6

Анонимен

преди 6 години

Единственото решение е бомбардировки до дупка.

5

Анонимен

преди 6 години

Сирия и Либия оздравяха. А Колумбия и Мексико са здрави и здраво заливат Щатите и Европа с дроги за богатите европейци.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Браво, другарю посланник !Чудесно се подмазахте на САЩ и световния елит.Ние отлично знаем защо Венецуела е трън в техните очи - богата е на петрол, а властта и не го дава на западните корпорации ...Затова само така, другарю посланник !Громете Мадуро и другите врагове на световния империализъм !Вие, Бойко и такива като вас, просто така сте свикнали. Винаги да сте със силните на деня.До вчера бяхте с руснаците и СССР, но вече сте първи евроатлантици и американофили ... :)

3

Анонимен

преди 6 години

Не просто управляващите са най-обикновени крадци.Тва ме уж имат некви социални програми да се грижели за бедните е просто прах в очите на хората.А и наскоро джитках из сайтове за запознанства от там?Нем такива свинки по 120-150 кила с бутовете шкембетата триетажните паласки и *** с размер на средна бъчва.Тва се счита за секси.Още доста глад трябва да видят могат да не ядат минимум 1-2години с 80-90 кила излишна сланина.

2

Демо

преди 6 години

камунизъма и цоцализъма навсякъде водят до упадък на държавата

1

БИВШИЯТ

преди 6 години

посланик Копринаров ,да го ***,ми се чини пътник от фотоса.Да не превари за оня свет,демократично избраното правител. на ВЕНЕЦУЕЛА.Макар и срещу него да играе ЦРУ.