГИТЕ - ЮМРУЦИТЕ.

88

Анонимен

преди 6 години

Страх го тресе да не пламне голям протест, че на хората им писна. Много сме добре! Много сме стабилни! Най бедни в Европа! Най бързо намаляващо население и най много избягало навън! Втори по смъртност в света! И това ако е добре...

87

Анонимен

преди 6 години

Мутрата си е мутра.

86

ДО 99

преди 6 години

МИ ТОЙ И ЗА КАРУЦАР НЕ СТАВА. ИЗИСКВА ФИЗИЧЕСКО УСИЛИЕ, А БОКО Е ПО СХЕМИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ. И БОЯН РАДЕВ Е БИЛ КАРУЦАР, НО Е И СВЕТОВЕН И ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОН ПО БОРБА. ОСВЕН ТОВА Е И КОЛЕКЦИОНЕР НА ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО, И ДАРИТЕЛ И СПОНСОР. А ТОЯ ГЛЕДА ДА ЛА ПА САМО ЗА СЕБЕ СИ. И КАКТО ВИНАГИ СТАНИШЕВ Е ВИНОВЕН! А СТАНИШЕВ ПРОСТО ГО ПРЕЗИРАШЕ.ЗАТОВА МУ Е ВИНОВЕН.

85

Анонимен

преди 6 години

OSTAVKA

84

НИЩО НОВО ОТ БОКО

преди 6 години

СЛАБОТО МЯСТО НА БОРИСОВ Е СТРЕМЕЖЪТ МУ ДА СЕ ХАРЕСВА ОТ ВСИЧКИ НА ВСЯКА ЦЕНА. ОСВЕН ТОВА Е СТРАХЛИВЕЦ И КОГАТО МУ СКОЧАТ, ВЕДНАГА ДАВА ЗАДЕН. ВЛАСТТА ЗА БОКО Е КАТО ОПИАТ.НЕ МОЖЕ ДА СИ СЕ ПРЕДСТАВИ ДА НЕ Е НА ВЛАСТ. ВИЖТЕ ЖАЛКИТЕ МУ ОПИТИ ДА МАЧКА ПРЕЗИДЕНТА, ПРОСТО ЗАЩОТО РЕЙТИНГЪТ НА ПРЕЗИДЕНТА Е 2 ПЪТИ ПО-ВИСОК ОТ ТОЯ НА БАНКЯНСКАТА ТИКВА.КАТО ВСЯКА МУТРА И БОКО СКАЧА НА БУРГИЯ СРЕЩУ ВСЕКИ, КОЙТО ГО ПРЕВЪЗХОЖДА С ЛИЧНИТЕ СИ КАЧЕСТВА. МОРАЛ И КОМПЕТЕНТНОСТ. И КАКТО ВИНАГИ - СТАНИШЕВ Е ВИНОВЕН

83

Анонимен

преди 6 години

прав е този път . Хората стачкуваха , биеха ги и добре направи ББ че не се уплаши от санкции и застана зад хората . Ненов е продажник

82

водач на МПС

преди 6 години

Въздържам се да давам мнение поради простата причина, че престъпната комунистическа мафия в лицето на адрес 2957 ме тормози от сутрин до вечер !!!

81

Анонимен

преди 6 години

Ан тъй,Бат Боци отново ръководи държавата.Така тря,бат Боци!

80

знаещ

преди 6 години

До ТАЙНА КОАЛИЦИЯОти Нено Димов е нечий зет. Разбери чий и ще разбереш защо таз калинка лети от цвят на цвят тъй необезпокоявано. тъста, тъста е важен, след като калинката се е добрала до дъщеря му, кво да прави човека - подкрепя.

79

ТАЙНА КОАЛИЦИЯ

преди 6 години

Да припомним на публиката, че министърът на околната среда и водите Нено Димов е виден функционер на ДСБ (Демократи за силна България).След като тази партийка на Костов беше изритана от народа е не е в парламента, защо нейни функционери са в правителството?

78

ПОЩЕНСКИЯТ ГЪЛЪБ

преди 6 години

Станишев подписа договора за влизане в ЕС.борисов подписа договора с Македония, за който всички са съгласни, че няма да се изпълнява, остава една ненужна хартияПрочетете какво пишат три дни вече скопските вестници и ще сте на ясно.

77

И КОАФЬОР ТРЯБВА

преди 6 години

ДА СЕ НАЗНАЧИ В МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ЕДИН БРЪСНАР, ЧЕ ДА ГО БРЪСНЕ.ТАКА ПРИЛИЧА НА КАРУЦАР.

76

Незнайко

преди 6 години

Борисов, защо те е срам да си признаеш, че от влизането на България в Европейския Съюз, което между впрочем е заслуга на БСП и лично на Сергей Станишев, който явно не е толкова нагъл като теб да се фука с това, нищо съществено не си направил?Изключваме кражбите на европейски субсидии и кривите ти като макарони "магистрали"!

75

Анонимен

преди 6 години

Бях в Созопол през Юли. Местен ми каза, пречиствателната станция е окрадена още преди откриването. Около 120 милиона са гушнали герберугите и са си ги дЕлнали с местния велможа, кмета. Мръсотията влиза на 80 метра до Централния плаж. И после защо има толкова Ешерихия коли, толкова повръщане и диарии. Ето защо масови се ходи в Гърция. По-скъпо но няма скапана храна и татуирани мутри, стрелби и пребивания. Един път разочарован от Лай//морието, втори път не идва.

74

Анонимен

преди 6 години

Щета, причинена "от предишни управления на ГЕРБ", срам ли ви беше да го добавите, или нарочно се направихте на разсеяни???

73

Анонимен

преди 6 години

ИзлъгА ли ви чичака от Банкя, излъгА ви. За кой път наивници? За N ти но нема страшно, ще има още. БОЛи го фара за вас, страхлив е защото всеки протест е искра която може да запали Народно недоволство. А от това го е страх най-много, защото може да бъде изритан от властта, което означава, че може да се търси отговорност за кражбите, лъжите, корупцията, предателствата, за разрухата в която България все повече навлиза. Чичката трепери неистово да не изпадне, което се знае от години.

72

Ирина

преди 6 години

Ей ама като го видя така с 3 дневната брада и направо ми идва да го цуна Бойко. Да не говорим за други работи.