7

Изводът

преди 6 години

Исляма е религията на мира!

6

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТуку-що прочетох.Тази държава е основно християнска и с някои езически вярвания.И е държава в която вода газиш,жаден ходиш!Богата на ресурси и всичко останало страна,с крайно бедно население,глад и голям проблем с изсичането на горите,изчезване на животни,поради сечта и глада.Ако сте гледали документални филми,обикновено африканците пият кръв,когато няма с какво да се нахранят и в повечето случаи не убиват животното от което пият кръв.

5

Анонимен

преди 6 години

Тъмнота, дълбока, пещерна тъмнота. И тази тъмнота я насочват полека-лека скъм Европа. А една женска твар в панталони и ярки сака вие "Доведет и семействат си". А после ги разпраща из европейските държави по твоти, въпреки че никой не ги иска. Само дето ЕС е основан на принципа на "равнопоставеността". Няма я диктатурата на позорния болшевизъм, няма го тоталитаризмът от още по-страшния социализъм. Има европейски неоколониализъм. Прекрасен, хуманен диктат.

4

Анонимен

преди 6 години

Значи са само на няколко хиляди години изостанали в еволюцията си. Сега какво? От Брюксел ще ги домъкнат, ще им дадат помощи и после някой трябва да се чувства виновен, че ЕС се ръководи от иди0ти. На хората им писна от това колониално блато. Вижте Лондон и Париж какви маймyнаpници са! И Европа натам е тръгнала. Всички са равни, ама едни по-примити8ни са по-равни. От "животинска ферма" към "1984".

3

Анонимен

преди 6 години

Християнството забранява пиенето на кръв. За да не се нарушава закона Божий решението е пиене на урина. Изпитано от личен опит - въздействието е много добро в различни отношения и даващо сили.

2

ceci_

преди 6 години

Културни различия, бежанци

1

jk

преди 6 години

Да идват по-бързо в Европа да ги интегрираме.....