46

Az

преди 6 години

Нещата вървят по план. Още преди години Путин каза "ние знаме какво ще направите и знаме, че вие знаете какво ще направим ние след това. Ние също така знаем, че вие знаете както ще се случи. И се случват. Първо ще приключи проблем номер 1 -Сирия. Седл това е на ред Украйна. След това идват Приднестровието / Молдова и Кавказ. Като се въведе ред и там, може д се погледне и към Балканите. След това идва ред на ЕС. Руснаците работят, не чакат.

45

Ghost1

преди 6 години

Въпрос към всички неразбрали и неосъзнали своята любов и преданост рускопоклоннициВъв какво по - точно се изразява силата на президента Путин?а) Да окупираш с войски дадена територия на суверенна държаваб) Да се намесваш в изборите и вътрешните дела на всяка демократична страна и съюз- САЩ, ЕС в т.ч и Българияв) Резултатът от тези действия поражда санкции и изпразване съдържанието в хладилника на обикновения руснак.Всеки може да разбере къде и с кого е бъдещето на България.

44

Анонимен

преди 6 години

А где го Сидерчо да клейми агресора и да вика анатема пред американското посолство?

43

Анонимен

преди 6 години

С провокациите си онези отвъд океана се надяваха Путин да се подхлъзне и да им отговори с тяхната ярост, но останаха много неприятно изненадани от сдържаността на Путин и caтанинcкият им план пропадна. Ще падне чакане докато видят Русия да се разпадне...

42

Анонимен

преди 6 години

Учения направо ги забива в земята малките ***. Пред истината, брътвежите ви не струват, сорсченца.

41

JJIvanov geolog

преди 6 години

Очень Осторожно..Я Предупредил уже что болшой манипулатор с помощи спец наркотики и видое обсебление напал США. Можете проследите манипулации сознания на участники в голосование в конгрес от наличние филми..

40

Дръндю

преди 6 години

Аз съм селски човек и разбирам ,че щом санкциите ще рефлектират и върху европейски фирми ,а значи и в България по един или друг начин.Което не е добре за нас и ЕС ,тогава кои са тези ,,УМНИ'' господа пишещи по долу положителни неща за тези санкции и много се радват.Американци ли са????

39

Анонимен

преди 6 години

Надлъгването продължава. Залогът се увеличава. Някой зад океана ще моли за мир накрая. ... но този път на колене.

38

Анонимен

преди 6 години

Колко пъти Русия е била сама?Колко пъти т.нар развитите западни страни са се опитвали да я поставят на колене;колко пъти е воювала сама и после посерковците от САЩ,Франция и Англия се присламчиха, че даже си приписват победата въ Втората св.война.Русия - на колене - забравете.САЩ - смешковци.Лошото е, че от тези смешковци страда целия свят и видно е, че скоро няма да мирясат.

37

криста

преди 6 години

Демонстриране на правото на силата, доказване на величие чрез дрънкане на оръжия / санкции / . И за едното желание да доминират на всяка цена над всички и да контролират всичко. Да, но Русия нещо не се подчинява и е непредсказуема. Едни имат тактика, а други - стратегия , както каза Путин.

36

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

...обявена ни е търговска война...запазваме си правото на ответни мерки...Американците са на път да изгонят Газпром от Европа или най-малкото да му съборят цените. И какви ще са руските ответни мерки??? Ще прекратят износа на самовари за САЩ...Или пък ще изпратят димящата гемия Кузя да обикаля бреговете на Флорида???

35

Анонимен

преди 6 години

Бе те краварите не могат да се оправят със севернокорейчетата, тръгнали с велика Русия да спорят .

34

Така...

преди 6 години

Сега чакаме края на предсказанието на Ванга. И после хиладолертен мир!

33

Анонимен

преди 6 години

Руснациците винаги са ме учудвали какви са наивници!Все си мислят че мога да стигнат до взаимно-изгодни договорености със краварите.Обаче каубоите се дъжат разумно само когато са на мушката...Питайте индианците какви са им добрите намерения и колко струват!

32

Анонимен

преди 6 години

Амин!

31

Гост+

преди 6 години

Русия на колене - де се е чуло и видяло такова нещо. Не мечтайте и не сънувайте тези мокри сънища. В историята понякога Русия е свивала знамена изненадана от коварството на англосаксите (Кримската война - 1856), за да се завърне на политическата сцена многократно по-силна (1878). Това пак ще се случи. Световният агресор ще бъде спрян и светът с благодарност ще върви към многополярност

30

Ники

преди 6 години

До няколко години Европа ще спре да купува Руски газ и тогава ще паднат на колене. Почвата се подготвя, и няма да има никакви руски потоци повече, да ви е ясно , нито през Бг нито през турция нито през Африка. Тея хъбове да не мислите че Бойко ги е измислил , и македонския договор той ло го е Измислил. Балканите се подготвят от ...кой ??

29

Анонимен

преди 6 години

До ас: ...70% от компанийте в Русия са Американски , нали се сещате какво може да им се случи ..Ми сещаме се - могат да бъдат изгонени от Русия, а ти нали се сещаш, какви ще са последствията за тези фирми, осбено ако руснаците блокират и сметките им ....

28

Гост+

преди 6 години

От руснаците отново се изисква твърдост срещу агресорите и саможертва за доброто на света. Те са показали, че са способни и на двете.

27

Лоп

преди 6 години

Тоя е поркал до късно снощи , личи си че му е терсене на човека.