32

Цецо

преди 6 години

До Малкия тошо 26Вярно е, че по това време всички ядяха и пиеха, ама да са работили... не си спомням?!? :)))

31

PD

преди 6 години

За да обобщим. Новината акцентира на българин експлоатира българи, с измама привлечени, за да просят, вместо да се трудят. И нито дума за реакцията на държавните органи в демократична Швеция. На публиката не се предлага информация, а пространство за, индивидуални мизантропски заключения на тема какви лоши хора са българите. Новината е манипулация от примитивен вид. Ако демократична държава,, не може да реши проблема с експлоатацията на човеци, нещо не е наред. А човеците няма значение, какви са

30

Циник

преди 6 години

Тези са или български турци...или роми! И шефа им и той!!! Що някой "бизнесмен" не се пробва да ме прати на палатка...да ме кара да прося...и да ме храни от уличните кофи???Не в посолството - ще го разчекна...преса...телевизии...съд...ще му стъжня фамилията!! Сами са си виновни донякъде! Европейци...от Каракьой!

29

Анонимен

преди 6 години

Държава през която е минал комунизЪм, резултата е този...

28

Анонимен

преди 6 години

До ПатриотАми очевидно нямат никаква професия и не умеят нищо !Бях преди 10 дни в Норвегия /уточнявам, че живея на Запад/ и навсякъде по магазините и супермаркетите ягоди, боровинки евтини колкото искаш. Култивират си ги сами и си ги берат по западното крайбрежие /Голфстрим/ и нямат нужда от **гани берачи.Който е ходил в Норвегия, знае и ще потвърди/

27

Анонимен

преди 6 години

ZASRAMETE SE.TOVA SA BALGARI,A NE SSHVEDI.VSICKI,KOITO GIVEEM V BALGARIA SME BALGARI.

26

Хах

преди 6 години

Вече няма никакъв смисъл да се ходи на запад. Там държавите се циганизираха тотално, работа се намира трудно и конкуренцията от индйци, пакистанци, африканци, и др. е много голяма. Подбиват се заплатите и масово хората работят за без пари. Като си платиш квартирата и разходите не ти остава почти нищо. Повечето българи в чужбина живеят като просяци, често в една квартира са по 10-15 човека. за да могат да пестят.А в България сега е пълно със работни места! Фирмите не могат да намерят хора.

25

Жеката

преди 6 години

Швед , шведа око не вади.

24

шматка

преди 6 години

До ПатриотЗащото тези не обичат много много да работятЦялата работа с боровинките е ***. Тези са отишли да просят но шефа на клана ги е изработил и са измислили легендата за боровинките за да се приберат без пари.

23

Патриот

преди 6 години

Защо са отишли в Швеция ??? Икономиката тук е в подем със сигурност ще си намерят добре платена работа в България за 500 -600 лв

22

Шириланка бостанско

преди 6 години

Бьлгарин да се наричам пьрва радост е за мене!

21

Малкия тошо

преди 6 години

Ей докьде стигнаха Бьлгарите, от берачи до просяци! По тошево време небеше така! Всички работиха ядяха и пиеха а сега какво народа се побьрка!

20

Анонимен

преди 6 години

Един такъв изедник-българин баламосваше хората, че "спял по паркинзите" в Германия, ама никой не попита при какви условия са работили онези, на които е бил "работодател".

19

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДо колкото съм запознат там липсват закони за просия понеже до преди 20-30г. не са имали такива проблеми.А там на запад при демокрацията от 20-30 години имат ли си парламент в който да приемат закони или при демокрацията няма нито парламент, нито избори?

18

($0)_($0)

преди 6 години

До 13! Как да не са Бьлгари след като са родени в Бг и са сьс Бьлгарски имена? Да не би да са родени в Шириланка и да се казват Рач или Капу? Я си....

17

от Германия

преди 6 години

аз съм в Германия, на кланица транжиране на телешко трупно месо 9 евро на час, доволен съм а при комунизма не можехме да пътуваме в Германия да транжираме телешко трупно месо, само децата на партизаните и активните борци можеха да ходят в Германия да транжират телешко трупно месо за 9 евро на час.

16

Анонимен

преди 6 години

За всичко са виновни шведските комунисти!

15

шматка

преди 6 години

До ГрудьоИ през комунизма си бил намазана филия.Кой беше "партизанин" в рода ти

14

PD

преди 6 години

Шведската полиция и съдебна система, що не са се задействали?

13

Гунчо

преди 6 години

За такива които търсят лека и доходна,такива случки ще им се случват от тук нататък,докато не проумеят ,че на всякъде се плаща за свършена работа!!!